Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Co to znaczy widać AA? W sensie, że jest zastosowane tak? I jakim cudem widzisz, że brakuje 2 klatek : _D

Widać zęby, przy 30 klatkach obraz jest plynny, jesli gra chodzi nawet 3 klatki mniej, to jestem w stanie to zobaczyc, gra chodzi podobnie do Far Cry 3 na PS3

Edytowane przez eX4cT_PL

Co to znaczy widać AA? W sensie, że jest zastosowane tak? I jakim cudem widzisz, że brakuje 2 klatek : _D

Widać zęby, przy 30 klatkach obraz jest plynny, jesli gra chodzi nawet 3 klatki mniej, to jestem w stanie to zobaczyc, gra chodzi podobnie do Far Cry 3 na PS3

Chodzi ci o to, ze widac aliasing, nie anty aliasing.

Ponoc to alpha, wiec wiekszosc framedropow powinni zlikwidowac.

PS4 Exclusive Bloodborne’s Alpha Test: Check Out Almost Three Hours of Fantastic Direct Feed Gameplay

http://www.dualshockers.com/2014/10/01/ps4-exclusive-bloodbornes-alpha-test-check-out-almost-three-hours-of-fantastic-direct-feed-gameplay/

Daje tylko link bo od groma materialu na Youtube. Wyciagac chusteczki Panowie!

Edytowane przez hav3n

KUR**, akurat jak zabilem wreszcie po godzinnej probie bossa to poof, wylaczyli serwery, no nieeee.

Maly tip: do tego bossa bez ropy i molotovow nawet nie podchodzic, w takich meczarniach go zabilem ze szkoda gadac, jeszcze nie wiem jak, ale jakos go ogluszylem i zrobilem mu fatality na mordzie co mu z 200 zycia zabralo, wiec beda jakies sposoby pewnie na roznych bossow, ciekawe.

Gra jest sliczna, ale momentami dziala naprawde w 5 fpsach, doszedles do mostu na ktorym sie z bossem walczy exact ? Przeciez ta gra tam stoi praktycznie.

Edytowane przez Bansai

Jak widać zęby to znaczy, że występuje aliasing a nie anty-aliasing tak jak napisałeś, może mylisz płynność animacji z specyficznym lagiem w sterowaniu?

Gra jest sliczna, ale momentami dziala naprawde w 5 fpsach, doszedles do mostu na ktorym sie z bossem walczy exact ? Przeciez ta gra tam stoi praktycznie.

nie doszedłem do bossa, za poźno z pracy wróciłem, miałem około godzinki tylko na zrobienie 2 fotek forumkowi i ogarnięcie tej gry, mam nadzieję że jutro załapię się na pełne 3h.

To ze animacja nie jest płynna widać już od pierwszych sekund gameplayu, do tak drastycznych spadków fps nie udało mi się dojść jeszcze.

Gosciu przeglitchowal sie jakos do niedostepnych lokacji i przeciwnikow, w tymze bossa.

Absolutnie masywny spojler w filmiku. Nie polecam ogladac tym ktorym zalezy na fabule.

https://www.youtube.com/watch?v=PCc8nrTEKv0

slowo kluczowe

Umbasa, zasadniczo potwierdza ze gra jest osadzona w swiecie Demon's souls, poniewaz tylko klerycy i wiernyi bogom w Ds uzywali tego slowa. W jednym z endingow w Ds, tym dobrym, na koncu bodajze bylo tak ze wiedza na temat soul artsow bedzie zapomniana, to moze wyjasniac brak elementow typowo magicznych w bloodborne. Potwierdzone takze, ze bedziemy mogli smieniac stroje i bronie :)

• Plusik 5

Nie byłem pewny na początku, ale teraz już wiadomo, że będzie coop i pvp oraz klasy postaci. Dla tej gry kupuję PS4 - podobnie jak PS3 kupiłem dla Demon's Souls które okazało się dla mnie grą wszech czasów razem z dwoma częściami Otogi (ten sam producent) i liczę teraz, że takie samo (pipi)nięcie będzie wraz z kupnem PS4 i Bloodborne :)

• Plusik 1

Nie byłem pewny na początku, ale teraz już wiadomo, że będzie coop i pvp oraz klasy postaci. Dla tej gry kupuję PS4 - podobnie jak PS3 kupiłem dla Demon's Souls które okazało się dla mnie grą wszech czasów razem z dwoma częściami Otogi (ten sam producent) i liczę teraz, że takie samo (pipi)nięcie będzie wraz z kupnem PS4 i Bloodborne :)

coop przez sieć czy split?