Gość Frostbite Opublikowano 29 kwietnia 2014 Opublikowano 29 kwietnia 2014 (edytowane) Czyli rimejk bestseller, gral ktos? Banda dzieciakow szukajaca mordercy ktory zabija ludzi wrzucajac ich do telewizora, gierka jest w niektorych regionach najlepiej sprzedajaca sie gra na Vite. Sam ja zaliczylem 2 razy i nastepne zaliczenie w drodze, jak dla mnie jedna z najlepszych gier do jazzu. A jak Wasze opinie na jej temat? Edytowane 29 kwietnia 2014 przez Frostbite Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Opublikowano 29 kwietnia 2014 jest temat w dziale rpg Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 29 kwietnia 2014 Opublikowano 29 kwietnia 2014 (edytowane) Do usuniecia w takim razie ;( Edytowane 29 kwietnia 2014 przez Frostbite Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Od dzis promo na PSN: Persona 4 Golden (PS Vita)Was £34.99/€39.99/AU$54.95, Now £14.99/€19.99/AU$24.95Additional 10% discount for PS Plus members Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Opublikowano 30 kwietnia 2014 tyle samo co bylo w dealch swiatecznych, kto lubi jrpg niech bierze - totalny klasyk i jeden z najlepszych jrpg ever Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Nigdy w tego tupu gre nie grałem więc kupiłem, zobaczymy. Biorąc pod uwagę jak długo w gry gram to może do końca roku ją przejdę . Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Opublikowano 30 kwietnia 2014 (edytowane) przezyj pierwsze 8-10h bo tyle mniej wiecej trwa wstep i powolne odkrywanie wszystkich elementow systemu gry gdzie prowadzi nas ona za raczke i praktycznie tylko wciskamy X, potem dopiero mamy dowolnosc i swobode Edytowane 30 kwietnia 2014 przez Ficuś Cytuj
Gość Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 Hmm w sumie dobrze ze kupilem wersje pudelkowo za 60 pare zl w licytacji bo i tak wyszlo taniej niz to promo no i miejsce na gry z plusa zaoszczedzone na karcie Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 Nie grałem wcześniej w żadne Persony, ale czytam, że czwórką wszyscy się zachwycają. Obecnie mam możliwość wyrwania nówki za 110. Warto? Jak w ogóle wypada tu fabuła, ilość czasu potrzebnego na grindowanie postaci i system walki? Jest tu np. coś ocierającego się o crafting ekwipunku lub typowe zbieractwo/farming części potrzebnych do jego wytwarzania? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 pokemony skrzyzowane z japonskim symulatorem nastolatka nie ma craftingu itemow jest zbieranie pokemonow (tu sie nazywaja persony) i ich krzyzowki w celu uzyskania lepszych person, lepsze persony= sielniejsza, magia, lepsze czary, lepsze specjale w dzien chodzisz na zajecia do szkoly, podrywasz laski, chodzisz nayebac sie do knajpy albo ogladasz reklamy z kuzynka - to wszystko podbija statystyki i wiezi miedzy bohaterami, lepsze wiezi=lepsze specjale w nocy wchodzisz do tv i masz rasowego dungeon crawlera z bossami na koncu, system walki klasyczny turowy, co wiecej gra nie narzuca praktycznie kiedy mozesz wejsc do tv, robisz to kiedy chcesz, odgornie masz tylko narzucone, ze do ktoregos dnia w kalendarzu musisz wykonac jakies zadanie fabula - japonskie scooby doo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi