nobody 3 504 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Bez sensu, szanuje sony od dziecka, nigdy nie zdradziłem a mimo to nie dostalem kodu. Obstawiam że to kara za publiczne szkalowanie gier naughty dog na ps3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 alez ta gra ma design i klimat - mistrzostwo swiata, eeehhh tym bardziej szkoda ze nie ma trybu easy albo przynajmniej normal 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 alez ta gra ma design i klimat - mistrzostwo swiata, eeehhh tym bardziej szkoda ze nie ma trybu easy albo przynajmniej normal 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 no bo jest dla mnie zbyt hardcorowa - widzies teraz na streamie walke z bossem - chwycil bohatera, trzy raz nim cisnal o ziemie i game over Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Oj Ficuś, właśnie na tym polega piękno tych gier. Od ciebie zależy, czy zdobywając kolejne dusze, które pełnią w grze rolę waluty, postanawiamy zaryzykować ich utratę, odkładając je dalej na coś wartościowego, na np. dwukrotnie silniejszy miecz, czy może jednak zakupimy szybciej coś słabszego, co ułatwi nam choć trochę powtorny powrót do lokacji i grind. Te gry uczą szacunku do przeciwnika, który nawet po dopakowaniu naszej postaci może spuscić nam łomot, jeśli tylko poczujemy się zbyt pewni siebie. I co istotne nie polegają tylko na naszym poziomie doświadczenia, oraz ekwipunku, ale przede wszystkim zręczności palców i ostrożności. Aż mi wstyd że tak późno się przekonałem do tej formuły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 niestety z natury nie jestem oaza spokoju + mniej czasu na granie niz kiedys + stres w pracy = serie szanuje ale w nia nie gram i grac nie zamierzam Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 niestety z natury nie jestem oaza spokoju + mniej czasu na granie niz kiedys + stres w pracy = serie szanuje ale w nia nie gram i grac nie zamierzam Ja mam tak samo a udalo sie ukonczyc Demons i Dark Souls (na razie tylko jedynke). Da sie zrobic nawet jak masz okolo godzine czasu na 2-3 dni. Za(pipi)iste gry wiec sie ogarnij i rob wymowek. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Rozumiem. Też się smucę, lecz szanuję. Mnie zajęło 5 lat nim sam zdołałem się przekonać, także przez pryzmat podobnych powodów. FS zapamiętam jako jednych z nielicznych japońskich devów poza 1st parrty Big N, którzy naprawdę dbali o dobre, japońskie gry na ostatniej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Paczam tak ten stream i czy w tej grze będzie jakiś exp i nabijanie leveli? Bo jak na razie to jest masakrowanie pacynek albo uciekanie przed grupami byle do bossa dobiec. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Oczywiście że tak, to action rpg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Bez sensu, szanuje sony od dziecka, nigdy nie zdradziłem a mimo to nie dostalem kodu. Przejdz alphe na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 (edytowane) Paczam tak ten stream i czy w tej grze będzie jakiś exp i nabijanie leveli? Bo jak na razie to jest masakrowanie pacynek albo uciekanie przed grupami byle do bossa dobiec. koval zagraj w Souls najpierw a potem masakruj takimi postami. Edytowane 1 października 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 http://www.twitch.tv/exserv świetna jakość, gra świateł jak chodzi z pochodnią! Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Przeca grałem trochę. ;/ btw nie pisz z dużej ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Tylko ja dostałem na forum klucz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 (edytowane) Tylko ja dostałem na forum klucz? Chyba tak ? Ja dostalem od znajomego, mi na skrzynke oczywiscie nic nie przyszlo. Gra jest zayebista, ale dziala w 5 fpsach momentami, walka z bossem przez to to koszmar, jeszcze go nie pokonalem ale walcze. Design i grafika to mistrzostwo, tak, nawet graficznie ta gra daje rade. Wracam do alphy, pozniej moze cos napisze. PS. Dla tych co pytali na psn, nie moge streamowac, PSN blokuje apke twitcha. Edytowane 1 października 2014 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 a jak długa jest ta alpha, ile czasu zajmuje dojście do bosa? po pokonaniu go jest koniec czy jeszcze coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Kórwa nie moge przeboleć,jakieś randomy majo a ja nie stary wyjadacz .Sony TY k/orwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 (edytowane) Chwilę gram ale co tu mówić dużo, next genowy dark souls Edytowane 1 października 2014 przez eX4cT_PL 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuude ((((((((((((((((( no to jednak PS4. Późno, bo dopiero w tym roku pokochałem DS II ( przede mną jeszcze część pierwsza) Ale chyba bym zdechł gdyby taka gra z takim klimatem mi przeszła koło nosa Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 1 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Jak ktoś przeczyta jakieś wrażenia, to niech tu wkleja. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 761 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 masa streamów teraz na twitchu Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Właśnie na jednym koleś mówi, ze sterowanie jest o niebo lepsze niż w DS/DS2. Zero lagów. Tak BTW chłopak ładnie ciśnie bossem http://www.twitch.tv/soraownz Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Grafika świetna? A pisali, ze FS nie potrafi robić ładnie wyglądających gier, a poza tym to poziom ps3. Ps. Oddam plusa za link do kawałku który przygrywa podczas walki z bossem. Epicka epickość. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Grafika jest mega szczegółowa, widać AA, a klatki spadają do około 20, gra chodzi w jakichś 28 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi