Nemesis 1 268 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Pewnie i tak nie kupię na premierę (ostatnią częścią kupioną przez mnie day one był BO). Zwiastun fajny i widać trochę będzie mechaniki z Titanfalla co mi akurat pasuje. Czyżby wreszcie nadszedł czas na nowy silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Zdecydowanie nowy silnik graficzny. Ciekawe czy oprócz lepszej grafiki jest też lepsza fizyka i AI wrogów. Z niecierpliwością czekam na E3 i pierwszy, dłuższy gameplay Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Będzie 60 Hz? Jeśli nowy engine zachowa płynność na stałym poziomie 60 klatek przy full hd i dobrej grafie to oznacza, że ktoś w Acti poszedł po rozum do łba. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) Podoba mi sie gadka o polityce zagranicznej USA No i Kevin.....ch*je z Acti, pewnie kupie :confused: Edytowane 2 Maja 2014 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) Jaram się. Ostatnio tak się jarałem CoDem na MW2 Prawdopodobnie day1 biorę na Żyletę. Edytowane 2 Maja 2014 przez Radovan Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 081 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Ciekawe jak bardzo podbili ten trailer, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że będzie taka grafika itp. Inb4, wysyp fpsów z super/nano zołnierzami za 3, 2 ,1. Czekam na odpowiedź EA Jak będzie taki korytarzyk jak w każdym poprzednim CoD-ie to nie musieli podbijać trailera. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Taka grafika nie jesr niczym specjalnym.BF4 w singlu też taką posiada.Advanced warfare....no doyebali. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Uwielbiam jak już po jednym trailerze zwiastujecie mesjasza . Ten zwiastun to ten co miał być w niedzielę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Duki 105 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Po Titanfallu niczego innego nie mozna bylo sie spodziewac. Szkoda, bo juz mnie mecza te futurystyczne konflikty Rosja China Amerika, po cichu licze na cos w klimatach II WS, ale widocznie jeszcze nie czas na to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 wyczuwam pierwszy boner na CoD od czasow MW bo Kevin Spacey Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Da radę jakoś zmienić nazwę tematu na odpowiedni, jeśli go założyłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Całkiem fajny ten trailer, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, z drugiej strony juz od jakiegoś czasu czuje lekki przesyt futurystycznymi strzelankami, liczę że podczas nowej generacji, ktos odważy sie zrobic gre podczas II WW Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Da radę jakoś zmienić nazwę tematu na odpowiedni, jeśli go założyłem ? Nie. Musisz npisac PW do Moda/Admina Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) wyczuwam pierwszy boner na CoD od czasow MW bo Kevin Spacey A ja wyczuwam, że Kevin zaczyna sprzedawać się na lewo i prawo. Nowy CoD, reklama jakiegoś polskiego banku. nie podoba mi się to. Edytowane 2 Maja 2014 przez kidnappa Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 CoD Ghosta nawet nie tknąłem nigdy, ale to mi się podoba, dam szansę. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 CoD Ghosta nawet nie tknąłem nigdy, ale to mi się podoba, dam szansę. Ja ściągnąłem 13 GB dema i żałuję, po 20 min znudziło mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 mam słabość do takich klimatów. Może będzie dobrze. MOŻE Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 081 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) mam słabość do takich klimatów. Może będzie dobrze. MOŻE Nie liczyłbym na to. To w końcu CoD. W multi po prostu dostaniemy dłuższe i wyższe skoki na wzór TF i tyle zmian. Edytowane 2 Maja 2014 przez McDrive Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Okładka Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Przez te upgrady gość nie może wyginać rękami ani nogami na boki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 spoiler = ban Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Okładka Aha Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 spoilper = ban The year is 2054, and the world has suffered an attack on its militaries around the world. Jonathan Irons (Kevin Spacey) is the founder and president of the world’s largest private military corporation, Atlas Corporation, and you are one if its advanced soldiers. Equipped with an exoskeleton (as seen in the first trailer), players will have new gameplay mechanics and abilities at their disposal. What exactly will those be? Well, you’ll have to wait just a bit longer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Dużo więcej ujawnił nam Amazon oferując preordera na grę. Wspomniany wyżej egzoszkielet wpłynie znacząco na mechanikę gry oferując nam wysokie skoki, szybsze przemieszczanie się, tymczasową niewidzialność oraz biomechaniczne ulepszenia dzięki którym będziemy szybsi, zwinniejsi i przede wszystkim silniejsi. Dodatkowo zmiany dosięgną dobory używanej przez nas broni. Otrzymać mamy niespotykaną dotychczas swobodę. Niespotykaną dotąd swobodę, ciekawe co to oznacza według autora tekstu. Tak swoją drogą to gra nazywa się Call of Duty: Advanced Warfare, a nie Advance Warfare. Edytowane 3 Maja 2014 przez terror Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi