MEVEK 3 514 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 (edytowane) Gamestop mial wczoraj premiere o 24. Ale czy warto przeplacac 20€ zeby zagrac 24h wczesniej? jakim prawem? ja nie mam wyboru, poza tym mam do oddania TEV zostaje jeszcze XV. Edytowane 3 listopada 2014 przez MEVEK 1 1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Nie wiem gdzie mieszkasz,ale jezeli ma cie to pocieszyc to na caly dublin otwarte byly 2 sklepy. A na cala Irl byly 3(2 w dub i 1 w cork) 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Nie wiem gdzie mieszkasz,ale jezeli ma cie to pocieszyc to na caly dublin otwarte byly 2 sklepy. A na cala Irl byly 3(2 w dub i 1 w cork) Bo COD juz sie nie sprzedaje tak dobrze jak wczesniejsze Cody, kiedys podczas nocnej premiery to wszystkie gamestopy byly otworzone. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Od dawna nie bylo na zdna premiere,ze wszystkie sklepy byly otwarte. Ceny gier z dupy robia swoje. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Giera mi robi. Od pierwszego trailera który kopnął mi w ryja. MOC !!! Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Od dawna nie bylo na zdna premiere,ze wszystkie sklepy byly otwarte. Ceny gier z dupy robia swoje. no może przesadziłem że wszystkie, ale lista sklepów była baaaardzo długa zawsze, a teraz nic... Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Za ustawienie uników pod L3 (zamiast np. kółka/B) i niemożność zmienienia tego ktoś w Sledgehammer powinien dostać w pysk Szkoda też, że uniki w bok nie mają trochę większej strefy tolerancji, bo w ferworze walki często zdarzało mi się pchnąć gałkę podczas jej klikania za bardzo w przód i już uniku nie uzyskałem, zdobyłem za to +1 do statystyki zgonów. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Duzo osob gra w multi na ps3?(zakladam,ze jak w kazdym cod pokazuje liczbe osob grajacych w kazdy tryb) Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Akcja na moście gdzie jest trochę QTE i bajeranckiej Majkel Bejowej akcji - ORGAZM Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 jutro dostanę swojego atlasa. Też do mnie zadzwonili że nie ma polskich napisów i czy nadal chce. A ja na to : Wysyłacie mi w końcu tą grę a nie dupę zawracacie jakimiś bzdurami. Dobry zakup za 200 zł ze zniżką allegro Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 jestem pod sporym wrazeniem co oni zdolali wycisnac z tego silnika w singlu! Cytuj
qb3s 0 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Mam kopie cyfrowa wczoraj kolo 22 mialem 85% i gralem kampanie jedna misje i muti zadnych problemow. A gierka wyglada zacnie nie zaluje, ze kupilem. Bede naqrwial multi. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 4 listopada 2014 Autor Opublikowano 4 listopada 2014 Wow easye, jak ty tak piszesz to serio musi być dobrze ;D Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Czy w media czy tam innych empikach gierka już jest do kupienia? Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Wczoraj była już do kupienia w TESCO za 195zł, w MM nie byłem bo na pewno lepszej ceny nie zrobią. Ta cena w TESCO jest podobno tylko do 17 listopada, później ma być za 239zł, przynajmniej tak jest u mnie w Bielsku-Białej. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Oglądałem wczoraj stream jakiegoś Polaka i powiem ze na grze się nie skupilem tylko na zachowaniu gracza. Wygrywał jaki to ja oh ah pro master kto lepszy a zabijali go to farciarze, uje, urwy bo ma lagi. Przerazilo mnie to i tak pomyślałem jakby miał zagrać w BF to pikawa by mu stanęła po pierwszych kilku minutach Cytuj
hniv 5 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Dynamika Multi calkiem spoko grafa na ps4 w Multi tez daje rade.Po reckach myslalem ze będzie o wiele gorzej. Ale nie rozumiem czemu dmg broni jest tak duży. Nie ma czasu na żadną reakcję.Dla mnie to kiepska sprawa bo gra jest tylko zrecznosciowa a wygrywa tylko ten kto szybciej naciśnie spust i ewentualnie ma lepsze lacze co widac na kilkamach. Z mojej perspektywy bywalo czasami ze przy konfrontacji strzelalem do przeciwnika a na killcamie ani jednego wystrzalu. Mam w miare wolne lacze i w tej grze to strasznie razi. Szkoda ze nie zrobili trybów gdzie trzeba wpakowac w przeciwnika ciut więcej kulek i wykorzystanie skoków i innych bajerów egzoszkieletu nie tylko do poruszania sie po mapie. A kosy z dwóch metrów dalej wchodzą. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 (edytowane) Czy można ustawić leżenie pod R3 a nóż pod przycisk, bodajże kółko zawsze było, wczoraj tak na szybko sprawdziłem, ale chyba nie widziałem takiej możliwości. To samo ze strzelaniem, napierdzielam w ludzi granatami, zamiast strzelać. wygodniej mi jest strzelać i celować pod R1 i L1. Edytowane 4 listopada 2014 przez Wooyek Cytuj
Lewis 18 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Czy można ustawić leżenie pod R3 a nóż pod przycisk, bodajże kółko zawsze było, wczoraj tak na szybko sprawdziłem, ale chyba nie widziałem takiej możliwości. To samo ze strzelaniem, napierdzielam w ludzi granatami, zamiast strzelać. wygodniej mi jest strzelać i celować pod R1 i L1. Tak, da się Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 (edytowane) Wow easye, jak ty tak piszesz to serio musi być dobrze ;D No niektore misje mimo ze korytarzyk wygladaja naprawde swietnie - zwlaszcza jak na COD'a! Multi zas jest dla mnie nie rowne, jedne mapy lepiej wygladaja, na innych wieje pustkami, choc maja 2m kwadratowe, na innych skolei jak zaczyna cos sie dziac, to wyglada to po prostu smiesznie, ale prawie kazdemu gra sie lepiej niz w poprzednie 2 odslony. Jak zawsze najlepsza recenzja! Edytowane 4 listopada 2014 przez easye Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Dynamika Multi calkiem spoko grafa na ps4 w Multi tez daje rade.Po reckach myslalem ze będzie o wiele gorzej. Ale nie rozumiem czemu dmg broni jest tak duży. Nie ma czasu na żadną reakcję.Dla mnie to kiepska sprawa bo gra jest tylko zrecznosciowa a wygrywa tylko ten kto szybciej naciśnie spust i ewentualnie ma lepsze lacze co widac na kilkamach. Z mojej perspektywy bywalo czasami ze przy konfrontacji strzelalem do przeciwnika a na killcamie ani jednego wystrzalu. Mam w miare wolne lacze i w tej grze to strasznie razi. Szkoda ze nie zrobili trybów gdzie trzeba wpakowac w przeciwnika ciut więcej kulek i wykorzystanie skoków i innych bajerów egzoszkieletu nie tylko do poruszania sie po mapie. A kosy z dwóch metrów dalej wchodzą. To twój pierwszy CoD? Przecież ta seria wynagradza kamperów i szczęściarzy, skill to ci się przyda w Halo, a nie w CoD. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 , ale prawie kazdemu gra sie lepiej niz w poprzednie 2 odslony. ! Co ty chcesz od Black ops 2? Cytuj
hniv 5 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Kiedys gralem w Black ops i bylo znośnie. A tak ogólnie tylko bf. Po kilku godzinach grania wiem ze nie spędzę tu prawie 450 godzin jak w bf4 ale popróbuje szczescia Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Czy można ustawić leżenie pod R3 a nóż pod przycisk, bodajże kółko zawsze było, wczoraj tak na szybko sprawdziłem, ale chyba nie widziałem takiej możliwości. To samo ze strzelaniem, napierdzielam w ludzi granatami, zamiast strzelać. wygodniej mi jest strzelać i celować pod R1 i L1.Da ustawić leżenie pod r3 musisz wybrać ustawienia pada i taktyczne albo taktyk jakoś tak Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Czyli to się da, ale strzelania już nie da się zmienić? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi