Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W sumie Dark Souls pokazali na TGS 2010, prawda? Pod nazwą... Project Dark. Gra wyszła rok później.

A skoro gra miała być pokazana na TGS 2013... Beast Souls w listopadzie tego roku?! :)

Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Raczej obstawiałbym przyszły rok. Niedawno wydali DS2 więc sporo mieli na głowie, pewnie na E3/TGS pokażą jakieś materiały z gry ale wątpię by prace nad nią były aż tak zaawansowane by wydali ją w tym roku.

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 883 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jeszcze nawet nie zapowiedzieli dlc do dark souls 2.

Opublikowano

Też podejrzewa 2016. Sony musi zostawić sobie jakieś exy na przyszły rok :P

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze nawet nie zapowiedzieli dlc do dark souls 2.

Wcale nie było mówione, że będzie DLC.

Też podejrzewa 2016. Sony musi zostawić sobie jakieś exy na przyszły rok :P

Z tym 2016 to już nie przesadzajmy :)

Opublikowano

Czyli kolejny Souls w stylistyce XIX wieku? Nie powiem, intrygujące połączenie. Ma szanse zapewnić znany dotychczas gameplay w innej otoczce i z nowymi zabawkami.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano
  • Autor

Czyli kolejny Souls w stylistyce XIX wieku? Nie powiem, intrygujące połączenie. Ma szanse zapewnić znany dotychczas gameplay w innej otoczce i z nowymi zabawkami.

Gra ma mieć wobec Soulsów tyle, ile Souls mają do Kings Field. Więc będą zmiany. Next level.

Opublikowano

Przypomina mi

oddworld-strangers-wrath-4.jpg

Mimo wszystko wolalbym cos z DeS. Nawet sama tylko reedycje hd.

Opublikowano

Zeratul patrzy na screena i jedyne co widzi to grafika, my widzimy co stoi za tymi screenami.

Opublikowano

Zeratul patrzy na screena i jedyne co widzi to grafika, my widzimy co stoi za tymi screenami.

wg #sonyslave liczy sie przede wszystkim 1080p i 60fps. 

Opublikowano

10k postow figaro, gratulacje.

Mam nadzieje ze to cos na jednym screenie to rzeczywiscie jest shotgun i nie bedzie tak bezuzyteczne jak kusza w soulsach.

Opublikowano

Bosh ledwo co człowiek dostał do łap Darka 2 a już przy kolejnej odsłonie modzą, bardzo się ciesze :D

Na Demon's Souls 2 już raczej na pewno bym nie liczył, to zamknięta historia tak samo jak King's Field.

To dobrze że seria sie rozwija i nie zamyka na jednym zatartym schemacie, mroczny XIX wiek może być ciekawy.

Opublikowano

Tylko ja chcialbym, ze w grze byla zwyczajna wioska? Z wieloma npc, z karczma itd.Niby sa w DeS i DS2 bezpieczne huby, ale chcialbym dostac w grze od from software zwykla osade.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Spora ilosc NPCow wypralaby chyba caly ten ciezki i surowy klimat wg mnie, o samej karczmie juz nie wspominajac. Jednak nie obrazilbym sie tez gdyby ich nastepna gra byla w tego typu klimatach zrobiona, najlepiej jakis sandbox rpg z systemem walki wyjetym z Soulsow, chyba najwyzszy czas aby wzieli sie za jakis projekt na wieksza skale.

Sama zapowiedz (wyciek) to spory cios w jaja, akurat skonczylem przygode z DkS2 a tu juz pojawia sie info o kolejnej czesci z serii Souls, no zyc nie umierac :).

@Zeratul

Jak chcesz sie blaznic i oceniac grafike screenow o jakosci godnej ziemniak-mobile to prosze cie, rob to w odpowiednim miejscu: http://www.psxextreme.info/topic/105819-console-wars-720p/page-632

Edytowane przez Bansai