Pure Bladestone 151 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Wymęczę tę grę we wszystkie trzy otwory. GOTY 2015 nadchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipert 102 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 być może moja reakcja wynika z tego że mam naprawde ogromne oczekiwania po nowożytnych grach od fromsftware, i bloodborne wygląda świetnie, i zapowiada się świetnie, jednak dzisiejszy materiał w moim odczuciu nie pokazał nic nadzwyczajnego A czegoż takiego nadzwyczajnego mozna było sie spodziewać po trailerze? Potęgą soulsów był genialny w swej prostocie system walki a o tym mozna było przekonać sie dopiero w praktyce. Bloodborne, póki co, zapowiada sie na piękne widowisko. Klimat, design lokacji (!), muza, wszystko w tym trailerze jest na swoim miejscu. Reszta wyjdzie w praniu. Mam tylko nadzieje, ze nie wyjdzie z tego kolejny slasher na kilka godz. Oby zostało w tym jak nawięcej z rpg. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Zapas chusteczek będzie dodawany do gry? Bo ja nie wiem jak ja wytrzymam ciśnienie podczas podziwiania tych widoczków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Gra wygląda niesamowicie i ma wyjść w ciągu 6 miesięcy. Radujmy się panowie, nadchodzi prawdziwa gra, ja to czuję. Cieszmy się każdym takim tytułem, tak mało ich zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 (edytowane) Czy tylko ja mam znaczne obawy co do tej gry w kwestii sfery rpg, systemu walki i progresji poprzez świat gry? Design i muzyka to jedno, ale mnie interesuje czy FS pokaże wreszcie coś nowego, bo patrząc na cykl gier z serii Souls widziałem tylko kopiowanie własnych rozwiązań i lekkie upraszczanie gry z każdą kolejną częścią (nawet poziom trudności spadał). Mówiąc szczerze nie mam ochoty robić po raz 4. tego samego tylko w innym stylu. Im nowsza część cyklu tym coraz mniej czasu z nią spędzałem i obawiam się, że po pierwszych zachwytach nad designem i muzyką gra ostatecznie rozczaruje mnie. Edytowane 13 sierpnia 2014 przez Kymel Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipert 102 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Rozczaruje jak nie bedzie miała grywalności soulsów, a ta, jak już pisałem, wynikała w dużej mierze z systemu walki. Też chciałbym aby zrobili coś równie za(pipi)istego w zupełnie inny sposób ale poprzeczka jest naprawde wysoko. Myśle, że bedzie dużo prościej. I nie mam tu na myśli tylko poziomu trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 (edytowane) Przecież ta gra będzie mocno odmienna. Już sam brak tarcz bardzo zmieni styl rozgrywki. dat ragdoll Edytowane 13 sierpnia 2014 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Pokaza oni jakis soczysty gameplay z tego w koncu :f ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Mam nadzieję, że będą obszerne levele. Niby będzie większy nacisk na eksplorację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Wygląda pięknie. Wiecie czego potrzebuje ta gra? Gospody z npc w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Mnie intryguje ten staruszek na wózku na końcu trailera. Widać że żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 drooobny spoiler z DS2 Jest tam bardzo podobna postać, nie skończyłem gry, ani wątku tej postaci, ale widziałem go raz czy dwa razy. Siedzi na krześle, wygląda jakby nie żył i mówi tajemnicze rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 http://instagram.com/p/roUHsCunNM/ Czyli będą różne typy naboi do spluwy. Miło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 ja musze powiedzieć że nowy trailer nie urwał mi jaj.... chociaż ufam FS i wiem że robią świetne gry, nieporównywalnie lepsze niż większość współczesnego badziewia, ale mimo to mimo że trailer był fajny, to jednak "jedynie" fajny, a nie urywający jaja Co Ty pleciesz człowieku, przecież trailer urwał jaja wszystkim, ten klimat? Ten mrok? TA MUZYKA?! WTF moje jaja są jeszcze na miejscu oczywiście że klimat jest super, być może moja reakcja wynika z tego że mam naprawde ogromne oczekiwania po nowożytnych grach od fromsftware, i bloodborne wygląda świetnie, i zapowiada się świetnie, jednak dzisiejszy materiał w moim odczuciu nie pokazał nic nadzwyczajnego, pokazał świetne rzeczy, ale właśnie takich rzeczy się spodziewałem, i dostałem to na co czekałem. czyli bardzo wysoki poziom (który pewnie w samej grze będzie jeszcze wyższy). ale ponieważ oczekiwałem świetnego poziomu i właśnie taki dostałem to moja reakcja była bardziej na zasadzie "oooo ale to fajne, dokładnie tak jak sie spodziewałem" , ale jednak nie było efektu typu "ooo WOW!!!! za(pipi)istość przerosła moje oczekiwania! wygląda lepiej niż sie spodziewałem! urwało mi jaja!!" - no właśnie, nie urwało mi jaj bo dostałem to na co się nastawiałem a nie "coś więcej" - oczywiście mowie o dzisiejszym gameplayu, bo sama finałowa gra może przerosnąć moje oczekiwania, ale na obecną chwile to dzisiejsze materiały wpisują się w ten bardzo wysoki poziom na jaki oczekiwałem, ale go nie przerastają i żeby nie było - nie mówie nic złego o grze!! nic z tych rzeczy! mówie tylko że oczekiwałem wysokiego poziomu i właśnie taki wysoki poziom dostałem dzisiaj, więc jestem zadowolony. jednak nie zostałem powalony na ziemie czymś niesamowitym, ponad moje oczekiwania. zostałem jedynie w pełni zaspokojny świetnym poziomem, takim jakiego oczekiwałem Czytasz swoje posty zanim je wyślesz dalej? Nie chce się czepiać, ale przeczytaj to wytłuszczone i wytłumacz mi o co chodzi bo może jestem za głupi : D Każdy oczywiście ma swoje zdanie, ja się kompletnie nie zgadzam i uważam że trailer urwał jaja, za to jestem lekko zawiedziony że nie pokazali więcej gameplayu - chociaż bardzo ufam From Software i jeśli bedzie poziom DkS 1&2 to dla mnie spoko - nie wymagam żeby były jakieś wielkie rewolucje niech trzyma poziom poprzednich części. ( Opinia fanatyka wszystkich soulsów ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Gra wygląda niesamowicie i ma wyjść w ciągu 6 miesięcy. Radujmy się panowie, nadchodzi prawdziwa gra, ja to czuję. Cieszmy się każdym takim tytułem, tak mało ich zostało. 6 miesiecy ? wtf, to oni zabrali sie za to zaraz po zrobieniu DS1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 ja musze powiedzieć że nowy trailer nie urwał mi jaj.... chociaż ufam FS i wiem że robią świetne gry, nieporównywalnie lepsze niż większość współczesnego badziewia, ale mimo to mimo że trailer był fajny, to jednak "jedynie" fajny, a nie urywający jaja Co Ty pleciesz człowieku, przecież trailer urwał jaja wszystkim, ten klimat? Ten mrok? TA MUZYKA?! WTF moje jaja są jeszcze na miejscu oczywiście że klimat jest super, być może moja reakcja wynika z tego że mam naprawde ogromne oczekiwania po nowożytnych grach od fromsftware, i bloodborne wygląda świetnie, i zapowiada się świetnie, jednak dzisiejszy materiał w moim odczuciu nie pokazał nic nadzwyczajnego, pokazał świetne rzeczy, ale właśnie takich rzeczy się spodziewałem, i dostałem to na co czekałem. czyli bardzo wysoki poziom (który pewnie w samej grze będzie jeszcze wyższy). ale ponieważ oczekiwałem świetnego poziomu i właśnie taki dostałem to moja reakcja była bardziej na zasadzie "oooo ale to fajne, dokładnie tak jak sie spodziewałem" , ale jednak nie było efektu typu "ooo WOW!!!! za(pipi)istość przerosła moje oczekiwania! wygląda lepiej niż sie spodziewałem! urwało mi jaja!!" - no właśnie, nie urwało mi jaj bo dostałem to na co się nastawiałem a nie "coś więcej" - oczywiście mowie o dzisiejszym gameplayu, bo sama finałowa gra może przerosnąć moje oczekiwania, ale na obecną chwile to dzisiejsze materiały wpisują się w ten bardzo wysoki poziom na jaki oczekiwałem, ale go nie przerastają i żeby nie było - nie mówie nic złego o grze!! nic z tych rzeczy! mówie tylko że oczekiwałem wysokiego poziomu i właśnie taki wysoki poziom dostałem dzisiaj, więc jestem zadowolony. jednak nie zostałem powalony na ziemie czymś niesamowitym, ponad moje oczekiwania. zostałem jedynie w pełni zaspokojny świetnym poziomem, takim jakiego oczekiwałem Czytasz swoje posty zanim je wyślesz dalej? Nie chce się czepiać, ale przeczytaj to wytłuszczone i wytłumacz mi o co chodzi bo może jestem za głupi : D To jest yano, tego nie ogarniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 (edytowane) 6 miesiecy ? wtf, to oni zabrali sie za to zaraz po zrobieniu DS1 ? Dokładnie tak, podział teamów i jedni robili sequela DS a drudzy Bloodborne. Edytowane 13 sierpnia 2014 przez Kre3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Gra wygląda niesamowicie i ma wyjść w ciągu 6 miesięcy. Radujmy się panowie, nadchodzi prawdziwa gra, ja to czuję. Cieszmy się każdym takim tytułem, tak mało ich zostało. 6 miesiecy ? wtf, to oni zabrali sie za to zaraz po zrobieniu DS1 ? Tak, po skończeniu DLC do jedynki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 jak wytłuszczone to na pewno przeczyta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Czytasz swoje posty zanim je wyślesz dalej? Nie chce się czepiać, ale przeczytaj to wytłuszczone i wytłumacz mi o co chodzi bo może jestem za głupi : D w tym kawałku chodzi o to że spodziewałem się zobaczyć coś świetnego, i zobaczyłem coś świetnego więc nie było to dla mnie zaskoczeniem. trailer nie przerósł moich oczekiwań bo były bardzo wysokie. gdybym spodziewał się czegoś średniego to rzeczywiście po trailerze byłbym bardzo miło zaskoczony, ale spodziewałem się właśnie takiej za(pipi)istości. dlatego napisałem że nie urwało mi jaj bo byłem na to nastawiony, nie było efektu "wow tego sie nie spodziewałem!!" a to zwykle zaskoczenie za(pipi)istością powoduje największy opad szczeny. w moim przypadku nie było zaskoczenia bo dostałem to czego się spodziewałem nie wiem jak bym miał bardziej to wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 (edytowane) nie wytłumaczysz, nie bez powodu masz ta niebieska kartke w schowku w samochodzie. Edytowane 13 sierpnia 2014 przez _Milan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 jeszcze jeden gameplay https://www.youtube.com/watch?v=uc7wEsaYL50 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Wygląda na dużo łatwiejsze niż Soulsy, a przynajmniej niż Demon's Soul. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 (edytowane) Ten jumping attack, te uniki (jak w nightmare creatures), ta ikona zalockowania, te ataki, ten subboss/mob. Jaram się. @Don przecież ta walka wygląda tak jak walki z heavy knights z dark souls, ani łatwiejsza, ani trudniejsza. Edytowane 13 sierpnia 2014 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi