tk___tk 4 795 Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 to prawda. w obsadzie nie ma chyba ani jednego słabego ogniwa, a to co wyczynie theroux to już w ogóle kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 Wiadomo coś o 2 sezonie, w sensie kiedy będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 Najprawdopodobniej tak jak pierwszy czyli czerwiec-lipiec. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 Najprawdopodobniej tak jak pierwszy czyli czerwiec-lipiec. A to z jakiegoś źródła info czy własna dedukcja ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 975 Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 Po skonczeniu sezonu daje mocne 8/10. niezle schizy kazdy z bohaterów przechodzi, jestem ciekawy jak rozwiną się dalsze historie. Z jednej strony jestem bardzo mocno rozczarowany ze serial schodzi bardziej na psychike postaci i tym co sie dzieje pozniej z nimi po danym zniknieciu niz na samym rozwiklaniu danej zagadki znikniecia. Z tego co sie orientuje to nawet sam autor "nie wie" dlaczego ludzie znikneli, wiec raczej nie nastawialbym sie na glebsze analizy tego wydarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2015 jesień . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 13 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2015 z tego co na necie widziałem to październik chyba. będzie czas ogarnąć inne seriale bo ostatnio trochę się tego nagromadziło. dzisiaj za to cały se1 obejrzałem. matko jaki zdrowo porypany serial, cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 31 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2015 Premiera drugiego sezonu 4 października. http://naekranie.pl/aktualnosci/westworld-vinyl-pozostawieni-plany-hbo-na-najblizsze-pol-roku-731278 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 Nowy zwiastun 2 sezonu https://www.youtube.com/watch?v=e9RlsD8lIO0 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Magia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 Będzie oglądane Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 4 października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 października 2015 Prawilnie przypominam, że dziś o 3;00 na HBO jest premiera drugiego sezonu. JARAM SIĘ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 4 października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 października 2015 Też czekam. Poniżej czołówka drugiego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 730 Opublikowano 5 października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 października 2015 Kurde fajny ten pierwszy odcinek 2 sezonu zapomniałem już jakie emocje ten serial we mnie wywoływał, nie inaczej jest tym razem. Czekamy co dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 5 października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 października 2015 (edytowane) Właśnie jestem po seansie i wszystko ładnie pięknie, poziom jest utrzymany. Jest świetny klimat, scenariusz i aktorstwo. Jedyne co mi nie grało, to ...imprezka urodzinowa, która jakoś zaburzyła mi wczuwkę. Nagle pokazali naszych bohaterów i już rach ciach przyjacielskie rozmówki i ogólnie przyjaciele od kołyski. Wiem, że niby powitanie nowych sąsiadów itp., itd., ale tak jakby chcieli koniecznie zaznaczyć, że oni już tu są i będzie się znowu/dalej działo. Przecież można było ich spokojnie wprowadzić w kolejnym odcinku, a w tym pokazać tylko nowy wątek. Wystarczył przecież sam klecha za "znacznik". Teraz trzeba tydzień czekać na ciąg dalszy, niemniej jestem usatysfakcjonowany pierwszym epizodem. No i czołówka w zupełnie innym klimacie niż pierwszy sezon, ale chyba trzeba się przyzwyczaić. Edytowane 5 października 2015 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 6 października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 października 2015 Miazga. Tak się bałem że pierwszy odcinek nie udźwignie magii pierwszego sezonu. Nie słuszne ! 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 (edytowane) Taka magia i miazga jak piszecie, a tu taka cisza?! Tydzień temu drugi(świetny), a wczoraj trzeci(genialny) odcinek i nic? Przecież to jest najlepsze co mogło się przytrafić srebrnemu ekranowi. Nie ma słów żeby oddać klimat tego serialu. Naprawdę oglądam z opadem szczęki. Pierwszy sezon był genialny, a ten zapowiada się na jeszcze lepszy. To, jak jest to napisane, pokazane z różnych perspektyw i jak się zazębia pokazuje geniusz twórców. Każdy odcinek wyjaśnia, a raczej dopełnia wcześniejsze wydarzenia i pozwala zrozumieć to, co wydawało się niedopowiedziane, a jednocześnie nie ujawnia zbyt wiele. Twórcy udanie wodzą za nos, niby coś pokazując, ale mając jeszcze wiele ukryte w zanadrzu i drażnią się z nami, każąc czekać kolejne długie siedem dni na ciąg dalszy. My z kolei czekamy(a na pewno ja) wiedząc, że za tydzień czeka Nas to samo. Coś pięknego. Edytowane 19 października 2015 przez Luqat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 19 października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 Ja na razie mam inne rzeczy na bieżąco i dopiero po całym sezonie nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 Drugi sezon mega się zaczął. Jedynie można się przyczepić do wolnego tempa akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 20 października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 października 2015 Dla mnie jedyn minus to nowa czołówka, nie mogę się przyzwyczaić. Choć w 3 odcinku zmienili trochę muzykę przy niej. Ogólnie jestem oczarowany tym serialem. Boże a jak to jest zagrane... Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 20 października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 października 2015 Moim zdaniem czołówka super dużo lepsza od poprzedniej. Sam serial jak narazie nie zawodzi, spokojne tempo buduje świetne napięcie a po połączeniu wszystkich wątków akcja na pewno przyspieszy i będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 20 października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 października 2015 Tzn sam czołówka fajna ale te country mi nie pasuje. O wiele bardziej kocham ten main theme 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 Powiem tylko tyle - ależ ten serial ma klimat. Tylko 10 odcinków i połowa już za nami Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 8 listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Nadrobiłem zaległości. Ciągle najlepszy z nowych seriali. Zmiana miejscówki bardzo się mu przydała. Pojawiło się parę nowych niewyjaśnionych zjawisk, z związku z czym Ci biedni ludzie znowu próbują to sobie tłumaczyć na różne sposoby. Najbardziej oczywistym (wg większości tych ludzi) jest działanie tzw boskiej siły. W sumie to nic nie zostało wyjaśnione (ale pewnie nie miało być) a pojawiło się sporo nowych pytań. Końcówka piątego odcinka mocno ścisnęła mnie za serce. Na sam koniec niespodzianka w postaci czegoś, czego każdy fan Doktora Who już nie jest w stanie odzobaczyć- jego penis Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Pany ale o co chozi ? Zarówno w programie hbo na www jak i w dekoderze napisane jest że dziś lecie znowu 1 odc. 2 sezonu, a nie kolejny 6?! Jakaś przerwa w emisji w USA czy kur.wa tylko 5 oscinków tego geniuszu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi