Skocz do zawartości

PSX Extreme 201

Oceń okładkę PSX Extreme 201 51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 201

• 1
      0
    • 2
      2
    • 3
      4
    • 4
      4
    • 5
      3
    • 6
      5
    • 7
      8
    • 8
      10
    • 9
      11
    • 10
      4

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Tak sobie pomyślałem ze fajnie by było poczytać w PE felietony Remigiusza z kanału rock live na YouTube :)

• Odpowiedzi 141
  • Wyświetleń 22,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Strasznie smutne te okładki ostatnio. Arty są świetne, ale te tła takie szare. Pewnie Butcher ma kryzys wieku średniego i to wychodzi na okładkach

• Po przewertowaniu jest git choć są artykuły w formie zapchajdziury, które mnie nie porobią.    Grające damy to jakaś drama i niesmak. W zasadzie chodzi o jedną "damę". Mimo wszystko tego typu foty f

• Gość Kasias
    Gość Kasias

Szacunek za zgnojenie Halo w rankingu strzelanin - nie ma zmiłuj dla gamingowej Paris Hilton!

Opublikowano

Dawać cytaty z foruma, nawet w jakieś niewielkiej ramce.

Opublikowano

chris85, mam nadzieję że trollujesz.

Mysza7, zgredziole nie siedzą na forumie i nie wiedzą, co jest 'trendi'.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano
  • Autor

Cytaty z forum można wrzucić bez względu na to, czy mają zastąpić jakąś rubrykę. Wyzwanie to wybranie tych, które można opublikować. 

Opublikowano

Grzybiarz ja go bardzo lubię słuchać, wyświetleń ma masę wiec nie jestem jedyny. Gdyby tak w każdym vlogu powiedział - witam was bardzo bardzo bardzo serdecznie... Mój skromny felieton możecie przeczytać w najnowszym nr Psx Extreme.. :D

Opublikowano

Kiedyś sprawdzałem co on ma do powiedzenia i to IMO kanał głównie dla nastoletnich graczy, gra jedynie w gierki, a vlogi są o niczym. Nie widzę potrzeby jego tekstów w PSX.

Opublikowano

Cytaty z forum można wrzucić bez względu na to, czy mają zastąpić jakąś rubrykę. Wyzwanie to wybranie tych, które można opublikować. 

Byłoby git, najlepiej jakby ktoś ogarnięty przysyłał Wam kilka wybranych, a Wy zdecydowali które by się nadawały do ewentualnej publikacji.

Opublikowano

Może osobny temat i wklejanie samych cytatów bez komentarzy typu "o ten dobry" za spam i robienie jaj oczywiście "nagrody" :D ustalić jakiś deadline przed każdym numerem ktoś wybierze najlepsze 10, 20  i voila ;) 

Opublikowano

Post Yaczesa o wizycie w Bizariuszu na pierwszy ogien opublikować, potem juz samo pójdzie.

Opublikowano

Dobry pomysł z oddzielnym tematem, ten z największą ilością plusików przechodzi. Lud zadecyduje, redakcja wykropkuje ewentualne brzydkie słówka.

Opublikowano

Zgdzm się Mazzeo. Jak najmniej informacji o forumku w piśmie i na ppe to będzie z duża korzyścią dla nas jak i samego forumka.

Opublikowano

Wszyscy narzekają na okładkę!!!

Nie mogę uwierzyć. Jak dla mnie to pozytywna zmiana względem poprzednich numerów. Nareszcie wszystko elegancko zapakowane oraz gustowny art Wieśka bez zbędnego tła... piękno dla estety :thanks:

Co do publicystyki... Monia, dlaczego!!!!????  Przecież kiedyś chyba nadejdzie czas na granie ??? :yes:

Opublikowano

Apeluje do poczucia estetyki redaktorow i uwazniejszy dobor fotografii w kaciku damy graja. Nie wierze, ze to byly najlepsze dostepne zdjecia. 

Edytowane przez shinian