Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Jak tam Wasze opinie o tej wytworni? Nalezy do nich min. Lil Wayne, Busta Rhymes, Nicki Minaj, Drake itd. Niedawno wydali nowy mixtape, jak dla mnie dobry
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Oprócz Game'a, Busty i od biedy Drake'a same asłuchalne gnojki. Zakopać.
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l jesteś pewien, że buste też chcesz zaliczyć do tego grona? xD https://www.youtube.com/watch?v=j47MYli8pj4
Opublikowano 1 maja 201410 l nie wiem ale Tha Carter III Lil Wayne'a to świetna płytka wspaniały kawałek a minaj to dobra dupa
Opublikowano 1 maja 201410 l Każdy kto słucha rapu trochę dłużej wie jakie opinie krążą o tej wytwórni i jej bossach. Ja tam ich muzyki nie słucham ale jak ktoś lubi takie coś niech słucha aż mu uszy odpadną.
Opublikowano 1 maja 201410 l Drejka lubię, bo fajnie się płacze przy smutniejszych kawałkach. Niki też jest spoko. Pojedyncze kawałki Wayne'a też. Kończąc moją rozprawkę uważam, że Young Money jest ok.
Opublikowano 2 maja 201410 l jak ogolnie lyl łejn jest smieszny, tak i am not a human being II mi weszlo mocno no i kozacka okładka ze Zmierzchnicą trupią główką.
Opublikowano 12 grudnia 201410 l Najnowsza kolaboracja Młodego Pieniądza. Nicki wyszła tutaj bardzo zdrowo.