Zeratul 415 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Jak ci sie do 48h nie odblokuja to uderzaj na twittera do xbox support. Biorac pod uwage, ze XLive ssie paue od 2 dni, to nie dziwilbym sie... Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Coś w kodzie gry zje.bane, bo ja też przeszedłem grę na doswiadczonym (ps4) i też mi nie zailczyło ukończenia. Napisy końcowe i powrót do głównego menu, i cisza...Generalnie mam to gdzieś, ale niesmak pozostaje. Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 (edytowane) Wszedłem sobie na swój profil xbox.com i okazuje się, że są Wszystkie 3. Ale na konsoli nic nie wyskoczyło... Może jutro się co pojawi? edit: czy po przejściu kampanii i ponownym jej odpaleniu - powiedzmy na niższym poziomie trudności w celu zebrania intelu - wciąż będę dalej odblokowywał punkty do wzmacniania egzo? czy leci od 0? Edytowane 19 listopada 2014 przez SiuSiu Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 (edytowane) Bede odblokowywane,ale musisz ukonczyc misje. Edytowane 19 listopada 2014 przez Zaqair Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 (edytowane) Nareszcie szło jak należy Edytowane 19 listopada 2014 przez Bojan_Zaw Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 Może nie znam się na COD, ale ja tu widzę: - przegraną twojej drużyny w dominacji, - kampienie na fladze, o przepraszam, obronę flagi, - no ale K/D ratio do przodu. 1 Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 Może nie znam się na COD, ale ja tu widzę: - przegraną twojej drużyny w dominacji, - kampienie na fladze, o przepraszam, obronę flagi, - no ale K/D ratio do przodu. Przegrana, przegraną, ja cele mapy wykonywałem jak należy. Kampić nigdy nie kampię na tyle długo, żeby ktoś miał się wkurzać o to ;> Może przez parę sekund. Na Comebacku punkt B jest najbardziej hardkorowym miejscem na mapie - wszyscy tam garną i stąd tyle fragów ;d Cytuj
czapa 671 Opublikowano 22 listopada 2014 Opublikowano 22 listopada 2014 Ma ktoś odblokowaną mapę Riot ? Wiadomo w jakim celu, wersja PS3. Chętnie porobię również inne trofea w coopie Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 24 listopada 2014 Opublikowano 24 listopada 2014 (edytowane) Też macie dzisiaj problem z grą w multi na PS4? Service not available at this time ;/ Edytowane 24 listopada 2014 przez Bojan_Zaw Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 24 listopada 2014 Opublikowano 24 listopada 2014 EXCLUSIVE AVATAR: SENTINEL TASK FORCE EXOSKELETON za darmo http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/consoles/call-of-duty-advanced-warfare/qr Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Zostalo mi chyba 7 osiagniec. Wczoraj z kumplem po raz 4 chyba, probowalem dwukrotnie odwrocic ale niestety na 47 rundzie poleglismy. We dwoch ciezko ogarnac to osiagniecie. Macie jakies rady jakiej mapy uzyc, jakies tricki itp zeby ukonczyc te 50 rund w egzoprzetrwaniu? Moze we dwoch jest po prostu za ciezko. Ktos jest chetny na dolaczenie, na pewno w 3 lub 4 bedzie latwiej. Chodzi mi o gre w wersji na XO. Cytuj
ferdas_mufc 7 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Też macie dzisiaj problem z grą w multi na PS4? Service not available at this time ;/ mi tez przedwczoraj nie dzialal COD przez caly wieczora, dwa razy tylko po 15 minut zadzialal online Moja ocena: jestem fanem serii i wg mnie jest to jeden z lepszych COD, po slabym wg mnie Ghosts naprawde oddano nam do uzytku wspanialego FPSa, kampania jak zwykle w COD rewelacyjna akcja i online przemyslany. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 26 listopada 2014 Autor Opublikowano 26 listopada 2014 Dodaj mnie do znajomych, jak będę miał czas to z wami pogram i spróbujemy to odblokować. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Juz nieaktualne, dzieki. Wlasnie wbilismy z kumplem 52 rundy, byloby wiecej na pewno ale niestety do pracy trzeba isc. Ale dodam Cie do znajomych i na pewno bedzie okazja zeby pograc w multi Jaki GamerTag masz na xie? Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Ja was też dodam mój GT Tomci84 Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 29 listopada 2014 Opublikowano 29 listopada 2014 Czy jest jakaś szansa na zdobycie AK-12G który był w edycji day zero? Wpada czasem w zrzutach? Cytuj
Tangul 4 Opublikowano 29 listopada 2014 Opublikowano 29 listopada 2014 Czy jest jakaś szansa na zdobycie AK-12G który był w edycji day zero? Wpada czasem w zrzutach? https://profile.callofduty.com/dayzero - logujesz sie, zaznaczasz, a oni Ci aktywuja edycje day zero do 24h. 4 Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 (edytowane) Czy jest jakaś szansa na zdobycie AK-12G który był w edycji day zero? Wpada czasem w zrzutach? https://profile.callofduty.com/dayzero - logujesz sie, zaznaczasz, a oni Ci aktywuja edycje day zero do 24h. aktywowałem, myslałem, ze jest troche ulepszony w stosunku do podstawowoego ak12 a to dokładnie to samo. lepszego dostałem w supply drops tak z(pipi)anych respów to chyba nie mają gry za 4.99zł z koszyka. Edytowane 2 stycznia 2015 przez Bansai Cytuj
duzyBYK 14 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 Zaczynam wstawiać moje akcje z puba i klanówek na yt. To jedna z pierwszych: Zapraszam do oglądania 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 stycznia 2015 Opublikowano 16 stycznia 2015 (edytowane) Po ostatnio ogranym Modern Warfare 3, ktore w singlu bylo kpina dla calej serii MW naszedl mnie apetyt na Call of Duty. Cover story w GameInformerze swego czasu mnie niezle nagrzal, nie powiem, ale niewystarczajaco by brac na premiere. Teraz kiedy gra idzie do mnie jest juz za pozno na wycofanie sie, ale mam nadzieje, ze sie nie zawiode. Zalezy mi glownie na singlu, watpie bym sie w multi dobrze czul. W tego typu grze wole Battlefielda. Licze, ze bedzie filmowo na poziomie hollywoodzkich filmow akcji. Obsaada jest konkretna, a ciekawi mnie jeszcze coopowe zombiaki. Nigdy w CoDach od Treyarchu nie gralem w te tryby. John Malkovich? :o Edytowane 16 stycznia 2015 przez Voytec Cytuj
Janush 224 Opublikowano 17 stycznia 2015 Autor Opublikowano 17 stycznia 2015 Ale zombiaki to dopiero w DLC będą Na singlu się nie zawiedziesz, pod tym względem jest to bardzo udana część. Według mnie lepsza od Ghosts, Modern Warfare 3 i Black Ops 2. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 To dobrze, bo MW3 w singlu to byla dla mnie przesada, Black Ops 2 nie gralem ale mam na liscie zaleglosci, a w Ghost w sumie nie wiem w sumie czy zagram. Pierwsze Black Ops to po Modern Warfare wg mnie najlepsza czesc na zeszla generacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi