XM. 10 827 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 MÓJ BORZE!!! INSTABONERJakby wyjechali z takim trailerem na konferencji to bym do dziś był w śpiączce. Nareszcie zmieniona mechanika, wychodzi na to, że będzie to techniczny Slasher z fajnym combat systemem za co wielki plus. Track z traileru przemilczę bo moje uszy zostały zgwałcone.PS4 nadchodzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 (edytowane) NOWY TRAILER!! CHUYOWA JAKOŚĆ, ALE CO TAM, GOTY, UMBASA, DEMONS SOULS 2: http://a.pomf.se/vbeyjk.webm W-O-W! Szukać w HD i linkować! Edytowane 13 czerwca 2014 przez Kasias Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 o wow, moze sie pierwszy raz ta seria zainteresuje skoro wychdozi na to ze teraz bedzie to gameplayowo przypominac slasher btw to ten trailer z ktorego byly te przecieki przed e3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 13 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 o wow, moze sie pierwszy raz ta seria zainteresuje skoro wychdozi na to ze teraz bedzie to gameplayowo przypominac slasher btw to ten trailer z ktorego byly te przecieki przed e3 Nie że slasher, po prostu gra będzie wymagać wiecej aktywności, mniej pasywności z tarczą... której btw możliwe, iż nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 13 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 trochę lepsza jakość https://mega.co.nz/#!DkRjxDja!esOkWOK__wXnkw7a8U9MAKAXp3PWERG2SY-Wre3B5bg ta muzyka. oh my. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 (edytowane) Wydaje mi się, że jednak można nazwać tę grę slasherem tylko, że bardziej technicznym/taktycznym jak pierwsza część DMC. Slasher to niekoniecznie DmC czy Bayo i combosy na 50 hitów. Wywalenie obrony tylko jeszcze bardziej utwierdzam mnie w tym przekonaniu. Pewnie będą 3-4 bronie z 7-10 ciosami i prostym ich łączeniem. Edytowane 13 czerwca 2014 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 13 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 (edytowane) Wydaje mi się, że jednak można nazwać tę grę slasherem tylko, że bardziej technicznym jak pierwsza część DMC. Slasher to niekoniecznie DmC czy Bayo i combosy na 50 hitów. Wywalenie obrony tylko jeszcze bardziej utwierdzam mnie w tym przekonaniu. Pewnie będą 3-4 bronie z 7-10 ciosami i prostym ich łączeniem. Broni ma być od cholery. I stamina. Broń palna da efekty tylko z bardzo bliska. Myślę że jednak daleko tej grze do slashera. Po prostu szybsza wersja Soulsów, tak bym to widział. Ale zobaczymy. To wciąż action rpg. Edytowane 13 czerwca 2014 przez Figaro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Wydaje mi się, że jednak można nazwać tę grę slasherem tylko, że bardziej technicznym jak pierwsza część DMC. Slasher to niekoniecznie DmC czy Bayo i combosy na 50 hitów. Wywalenie obrony tylko jeszcze bardziej utwierdzam mnie w tym przekonaniu. Pewnie będą 3-4 bronie z 7-10 ciosami i prostym ich łączeniem. Broni ma być od cholery. I stamina. Broń palna da efekty tylko z bardzo bliska. Myślę że jednak daleko tej grze do slashera. Po prostu szybsza wersja Soulsów, tak bym to widział. Ale zobaczymy. To wciąż action rpg. Apropo wywalenia obrony.. 1:06, wygląda jakby jednak blokował. Ciekawe co z targetowaniem przeciwników. Aaaa... i tego. Jaram sie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 13 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Będzie lock on. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Na ani jednym screenie, tarczy widać nie było chyba nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Bez tarczy to ta gra mocno odsieje casuali od hardkorów bo nie oszukujmy się - w Dark 1 i 2 stankować można było praktycznie całą grę bez wysiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 (edytowane) w 0:32 blokuje toporkami Dobra wiadomość, że zmieniają trochę gameplay na bardziej dynamiczny, cudownie to wygląda <3 I tylko ja sie jaram tymi potokami krwi? I widząc ten gameplay i te "combosy" od razu mi się nasuwa skojarzenie z Monster Hunterem I jeszcze co do krwi, to jawnie widać, że ciuchy bohatera się tą krwią plamią <3 Edytowane 13 czerwca 2014 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Chciałbym 60 klatek... Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 NOWY TRAILER!! CHUYOWA JAKOŚĆ, ALE CO TAM, GOTY, UMBASA, DEMONS SOULS 2: http://a.pomf.se/vbeyjk.webm Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Zapowiada sie must have na premiere. Ten trailer obejrzalem chyba z 5 razy pod rzad. Przy Demon/Dark Souls spedzalem za pierwszym przejsciem ponad 100h i nawet nie czulem, ze juz tyle czasu zlecialo. Mam nadzieje, ze przy Bloodborne ucieknie mi minimum tyle samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 fajny trailer, najbardziej mi sie podoba to że pokazali w końcu różne bronie, kamień mi spadł z serca bo bałem sie że będzie nastawienie na używanie caly czas tej samej broni Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 NOWY TRAILER!! CHUYOWA JAKOŚĆ, ALE CO TAM, GOTY, UMBASA, DEMONS SOULS 2: http://a.pomf.se/vbeyjk.webm Wow,świetnie się to prezentuje. Design jest genialny, co oczywiście nie dziwi bo już poprzednie gry z serii Souls pokazały klasę pod tym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Przecież system walki jest ten sam co w poprzednich grach. Jesli ktos tutaj widzi DMC albo Ninja Gaiden to musiał w DSy nie grać tylko na obrazkach, filmikach widzieć czajenie się, znaczek lock ona i strafe'owanie wokół celu Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 O ja (pipi)e. Dawno żaden trailer mnie tak nie poskładał. Mistrzostwo po prostu. I to jeszcze musi byc stary trailer bo nawet tytul roboczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 13 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Na gamescom i TGS dostaniemy nowe materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 O co chodzi z tym Demon's Souls 2, bo nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 (edytowane) Przecież system walki jest ten sam co w poprzednich grach. Jesli ktos tutaj widzi DMC albo Ninja Gaiden to musiał w DSy nie grać tylko na obrazkach, filmikach widzieć czajenie się, znaczek lock ona i strafe'owanie wokół celu :confused: Skoro samo FS wspomina o przemodelowanym systemie walki z większą "głębią" to można gdybać, że będzie to jednak coś ambitniejszego niż ciachciach + dash z poprzednich części. I kto tutaj widzi w tej grze DMC? NG? Będzie to już "czwarta" część klona souls i ja akurat oczekuje dużych zmian bo na DS2 nie mogę nawet patrzeć. O co chodzi z tym Demon's Souls 2, bo nie rozumiem. Wszyscy myśleli, że będzie "druga" część DS, a tu psikus i powstaje nowa seria na podwalinach Demona. Figa pisze o DS2 zamiast ProjectBeast/Bloodborne chyba już tak z przyzwyczajenia. Edytowane 13 czerwca 2014 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Aha, no bo gra mi wygląda jak mix DMC z Dark Soulsami (zarówno klimatycznie jak i gameplayowo) a on tutaj o DeS2 i trochę zwątpiłem czy patrzymy na to samo :|. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Po tym trailerze jestem spokojny o ten tytuł. Brak tarczy spoko, przypomina mi to trochę monster hunter. Sony wie jak zadbać o graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 13 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Też jestem spokojny. A to w dodatku early footage. Kto by pomyślał, że gotg wyjdzie już w drugim roku generacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi