Moldar 2 249 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Ta gra ma jakiś recoil? Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 (edytowane) A któryś CoD go kiedyś miał z tych nowszych? Edytowane 4 listopada 2014 przez Wooyek Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Jakiś minimalny chyba zawsze był, teraz jest chyba zerowy jak patrzę na streamy Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Też zależy chyba od broni, jakiś tam minimalny w niektórych jest. Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 , ale prawie kazdemu gra sie lepiej niz w poprzednie 2 odslony. ! Co ty chcesz od Black ops 2? No nic poza tym, ze bylo znacznie gorsze od BO 1. 1 Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Czy w nowym callu kule przechodzą przez ściany? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Czy w nowym callu kule przechodzą przez ściany? tak Cytuj
Boomcio 4 061 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Czy w nowym callu kule przechodzą przez ściany? tak Ale tylko te z dopasionych naboi(ów). Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Niestety sporo kamperów,pewnie dlatego że można oberwać z każdej strony i te łajzy boją się wyjść z cienia albo dlatego że ciężej jest wbić scorestreaki i kampią. Poza tym ten CoD jest o niebo lepszy od Ghosts i MW3 1 Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 dobry ten nowy cod. wczoraj miałem grac do 2, 3 nad ranem a poszło dużo grubiej... i nawet fabularnie daje rade kupiłem głownie dla singla i sie nie zawiodłem. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 nastawiam sie na singla. nie przeszkadza mi kampania 5-6h warto brac? mniej wiecej do ktorej czesci mozna porownac aw? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 nastawiam sie na singla. nie przeszkadza mi kampania 5-6h warto brac? mniej wiecej do ktorej czesci mozna porownac aw? Danielski jesteś pełny sprzeczności najeżdzasz na BF na DC że obcięty a chcesz kupić kupę na 5 godzin singla. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Ile jest lvl? 55? Z jakimi brońmi latacie? Jak zacząłem z tą pierwszą co jest na samym początku odblokowana w szturmowych i jakoś tak zostało, które są jeszcze jakieś fajne i warte ogrania? Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Ile jest lvl? 55? Z jakimi brońmi latacie? Jak zacząłem z tą pierwszą co jest na samym początku odblokowana w szturmowych i jakoś tak zostało, które są jeszcze jakieś fajne i warte ogrania?50. Snajperka MORS. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 nastawiam sie na singla. nie przeszkadza mi kampania 5-6h warto brac? mniej wiecej do ktorej czesci mozna porownac aw? Danielski jesteś pełny sprzeczności najeżdzasz na BF na DC że obcięty a chcesz kupić kupę na 5 godzin singla. Zielu od kiedy CoD mial dluga kampanie? chyba tylko przy MW1 i CoD z japoncami zajal mi troche dluzej na veteranie. Roznica jest taka ze DC to wybrakowane (pipi) na ktore sie dalem nabrac jak wiekszosc a BF znasz moja opinie. Skonczyl sie na BC2 reszta serii to popluczyny ktorymi tylko kon z klaplami na oczach bedzie sie jaral. Ja nie mowie ze CoD to fantastyczna seria ale jak kampania jest dobra to wezme bo brakuje mi dobrego singla ostatnio, w multi lupie diablo jak wiesz ktore zjada wszystko inne na sniadanie mimo tego ze posiada tylko coop. ale to nie temat o innych grach. dajcie znac jak single pany:) Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Ja sobie zmieniam, testuję różne ale z pierwszych ten bal nieźle kosi Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 ja lubie ARX-160 - wersja Elite dodatkowo ma np. wieksze obrazenia. Przy kazdym wystrzale trzeba wciskac spust, ale mega precyzyjny. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Ile jest lvl? 55? Z jakimi brońmi latacie? Jak zacząłem z tą pierwszą co jest na samym początku odblokowana w szturmowych i jakoś tak zostało, które są jeszcze jakieś fajne i warte ogrania? Maksymalny jest 50ty i potem albo prestiż albo zostawiasz. Ja nie jestem w stanie podać jednej broni której używam. Generalnie wiele zależy od trybu który akurat gram. To jest gra mocno zdominowana przez ARy, a za najlepszego jest uznawany BAL 27, zresztą nie ma się co dziwić bo broń w krótkim dystansie zachowuje się prawie jak SMG w przeciwieństwie do pozostałych ARów. Lubie jeszcze AK12, IMRa i HBRa i gram nimi w wolniejszych trybach jak np. SND ale jeżeli szukasz wielozadaniowego guna który sprawdzi się zawsze i wszędzie to tylko BAL + dodatki (kolba, uchwyt i uchwyt ergonomiczny). Jeżeli już koniecznie chcesz się zdecydować na SMG to KF7 wypada moim zdaniem najlepiej. Snajperki - MORS. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Nie wytrzymałem i kupiłem, to mój pierwszy CoD od Black Ops. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Ja to przycebuliłem z kodami allegro i wyrwałem za 188 zł. Tylko przesyłka listem poleconym, więc jak się sprężą, to może przed długim weekendem będę grał. A jak nie, to idę 11 palić tęcze. Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Co ci azjaci tacy wysocy, na koksach czy jak? Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 (edytowane) ja lubie ARX-160 - wersja Elite dodatkowo ma np. wieksze obrazenia. Przy kazdym wystrzale trzeba wciskac spust, ale mega precyzyjny. Ten ARX-160 to assault rifle? Dotąd sądziłem, ze jedyną samopowtarzalną strzykawką jest MK-14, której z resztą jeszcze nie odblokowałem. Sam se odpowiadam. Ten ARX to nie jest samopowtarzalna bron i nie strzela jednym pociskiem, a trzema w serii... Edytowane 5 listopada 2014 przez Czezare Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Nie wytrzymałem i kupiłem, to mój pierwszy CoD od Black Ops. Moim zdaniem nie będziesz żałował. Ja w CODa gram co roku, bo z ekipą bierzemy udział w turniejach otwartych Search and Destroy na mlg.com, i przy GHOSTcie miałem już ostrą załamkę tak był nieudany i powtarzalny, zwłaszcza po Black Ops 2 który całkiem dawał radę. Ale Advance Warfare bardzo dużo pozmieniał, gra wygląda świetnie, a exo movement jest całkiem nową jakością i super dodatkiem sprawiającym że w sumie co chwila masz w multi epicki moment. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 ja pier... paczkomaty inpost. Sklep wysłał mi grę w poniedziałek rano i do teraz nie przyszła do paczkomatu. Ktoś mi kiedyś paczkomaty polecał i to mój pierwszy i ostatni raz jeżeli dziś nie dojdzie. Nawet pp 1 dzień przeważnie idzie. W(pipi) bo od jutra mam wolne a paczkomat mam pod pracą Jak będę musiał całe miasto przejechać to fuck it Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 jestem po dwóch misjach i powiem wow, toć to miód płynący, frajda że strzelania jest nieziemska Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi