Skocz do zawartości

Persona 4 Golden

Gość Frostbite

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Frostbite
Opublikowano (edytowane)

Czyli rimejk bestseller, gral ktos? Banda dzieciakow szukajaca mordercy ktory zabija ludzi wrzucajac ich do telewizora, gierka jest w niektorych regionach najlepiej sprzedajaca sie gra na Vite. Sam ja zaliczylem 2 razy i nastepne zaliczenie w drodze, jak dla mnie jedna z najlepszych gier do jazzu. A jak Wasze opinie na jej temat? :)

Edytowane przez Frostbite
  • Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Frostbite
Opublikowano (edytowane)

Do usuniecia w takim razie ;(

Edytowane przez Frostbite
Opublikowano (edytowane)

przezyj pierwsze 8-10h bo tyle mniej wiecej trwa wstep i powolne odkrywanie wszystkich elementow systemu gry gdzie prowadzi nas ona za raczke i praktycznie tylko wciskamy X, potem dopiero mamy dowolnosc i swobode

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

Hmm w sumie dobrze ze kupilem wersje pudelkowo za 60 pare zl w licytacji bo i tak wyszlo taniej niz to promo no i miejsce na gry z plusa zaoszczedzone na karcie

• 1 rok później...
Opublikowano

Nie grałem wcześniej w żadne Persony, ale czytam, że czwórką wszyscy się zachwycają. Obecnie mam możliwość wyrwania nówki za 110. Warto? Jak w ogóle wypada tu fabuła, ilość czasu potrzebnego na grindowanie postaci i system walki? Jest tu np. coś ocierającego się o crafting ekwipunku lub typowe zbieractwo/farming części potrzebnych do jego wytwarzania?

Opublikowano

pokemony skrzyzowane z japonskim symulatorem nastolatka

nie ma craftingu itemow jest zbieranie pokemonow (tu sie nazywaja persony) i ich krzyzowki w celu uzyskania lepszych person, lepsze persony= sielniejsza, magia, lepsze czary, lepsze specjale

w dzien chodzisz na zajecia do szkoly, podrywasz laski, chodzisz nayebac sie do knajpy albo ogladasz reklamy z kuzynka - to wszystko podbija statystyki i wiezi miedzy bohaterami, lepsze wiezi=lepsze specjale

w nocy wchodzisz do tv i masz rasowego dungeon crawlera z bossami na koncu, system walki klasyczny turowy, co wiecej gra nie narzuca praktycznie kiedy mozesz wejsc do tv, robisz to kiedy chcesz, odgornie masz tylko narzucone, ze do ktoregos dnia w kalendarzu musisz wykonac jakies zadanie

fabula - japonskie scooby doo ;)