Tokar 8 276 Opublikowano 2 maja 2014 Opublikowano 2 maja 2014 No (pipi)a, żebym ja musiał zakładać temat w undergroundzie : / No ale jak żaden brudny, zawszony menel nie raczył, to ktoś musi. Ktoś jeszcze szanuje markę Kasabian ? Nowy singiel: Trochę popłynęli, ale wżyna się w mózg. Oczywiście od razu ból dupy "DZIE GITARY ????", "daft punk wannabe" (?). Album do ukradnięcia od 9 czerwca, no chyba, że wycieknie. Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 2 maja 2014 Opublikowano 2 maja 2014 Ten Rasputin zawsze poprawia mi humor jak go widzę. Cytuj
xtik 261 Opublikowano 2 maja 2014 Opublikowano 2 maja 2014 dlaczego coraz wiecej moich ulubionych zespołów skvrwja sie niemiłosiernie? dlaczego to jest takie do dupy? Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 3 maja 2014 Opublikowano 3 maja 2014 Straszny crap, to chyba ich najgorszy singiel w historii. Jak poszli w ta strone, to troche kupa. Cytuj
Tokar 8 276 Opublikowano 3 maja 2014 Autor Opublikowano 3 maja 2014 Przecie takich przypałowych tracków ewidentnie dla beki kilka już było na poprzednich albumach. Jak ktoś łyknął bigbitowe Goodbye Kiss, które też poszło na sigla, to nie wiem z czym ma tu problem. Kawałek jest odpowiednio krótki, więc jako przerywnik pomiędzy "normalnymi" trackami daje radę. Gorzej jak to jest jakaś szersza wizja artystyczna. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 3 maja 2014 Opublikowano 3 maja 2014 tokar, nie myślałeś może o słuchaniu meskiej muzyki? Cytuj
Masorz 13 200 Opublikowano 4 maja 2014 Opublikowano 4 maja 2014 No hej. Polecam https://www.youtube.com/watch?v=lOaN8oSwdDQ Cytuj
Tokar 8 276 Opublikowano 4 maja 2014 Autor Opublikowano 4 maja 2014 tokar, nie myślałeś może o słuchaniu meskiej muzyki? Not before 2018 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi