Skocz do zawartości

Call of Duty: Advanced Warfare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie no AW to jest niezły CoD. Od MW3 żaden COD mi się tak nie spodobał jak AW.

No i czekam na nowe DLC z zombies :banderas:

Edytowane przez Mroku333
Opublikowano

Ja kupiłem. Pewnie chodzi ci o to ,że na polskim live nie widać ceny i nie da się kupić. Sporo osób ma ten problem. Ja rozwiązałem go w ten sposób ,że zmieniłem język i lokalizacje konsoli na Irlandię i tam pobrałem. Później zmieniłem na Polske i mogłem grać. Season pass mam oddzielnie z marketplace.

Zapraszam do gry, GT: BuRRRza

Opublikowano

Ja kupiłem. Pewnie chodzi ci o to ,że na polskim live nie widać ceny i nie da się kupić. Sporo osób ma ten problem. Ja rozwiązałem go w ten sposób ,że zmieniłem język i lokalizacje konsoli na Irlandię i tam pobrałem. Później zmieniłem na Polske i mogłem grać. Season pass mam oddzielnie z marketplace.

Zapraszam do gry, GT: BuRRRza

A kasę pobrało Ci w funciakach? Nowe mapki i zombie są po polsku?
Opublikowano

Nie, miałem za darmo bo wcześniej kupiłem Season Pass. Zombie są po polsku, nowe mapki również. Ogólnie DLC jako tako daje rade. Może później będzie lepiej.

ps: na xboxforum widziałem ktoś sprzedawał zdrapkę na Season Pass za 100 zł, radę poszukać może jeszcze ma bo miał dwie sztuki i jedna poszła a cena bardzo dobra.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Piszecie, że dzieciaki nie chcą przeszłości, a jednak się mylicie ;)

http://www.itsallviral.com/gaming/tmartn-cod-2015-poll

Wiem, że może nie ma tutaj milionów głosów, ale z około 20 tysięcy osób zdecydowana większość chce 2 wojnę światową :) 
Ja głosowałem na Vietnam, a wy co byście chcieli ?

A no i nie wiem czy było, ale potwierdzono, że nowy cod wyjdzie w 2015, a za jego produkcję odpowiada moje ulubione studio z całej trójki, czyli treyarch :) Co najważniejsze gra jest tworzona w 3-letnim cyklu, więc chłopaki mogą się wykazać.

Edytowane przez terror
Opublikowano (edytowane)

i jak co roku czekam w wywieszonym jęzorem przez (pipi)aną część czwartą od Infinity Ward z nadzieją że to już teraz, już za chwilę ponownie mnie wessie. I jak co roku spotyka mnie to samo rozczarowanie (tak, world at war i black ops było dobre ale...)

Edytowane przez hellspawn81
Opublikowano

Oj tam, nie przesadzaj już ;) Ja z KAŻDĄ częścią minimum 80 godzin spędziłem (single + coop + multi), więc na pewno nie były to pieniądze zmarnowane. Wypuścić po raz kolejny takiego koksa, jakim swego czasu był Modern Warfare 1, który wciąga na parę tysięcy godzin to nie lada wyczyn.

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Plyta kupiona w uk a konto masz na pl? Jezeli tak to musisz kupic dlc z psstore uk. Dlc do cod ma blokade regionalna.

Edytowane przez Zaqair
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pograłem w te nowe DLC i powiem tylko jedno- porażka. Najgorzej wydane pieniądze tego roku na tego season passa.

Niech zdychaja te pasozyty..

Opublikowano

Ta gra to jakaś masakra ;/ Ostatnia część w jaką grałem to Black Ops 2 i było super, ale tutaj wszystko jest tak ultra szybkie, że nie można nic ogarnąć, wszyscy skaczą, jak jakieś zajączki -_-

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nowe DLC zapowiedziane.

Remake Highrise z MW2 i ciekawie wyglądająca mapa Compound (trochę mi przypomina Rush z DLC do BO2).

Zombie zapowiadają się dobrze

ps: gra ktoś jeszcze w tą część coda ? Ja czasami wracam by się odchamić i pobiegać z TAC-19 na Urban bo na drugim DLC już ludzi nie ma..

Edytowane przez BuRRRza
Opublikowano

Tak, gra ktoś :)  Właśnie wbiłem 5 prestiż i bawię dobrze się jak w mało jakim fpsie. Jak to nie ma ludzi na drugim DLC? Na czym grasz? Na XO tłumy jak w Paryżu. Z nowych mapek szczególnie "Kremlin" wygląda ciekawie/zabawnie. 

Opublikowano

No nie ma, na TDM nie wyszukuje ani na Kocioł tylko coś tam na tryb z Hakiem gra ale ja to rzadko grywam. Zresztą mapki z drugiego DLC są bardzo słabe. XO gram. Zaproś