Opublikowano 2 maja 201410 l Autor Tylko ja chcialbym, ze w grze byla zwyczajna wioska? Z wieloma npc, z karczma itd.Niby sa w DeS i DS2 bezpieczne huby, ale chcialbym dostac w grze od from software zwykla osade. Tak, tak, tak. Od dawna to chciałem w Soulsach. <pjona> Edytowane 2 maja 201410 l przez Figaro
Opublikowano 2 maja 201410 l no niezle, screen z biala mgla wyraznie pokazuje ze mamy do czynienia praktycznie z nowa czescia Soulsow, jaram sie zagram jak kupie za pare lat PS4 a tymczasem, wracam do Dark Soulsa, New Londo czeka Figaro, kiedys Cie dogonie z postami Edytowane 2 maja 201410 l przez Rayos
Opublikowano 3 maja 201410 l Jak to będzie sequel DS to kupuję PS4 choćby tylko ta gra miała się na tą konsolę ukazać HYPE! Edytowane 3 maja 201410 l przez Ceglash
Opublikowano 3 maja 201410 l Dobra, co chciałbym zobaczyć w Project Beast: - predefiniowany bohater - tak jak pisałem, bardziej tradycyjne podejście do npc, jakieś małe miasto - elementy platformowe - normalny skok (na to raczej nie ma co liczyć niestety) - bardzo lubię rozwiązania z soulsów, ale chciałbym najzwyczajniej w świecie w grze od From Software dostać questa od chłopów na zabicie wampira w opuszczonej kopalni i dostać za to golda. - jeśli to prawda z tym shotgunem, to żeby można było go ulepszać podobnie jak broń w Shadows of the Damned - żeby walka była szybka i jej wymasterowanie polegało na umiejętniości mieszania strzelania i walki mieczem Krótko mówiąc chciałbym całkiem nowe ip, które z soulsów będzie miało tylko mroczną atmosferę i poziom trudności. Edytowane 3 maja 201410 l przez mate5
Opublikowano 3 maja 201410 l Jakoś mnie ta broń palna nie przekonuje. No ale to From Software więc liczę, że wiedzą co robią.
Opublikowano 3 maja 201410 l Teraz jest plota , ze to hoax , a screeny z 4chana to DSII na modach. No ale to juz raczej desperacja From/Sony aby uratować cos z tego na E3
Opublikowano 4 maja 201410 l Tylko ja chcialbym, ze w grze byla zwyczajna wioska? Z wieloma npc, z karczma itd.Niby sa w DeS i DS2 bezpieczne huby, ale chcialbym dostac w grze od from software zwykla osade. Tak, tak, tak. Od dawna to chciałem w Soulsach. <pjona> Skończ i (pipi)aj do CW.
Opublikowano 5 maja 201410 l Wielka szkoda, ze wycieklo. Chialbym zobaczyc ta reakcje gafa o trzeciej nad ranem, a tak to pewnie wrzuca ten sam zwiastun co widzial ten koles.
Opublikowano 5 maja 201410 l Autor Ano, wielka szkoda. Te reakcje i crashe Gafa są najlepsze podczas E3
Opublikowano 5 maja 201410 l I tak by gaf padł wiec nic byście nie poczytali ale i tak szkoda, szkoda, byłaby mega bomba, payload delivered i wgl ;/
Opublikowano 5 maja 201410 l jeżeli to faktycznie pojawi się tylko na ps4, to dla mnie będzie to ex przesądzający o tym którą platformę wybrać.
Opublikowano 5 maja 201410 l Autor jeżeli to faktycznie pojawi się tylko na ps4, to dla mnie będzie to ex przesądzający o tym którą platformę wybrać. Wątpię by Sony Japan robiło grę na Xboxa.
Opublikowano 5 maja 201410 l Autor jeśli kogoś ciekawi, oryginalne posty człowieka, który leaknął: http://i.imgur.com/sYTRHyU.jpg Ciekawe rzeczy. Mówi, że główny bohater w jednej łapie trzyma miecz, w drugiej shotgun. Lubię takie kombinacje.
Opublikowano 5 maja 201410 l via gaf I can already imagine the pvp battles xD ps. hype train sie rozpedza Edytowane 5 maja 201410 l przez erix
Opublikowano 6 maja 201410 l Mówi, że główny bohater w jednej łapie trzyma miecz, w drugiej shotgun. Lubię takie kombinacje. Niech to już wyjdzie :o
Opublikowano 22 maja 201410 l Autor Wygląda na to, że Miyazaki od wczoraj został szefem From Software. http://www.polygon.com/2014/5/21/5737636/dark-souls-hidetaka-miyazaki-from-software Ale nie bójcie się, dalej będzie reżyserował gry Jeszcze 18 dni...
Opublikowano 22 maja 201410 l Mam nadzieję, że przy okazji wy(pipi)ali z firmy tych dwóch bobków odpowiedzialnych za reżyserię DaS2
Opublikowano 30 maja 201410 l Zapowiada się bardzo klasycznie. Shot z tego co widać ma mikry zasięg, więc pod względem mechaniki dużo się nie zmieni. Dla mnie to spory plus (zrobienie z tego gierki o jakiej marzy Mate5, zupełnie mnie nie jara, podobnych tytułów-mechanika- jest multum, a DSy mimo dosyć częstych odwiedzin są nadal wyjątkowe) i pierwszy powód dla którego rozważam zakup PS4.
Opublikowano 30 maja 201410 l Ta muzykaaa cudo , klimat tez zapowiada sie swietnie. Mam nadzieje ze po Dark 2 ktorego na koncu przechodzilem juz na sile wkoncu wroci ten feeling Deamona.
Opublikowano 30 maja 201410 l Mam nadzieję, że zdajecie sobie sprawę, że jest to muzyka z demons souls. Tylko że mógł ją po prostu podłożyć koleś co wstawił filmik, a nie from.
Opublikowano 30 maja 201410 l Nie ma żadnych wątpliwości, kto w nocy z 9 na 10 czerwca będzie stał dumnie z rękoma uniesionymi ku niebu. Mega klimatycznie się to zapowiada, będzie ex na PS4 jak ta lala.