Wooyek 1 130 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Czy ktoś może zwrócił w tej grze uwagę na ping jaki jest pokazywany za pomocą tych kreseczek w tabelce z wynikami? Praktycznie każdy mecz, każdemu graczowi ping skacze od 1 do 4 kresek co 10 sekund, wtf!? Nikt na to tutaj nie narzeka, ale zauważyłem, że to jest zayebiście regularne. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Też mi się rzuciło w oczy. Nie raz mój ping był najgorszy co jest nie możliwe. Cytuj
gnom 88 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Ja kupilem edycje ps4 pro z USA, glownie dlatego ze nie chcialem wersji PL. Niestety sony zebalo cos z licencja i zamiast full dodatkow mam gre + mapa atlas. Czy ktos wie o co chodzi w polskim ps store z tymi cenami ? Sa dwie po 339 i jedna 399, a opisy do wszystkich sa takie same. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Szukam chetnych do exo survival na PS3: 1. Zaqair 2. 3. 4. Cytuj
duzyBYK 14 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 https://www.facebook.com/groups/1485191478427920/ Wszystkich graczy klanowych zapraszam do tej grupy na FB. Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Ja bez fejsa jak kto szuka osob do grania dodawać . Gamertag taki sam. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Ja się dopisuje do exo survival Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Nowy cod jest świetny, bez dwóch zdań. Kampania okraszona w pewnych momentach grafiką na opad szczęki a i sama otoczka fabularna jest fajnie skomponowana Cytuj
Janush 224 Opublikowano 6 listopada 2014 Autor Opublikowano 6 listopada 2014 Ja powiem tak, w call of duty zawsze przechodziłem pierwszą misję, a potem chyc na multi. No cóż nie tym razem, bo sam single player jest na tyle za(pipi)isty, że nawet nie odpaĺiłem multiplayera Myślę, że to wystarczająco dobra rekomendacja hehe. Pełną opinię napiszę po długim weekendzie, jak już pewnie zdążę przejść singla i ogram trochę multi Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Zamówione. Allegro - sklep Komutronika, odbiór osobisty, kod na 20 zł, wyszło 188 zł, cena całkiem przyjemna, zobaczymy jak z grą 1 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Też tak macie że w multi ze biegnie biegnie i nagle przestaje tak jakby L3 puszczalo? Wczoraj grałem kampanie i było ok, w BF też takiego czegoś nie mam. Chyba że przez noc obydwa pady się erdolily Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 ja tez kupilem i dzis sciagam mam nadzieje ze warto i ze przy multi troche posiedze:) Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 ooo super, danielski pryx jutro wieczór na multi? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Mam i ja wersje janusz cebula ediszon. Za 200 zł atlasa Jestem chętny na wspólne granie ograniam singla i multi jednocześnie Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Singiel ok, ale multi to najwieksze guwno obesrane z jakim mialem stycznosc, ta gra przeciez ma takie lagi ze tego sie opisac nie da, ludzie teleportuja mi sie na ekranie, killcam pokazuje zupelnie inne historie, strzelam do ludzi, 15 hit markerow, on sie odwraca i 1 strzalem mnie kladzie, albo kule magicznie skrecaja za rog i mnie zabijaja jak juz powieninem 5 metrow za sciana byc. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 6 listopada 2014 Autor Opublikowano 6 listopada 2014 To bardziej bym to nazwał niedziałającym multi. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 pograłem dosłownie chwilkę wczoraj i tego nie zauważyłem gram na ps4 . Dziś potestuje jeszcze troszkę. Może coś z twoim netem? Cytuj
Janush 224 Opublikowano 6 listopada 2014 Autor Opublikowano 6 listopada 2014 Ja jeszcze nie grałem w multi, ale podobno na xone są/były jakieś problemy. A ty Bansai chyba na łoniaku grasz, prawda ?;p Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Singiel ok, ale multi to najwieksze guwno obesrane z jakim mialem stycznosc, ta gra przeciez ma takie lagi ze tego sie opisac nie da, ludzie teleportuja mi sie na ekranie, killcam pokazuje zupelnie inne historie, strzelam do ludzi, 15 hit markerow, on sie odwraca i 1 strzalem mnie kladzie, albo kule magicznie skrecaja za rog i mnie zabijaja jak juz powieninem 5 metrow za sciana byc.Przeciorałem wczoraj cale popoludnie, wieczór i skonczyłem dzisiaj o 3-ciej rano i ani razu nie miałem takiego objawu. ( wer ps3). Moze masz problemy z netem ? Na forach ogólnie tez mało kto wspomina o lagach. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 (edytowane) Na PS4 gram. @blanta Nic z moim laczem, mam maly ping, zawsze 4 kreski, poczytaj sobie opinie innych ludzi, to ze jeden czy dwa mecze ci sie trafily dobre nic nie zmienia. Lag compensation w tej grze to po prostu koszmar. W pierwszy dzien tez mi sie w miare ok gralo. Taaaaak, malo kto narzeka na lagi xD http://n4g.com/news/1615072/call-of-duty-advanced-warfares-lag-is-turning-players-off-the-game http://www.reddit.com/r/CodAW/comments/2lcly0/call_of_duty_advanced_warfares_lag_is_turning/ Gram w to ostatni dzien i oddaje kumplowi ten syf, wzialem glownie dla singla (ktory mi sie bardzo spobodal) ale liczylem na to ze moze multi bedzie ok, no i sie przeliczylem. Edit: A wlasnie, zapomnialem napisac ze spawny w tej grze to jakis przykry zart, w TDM co 5 sekund zmienia sie strona z ktorej wrogowie sie respia, wczoraj nawet zrespilo mnie doslownie przed jakims typem. W dominacji jest troche lepiej, ale tylko troche. Edytowane 6 listopada 2014 przez Bansai Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 ooo super, danielski pryx jutro wieczór na multi? Hell, jutro jadę na koncert Napalm Death, ale od soboty będę wbijał na online jak najbardziej, szczególnie, ze długi weekend za pasem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Bansai, ale wiesz, że lag compensation wystepuje od zawsze i na zawsze i nic tego nie zmieni. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Bansai, ale wiesz, że lag compensation wystepuje od zawsze i na zawsze i nic tego nie zmieni. Tak wiem, ale to co sie tutaj wyprawia przechodzi ludzkie pojecie momentami Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Co do spawnów, to bolączka każdego coda, zawsze to łatają. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Tak porada co do coop. Na tier 1 grajcie na mapie detroit i broncie garaz. Nnajlepiej zeby 2 gralo klasa ktora ma wiezyczki. wczoraj z totalnymi rendomami zrobilismy tier 1(sa 4 tier)w ten sposob. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi