Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie ma co się śmiać, bo wygląda na to, że dzisiejsi uber gracze, to odwykłe od harkoru pipki.

Soulsy to nie jest raczej tytuł który się ogarnia z marszu. nadal pamietam jak kilka razy ubił mnie pierwszy boss w Dark Souls, zanim ogarnalem uniki i jego ataki.

Opublikowano

Mozna ogarniac nie ginac. Albo bardzo zadko. W DkS nie ginalem wcale. Po DS byla to dla mnie proscizna. Gozej z DkS2 na poczatku bez patcha ''easy mode'' gdzie byly ciezkie momenty. :)

Co? Kiedy wyszedł ten patch, bo nie wiem czy grałem na "easy mode" czy nie.

Opublikowano (edytowane)

Zaraz przed wersja na PC, dokladniej mowiac wersja PC miala juz ten patch wgrany, wiec Ci gracze nie poznali pierwotnego DkS2. Mimo tego i tak w mojej opinii DkS2 jest trudniejsze niz DkS.

Edytowane przez Jerome
Opublikowano (edytowane)

@mate5 - był jeden patch który redukował hp niektórych bossów (najistotniejszy był chyba Lost Sinner).

Z kolei praktycznie każdy kolejny patch redukował moc czarów (zwłaszcza hexów) i niektórych broni czy ekwipunku, więc można mówić, że vanilla DkS2 było easy mode, bo można było każdego braindeadowo wyszczelać z czarnych kuleczek :dog:

Edytowane przez Qjon
Opublikowano

Zmiana nazwy=nowe ip? 

Ekran(paski zdrowia itp) wygląda tak samo jak w DkS. To jest Dark Souls 3. LOL 

Zmiana kamery i wyspy na miasto = nowe ip?

To jest King's  Field XVI. LOL