Metoda 1 325 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Ja zawsze miałem niskie ratio na początku. Bo poznawałem bronie, perki, mapy, i ogólną mechanikę. Po kilkunastu meczach, zaczynałem się odbijać. Nie wiem, jak w tym Codzie, moja kopia jeszcze nie dotarła, ale ogólnie, to wolałem latać po mapie, ew. jak się udało zablokować spawny, to się kisiło dupsko. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Jak narazie skończyłem 3 misje z singla, w multi spędziłem cos z 3h i mam dość mieszane uczucia. Advanced Warfare jest duzo lepsza produkcja niz ghosts pod każdym względem; scenariusz, multi, a przede wszystkim mapy, które w ghosts imo ssały. Jednak porównujac AW do TF to multi wypada dość słabo, double jump jest całkiem ok, ale to TF poradził sobie znacznie lepiej bo można elegancko śmigać sobie po ścianach, mapy rowniez poki co wypadają lepiej w TF Być może to kwestia przyzwyczajenia albo po prostu znudzenia seria COD. Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Latacie, jak po(pipi)ani po mapie ja gram tak, zero przestoju. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Ja skacze jak królik na speedzie po mapie:) Cytuj
Janush 224 Opublikowano 7 listopada 2014 Autor Opublikowano 7 listopada 2014 I jakie macie przecietnie ratio w meczach ? ;p Szkoda, ze na ps4 gracie, tak to bysmy mogli razem popykac Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Ja tez w pizde dostaje, ale ostatnio gralem w black klopsa, to chyba lepiej mi idzie mimo wszystko Ja nie skacze za duzo, bo wydaje mi sie ze czesciej gine wtedy ;0. Skaczace cebulaki zaraz kila dostaja ode mnie. Choc uniki na boki sa genialne, moga namieszac. Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Też dostaję. Raito w Ghoscie miałem lepsze nawet, tutaj dopiero ledwo co 1.0 przekraczam, na szczescie jest coraz lepiej. Głównie Bal i Ak-12 Cytuj
Janush 224 Opublikowano 7 listopada 2014 Autor Opublikowano 7 listopada 2014 (edytowane) Trzeba się przestawić na ten inny tryb rozgrywki, jednak exo sporo zmienia w koncu "power changes everything" Jak macie jakieś fajne akcje zgrane na dysku konsoli to możecie mi przesłać, przez długi weekend może bym zmontował, jakiś nasz forumowy montażyk, co wy na to ? Edytowane 7 listopada 2014 przez terror 1 Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Ok, trzeba bedzie coś wykręcić przez weekend Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 hehe ja mam ratio 0,8 może przestanę skakać nieeeee... w sumie podoba mi się to skakanie tak jak w titanfallu. Prawda jednak że w ghost miałem o wiele lepsze ratio Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Właśnie ukończyłem nowego Coda i jestem zadowolony z kampanii. Typowa, prowadzona w świetny sposób tak jak nas przyzwyczaili już od czasu Moderna. Najbliżej stawiałbym MW3 (końcówka) bo gry mają podobieństwa. Świetnie się bawiłem zaliczając kampanię. Plusy: - egzo - grafika w pewnych momentach wprawia w zachwyt - multi i co-op - różnorodne sekwencje gameplay'owe Minusy: - dajcie spowrotem ost pod wodzą Hansa Zimmera (choć zły nie jest) Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 (edytowane) Panowie, weźcie pomóżcie. Planuję zakup nowego CoDa, choć wcześniej w ogóle nie byłem co do niego przekonany ze względu na te futurystyczne pierdoły. Jednak wpadł ostatni prestiż w Ghosts, to trzeba się chwycić czegoś nowego Pytanie mam odnośnie aukcji, które pojawiają się na allegro. Kwota 120-130zł za cyfrową wersję. Sprzedawcy piszą, że można grać na swoim prywatnym koncie. Czy to prawda? Dostaję kod do pobrania z PSS, czy dostaję logi do jakiegoś konta, stamtąd pobieram i gram w to dalej na swoim dotychczasowym? Edytowane 7 listopada 2014 przez Bojan_Zaw Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Hmmmm dorwałem swoją kopie wczoraj i mam mieszane uczucia co to multi. Raz przeraża mnie tempem akcji i skokami, ale z drugiej strony odczuwam mega fun mogąc wpić na dach bez monotonnego wspinania się. Na pewno gra pasuje mi bardziej niż Ghost. Wydaje mi się że lepszy efekt daje gra ze speedem niż taktyczne czajenie się. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 niech ktoś z grających na xbone powie czy klatki spadają podczas zoomowania ze snajpy bo pamietam ze w ghosts w takim przypadkach framerate leciał na ryj. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Panowie, weźcie pomóżcie. Planuję zakup nowego CoDa, choć wcześniej w ogóle nie byłem co do niego przekonany ze względu na te futurystyczne pierdoły. Jednak wpadł ostatni prestiż w Ghosts, to trzeba się chwycić czegoś nowego Pytanie mam odnośnie aukcji, które pojawiają się na allegro. Kwota 120-130zł za cyfrową wersję. Sprzedawcy piszą, że można grać na swoim prywatnym koncie. Czy to prawda? Dostaję kod do pobrania z PSS, czy dostaję logi do jakiegoś konta, stamtąd pobieram i gram w to dalej na swoim dotychczasowym? W 90% tych aukcji dostajesz passy do cebulastego konta. Ściągasz gierkę i możesz w nią grać na każdym profilu na konsoli. Janusz biznesu, zmienia passy do konta, i tyle. Jak nie chcący wy(pipi)iesz gierkę albo coś, to już jej nie odzyskasz 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 niech ktoś z grających na xbone powie czy klatki spadają podczas zoomowania ze snajpy bo pamietam ze w ghosts w takim przypadkach framerate leciał na ryj. Wczoraj troche biegałem ze snajperka i wszystko było ok, dzisiaj wieczorem jak bede grał to przypatrze sie temu bliżej Cytuj
kakus 13 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 czy macie też taki komunikat " Usługa Call of Duty Advanced Warfare jest niedostępna Spróbuj ponownie później " ??? Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 na ps4 gram normalnie ale lagi są że hejjjjj Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Czy ktos ma pojecie,czy fale w coop sie dodaja do odblokowanie tier 4 czy za jednym podejsciem musze przetrwac 200 fal? Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Takie pytanko idzie grać lokalnie z botami jak w ghosts? Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Ktoś wcześniej pisał o ratio u mnie też ciężko to wygląda względem wcześniejszych odsłon. Jak wcześniej było między 1.8- 2.0 tak teraz mam chyba coś koło 1.0 . Może już nie te lata i ADHD zanika panowie Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 W 2007 i przy najlepszym i co by nie gadali trochę skillowym modern warfare miałem ratio około 2.0, przegranych w hu.j godzin i ostatni prestiż. Teraz to się cieszę z wygranego meczu i nawet nie patrzę na te ratio 0.9. Jak mam powyżej 1 to sukces. Pewnie to lata już swoje, pewnie to gra już inna, pewnie i mniej zależy:), no i pewnikiem że wtedy zawsze raczej grałem trzeźwy, teraz to różnie z tym bywa:P Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 niech ktoś z grających na xbone powie czy klatki spadają podczas zoomowania ze snajpy bo pamietam ze w ghosts w takim przypadkach framerate leciał na ryj.Nie ma w AW najmniejszych zaciachów i spowolnień podczas snajpienia na One. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Na wstępie napisze ze ostatni raz grałem w Black Opsa, a w multi w ogóle w CoDzie, ale chyba nie jest źle. Wideo z pierwszego dnia: http://www.youtube.com/watch?v=m8axj9Rtqmk 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi