Gość mate5 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Słabo, no ku.rwa te 30 to już powinno trzymać Słabo, no ku.rwa te 30 to już powinno trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Co to znaczy widać AA? W sensie, że jest zastosowane tak? I jakim cudem widzisz, że brakuje 2 klatek : _D Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 1 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Słabo, no ku.rwa te 30 to już powinno trzymać Słabo, no ku.rwa te 30 to już powinno trzymać Locked 30 fpsów od gry From Software? Jasnym jest że framerate poprawia się na końcu developingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Ta muzyka podczas walki z bossem o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 (edytowane) Co to znaczy widać AA? W sensie, że jest zastosowane tak? I jakim cudem widzisz, że brakuje 2 klatek : _D Widać zęby, przy 30 klatkach obraz jest plynny, jesli gra chodzi nawet 3 klatki mniej, to jestem w stanie to zobaczyc, gra chodzi podobnie do Far Cry 3 na PS3 Edytowane 1 października 2014 przez eX4cT_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 967 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Jeszcze mają niemal pół roku aby wszystko dopiąć na ostatni guzik. Był ktoś blisko ubicia bossa, a może komuś się udało? Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 i po dzisiejszych testach Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuude ((((((((((((((((( no to jednak PS4. Późno, bo dopiero w tym roku pokochałem DS II ( przede mną jeszcze część pierwsza) Ale chyba bym zdechł gdyby taka gra z takim klimatem mi przeszła koło nosaJak kochasz ds2, to przy jedynce bedziesz sie tasowal od poczatku do konca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Co to znaczy widać AA? W sensie, że jest zastosowane tak? I jakim cudem widzisz, że brakuje 2 klatek : _D Widać zęby, przy 30 klatkach obraz jest plynny, jesli gra chodzi nawet 3 klatki mniej, to jestem w stanie to zobaczyc, gra chodzi podobnie do Far Cry 3 na PS3 Chodzi ci o to, ze widac aliasing, nie anty aliasing. Ponoc to alpha, wiec wiekszosc framedropow powinni zlikwidowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 (edytowane) PS4 Exclusive Bloodborne’s Alpha Test: Check Out Almost Three Hours of Fantastic Direct Feed Gameplay http://www.dualshockers.com/2014/10/01/ps4-exclusive-bloodbornes-alpha-test-check-out-almost-three-hours-of-fantastic-direct-feed-gameplay/ Daje tylko link bo od groma materialu na Youtube. Wyciagac chusteczki Panowie! Edytowane 1 października 2014 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 (edytowane) KUR**, akurat jak zabilem wreszcie po godzinnej probie bossa to poof, wylaczyli serwery, no nieeee. Maly tip: do tego bossa bez ropy i molotovow nawet nie podchodzic, w takich meczarniach go zabilem ze szkoda gadac, jeszcze nie wiem jak, ale jakos go ogluszylem i zrobilem mu fatality na mordzie co mu z 200 zycia zabralo, wiec beda jakies sposoby pewnie na roznych bossow, ciekawe. Gra jest sliczna, ale momentami dziala naprawde w 5 fpsach, doszedles do mostu na ktorym sie z bossem walczy exact ? Przeciez ta gra tam stoi praktycznie. Edytowane 1 października 2014 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Co to znaczy widać AA? W sensie, że jest zastosowane tak? I jakim cudem widzisz, że brakuje 2 klatek : _D Widać zęby, przy 30 klatkach obraz jest plynny, jesli gra chodzi nawet 3 klatki mniej, to jestem w stanie to zobaczyc, gra chodzi podobnie do Far Cry 3 na PS3 Jak widać zęby to znaczy, że występuje aliasing a nie anty-aliasing tak jak napisałeś, może mylisz płynność animacji z specyficznym lagiem w sterowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 A wlasnie, propos sterowania, wszystko oprocz rolla ma wieksza reponsywnosc, roll o dziwo reaguje z lekkim opoznieniem, jednak kiedy mamy zalockowanego jakiegos potwora i robimy odskok, gra reaguje natychmiast. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Gra jest sliczna, ale momentami dziala naprawde w 5 fpsach, doszedles do mostu na ktorym sie z bossem walczy exact ? Przeciez ta gra tam stoi praktycznie. nie doszedłem do bossa, za poźno z pracy wróciłem, miałem około godzinki tylko na zrobienie 2 fotek forumkowi i ogarnięcie tej gry, mam nadzieję że jutro załapię się na pełne 3h. To ze animacja nie jest płynna widać już od pierwszych sekund gameplayu, do tak drastycznych spadków fps nie udało mi się dojść jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 października 2014 Już wiem co znaczy obudzić się z ręką w nocniku, odkąd we wtorek przeczytałem, że dnia następnego startuje Alpha a ja najnormalniej w świecie zapomniałem się zapisać. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 2 października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 października 2014 Już wiem co znaczy obudzić się z ręką w nocniku, odkąd we wtorek przeczytałem, że dnia następnego startuje Alpha a ja najnormalniej w świecie zapomniałem się zapisać.A dostałeś zaproszenie? Nie każdy mógł się do bety dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza
agrestrybnik 4 Opublikowano 3 października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 października 2014 ja tez nie dostałem kodu, wczoraj ponownie weszlem na ten stary mail co był zapowiedziom testow alpha, zarejestrowałem się ponownie loginem z psn, wyszlem, a za pare godzin wiadomość mi wygenerowalo z voucherem na bloodborne, spróbujcie tak zrobić, 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 4 października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 października 2014 Gosciu przeglitchowal sie jakos do niedostepnych lokacji i przeciwnikow, w tymze bossa. Absolutnie masywny spojler w filmiku. Nie polecam ogladac tym ktorym zalezy na fabule. https://www.youtube.com/watch?v=PCc8nrTEKv0 slowo kluczowe Umbasa, zasadniczo potwierdza ze gra jest osadzona w swiecie Demon's souls, poniewaz tylko klerycy i wiernyi bogom w Ds uzywali tego slowa. W jednym z endingow w Ds, tym dobrym, na koncu bodajze bylo tak ze wiedza na temat soul artsow bedzie zapomniana, to moze wyjasniac brak elementow typowo magicznych w bloodborne. Potwierdzone takze, ze bedziemy mogli smieniac stroje i bronie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 5 października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 Kur.va nie dość, że mail z zaproszeniem do Alphy przyszedł do mnie w piątek, gdy nie było mnie cały weekend w domu, to jeszcze okazuje się, że ostatnie, niedzielne testy zostały przesunięte [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 Wooo, na kiedy ?Pewnie przez tego typka co zglitchowal, musza to zalatac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 5 października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 Póki co tylko notka na twitterze mówi o przesunięciu na nieokreślony jeszcze termin ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 Nie byłem pewny na początku, ale teraz już wiadomo, że będzie coop i pvp oraz klasy postaci. Dla tej gry kupuję PS4 - podobnie jak PS3 kupiłem dla Demon's Souls które okazało się dla mnie grą wszech czasów razem z dwoma częściami Otogi (ten sam producent) i liczę teraz, że takie samo (pipi)nięcie będzie wraz z kupnem PS4 i Bloodborne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 Nie byłem pewny na początku, ale teraz już wiadomo, że będzie coop i pvp oraz klasy postaci. Dla tej gry kupuję PS4 - podobnie jak PS3 kupiłem dla Demon's Souls które okazało się dla mnie grą wszech czasów razem z dwoma częściami Otogi (ten sam producent) i liczę teraz, że takie samo (pipi)nięcie będzie wraz z kupnem PS4 i Bloodborne coop przez sieć czy split? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 Sieć. I bardzo dobrze. To nie Diablo i imo tu split nie ma prawa bytu. W sumie split umarł chyba w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 no gdzie split jak to na jednym ekranie juz przymula xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi