Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajna feauture dodany w nowej aktualizacji - ktos widzial gdzies jakis manual na sieci ?

W SF widze widze same filmy po 15 minut - jak najszybciej wyciac tylko niektóre fragmenty?

U was tez przycisk Share działa jak chce - często po fajnej akcji jak chce nagrac, wciskam go raz i okazuje się ze nagral w ogole jakiś randomowy fragment.

Lepiej wciskać 2*razy, ale wtedy wlasnie nagrywa 15 minutowe filmy, które trzeba ciac.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj chciałem zmajstrować filmik z ostatniego meczu w lidze Pixeljunk Shooter Ultimate, po którym zdobyłem trofeum "Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast" za pięć wygranych po kolei i to w pięknych stylu, gdzie o losie spotkania zdecydowała dosłownie ostatnia akcja. Były zatem emocje i dlatego chciałem się tym podzielić. Jakże wielki opad szczęki uświadczyłem wraz z rozszerzonymi źrenicami, gdy dotarł do mnie fakt, iż nie ma możliwości dodania jakiegokolwiek zrzutu ekranu (a wykonałem dwa: przed i po meczu). Skutecznie mnie to zniechęciło. Mam głęboką nadzieję, że nie opuścili już tego projektu a oprócz samych klipów video, dodadzą w następnej aktualizacji możliwość wykorzystania również zrzutów ekranu. Wydawało mi się to absolutną podstawą funkcjonowania aplikacji... Chyba, że czegoś nie zauważyłem; choć dostępna instrukcja, na pierwszy rzut oka, również niczego takiego nie opisuje.

Edytowane przez Gość
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

niedawno zmontowałem swój piewszy filmik z Evil Within i jedno mnie martwi.. dźwięk nie jest zsynchronizowany z obrazem :(

od momentu w którym pociąłem klipy, obraz sie spóźnia z 1s. najpierw idzie głos, następnie obrać - czy u was jest podobnie ?

idzie to jakos poprawic, nie wiem moze recznie  ?

• Plusik 1
  • Minusik 1
  • 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Da radę ustawić, aby na nagranym filmiku wyświetlało wpadające trofeum? Wczoraj pierwszy raz odpaliłem Share, ale na filmiku trofiki się nie pokazują.

Motywów też nie da się mieszać? Jesteśmy skazani do używania jednego?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś jest w stanie mi pomóc? Daje share, wszystko cacy i chce wybrać obraz i pisze 0/0, Nie można wybrać więcej zrzutów ekranu.. Ktoś wie WTF?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Nie moglem dzisiaj przeslac filmu na YT po ponownym podlaczeniu konta. Ciagle dostaje informacjie - nie mozna przeslac zawartosci, ale bez zadnego bledu.

Mieliscie takie problemy ?

EDIT: znalazlem gdzies ze trzeba usunac powiadomienia z przeslanych. Jutro to sprawdze!

Edytowane przez easye
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ej mam problem nie moge za cholere wyslac na fb kilku screenshotow naraz znaczy sie kiedys taka opcja byla i wysylslo sie pare .... Albo to skasowali albo ja juz jestem stary glupi i slepy i nie ogarniam

EDIT:

Juz ogarniete

Edytowane przez spencer13
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Szykuje się update, brak informacji co w nim będzie. Przeszedł już certyfikacje i ma datę wydania. Więcej informacji podadzą na psx lub w trakcie trwania imprezy

• 2 miesiące temu...