kubson 3 189 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Allegro chociażby z kuponami z tego co widzę ja akurat biore z amazonu bo jakiś czas temu był preorder za £39 i jeszcze mam zniżkę £5 Cytuj Odnośnik do komentarza
rafcio007 3 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 w UK już w niektórych sklepach leży na półkach, jak ktoś ma parcie, może już kupić i grać, sam trzymałem w ręku wersje na Xbox One Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Ponarzekalem wczesniej na grafikę w multi, ale kampania to zupełnie inna para kaloszy. Na PS4 wygląda to calkiem nieźle, plastikowo ale w sumie może się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Ja zamowilem za 195 zyla w komputroniku (ps4) i zobaczymy co to bedzie, przejde i do czasu wiekszej premiery przytrzymam dla multika. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 W tym roku nie ma żadnego dobrego multi więc na coda liczę. Wiem wiem halo collection ale a. nie mam xboxa b. halo mnie już nie kręci jak kiedyś i halo 4 tylko singla skończyłem. W tym roku w sumie już mało mi premier zostało. Far Cry 4, Dragon Age i Smash na Wii u. Poza tym wszystko co mnie interesuje przesunięto na następny rok Czyli 4 gry do grudnia jakoś moje finanse zdzierżą Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 (edytowane) Macie filmiki zanim je usuną - jedna misja w dwóch partach z CoD: AW na PS4. Wersja sklepowa 1.01, nagrywane bezpośrednio przez PS4. SINGLE PLAYER - SPOILERY ! Edytowane 1 listopada 2014 przez Graczdari Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Filmik z trybu przetrwania mojego autorstwa: (Wiem - lamie ) Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Daj pograć? Poważnie: poproszę o opinię o multiplayerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Jak ktoś bardzo chce dziś kupić to mogę sprzedać Musi mieszkać w okolicy Gliwic. Więcej informacji na PW Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 W słupskiej Idiociarni też już jest, tylko życzą sobie za grę 249 zeta tj całe 30 więcej jak w Euro. W Euro rzecz jasna pustki:-/ Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 A są jakieś "normalne" ceny na wersje na stare konsole? Ta seria zawsze kosztowała trochę mniej np. w sieci Real, Tesco itd. Zawsze kupowałem za ok. 169-179zł. Teraz równają w górę? Chętnie bym przygarnął, ale nie za ponad 200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Insane, a Ty nie jesteś z Redłowa? Może byś się poświęcił i kopnął do Reala w Rivierze celem sprawdzenia? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Przeszedłem kampanie na normal można gdzieś sprawdzić ile mi to czasu zajeło ? Cytuj Odnośnik do komentarza
chucky102 0 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 W euro rtv/agd w wawie już dostępne 209pln Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Ja odrazu odpalam na Veteranie bo nie ma sensu grac na innych poziomach w COD'a, takie oczywiscie jest moje zdanie - wtedy sie czas gry chociaz wydluzy Cytuj Odnośnik do komentarza
helganin 2 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Tak samo zawsze robię Dajcie jakąś wstępną ocenę bo nie wiem czy kupić Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Jak na coda kampania całkiem przyjemna Cytuj Odnośnik do komentarza
helganin 2 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 No dzięki, biorę 2 sztuki Jaki multi, jak się gra, mniej więcej ile czasu kampania zajęła, grafika, nowości troszkę szerzej bym prosił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Rozumiem że Multi tj Np TDM na One już działa? Można grać? Jeśli tylko singiel to szkoda benzyny i czasu żeby się dzisiaj fatygować... Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Jak myślicie , czy ta edycja Atlas z Allegro za 219 to fake? kurde ten biały steelbook kusi ale koleś ma negatywa za wysłanie zwykłej wersji AC zamiast kolekcjonerki. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Ogladam jakiegoś streama i nie mogę słuchać tych pierdziawek noż ku.rwa twoja mać jak karabinki asg, tragiczny dźwięk. Kiedy oni się nauczą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 (edytowane) Pierdziawki? Zaraz sprawdze Edytowane 2 listopada 2014 przez Czezare Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Ogladam jakiegoś streama i nie mogę słuchać tych pierdziawek noż ku.rwa twoja mać jak karabinki asg, tragiczny dźwięk. Kiedy oni się nauczą?Kiedy ludzie sie naucza,ze to styl cod i oni tego nie zmienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Pierdziawki? Zaraz sprawdze Daj znać jak dla fana coda aw wypada w twoich oczach Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 392 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Mam nadzieję, że jutro dorwę swoją kopię wszystkie cody ograłem i trochę teraz odpocząłbym sobie od bf4 kampania szykuje się świetna, multi, zombie i tryb survival to kolejna tona grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi