nobody 3 504 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Też nie wiem co im odbiło wrzucając tło w sylwetkę postaci. Totalnie z doopy, w stosunku do wcześniejszej artów. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 *artwork not final and subject to change Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Troche bzdurna ta pierwsza wersja, w dniu premiery DkS1 to byla standardowa wersja za 229 zl a tu nazywaja to edycja kolekcjonerska i wolaja 340 zl, ehh w jakim kierunku ten swiat idzie Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 BB bedzie raczej kierowana do hardkorow ktorzy zjedli zeby na serii DS czy moze bedzie odrobine bardziej przyjazny w stylu Lords of Fallen??Nigdy nie gralem w zadna odslone bo nie sadze ze sa to tytuly dla mnie mimo,ze dizajn miejscowek, przeciwnikow/bossow jest na wypasie. Ten ciezki gotycko-wiktorianski klimat jaki sie wylewa juz z samych filmikow nie daje spokoju.No poprostu mozna by nim obdarowac z kilkanascie innych gier i jeszcze troche by zostalo,a to dopiero marnej jakosci filmiki. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Jeśli grasz ostrożnie, dasz radę. Zawsze możesz też szukać tipów tutaj. Ludzie trochę odwagi, no. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 Kto pierwszy wyklada 120 euro na nightmare edition? Wykladam. Najlepiej tez jakby bundle bylo z BB. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 Panowie macie jakiś gameplay (i jakiś trailer wypaśny) w HD ? Jutro na lazanie i Srabble ziom peceiciaż, jest on też fanem serii DS dla niej kupił PS3. W związku z tym chcę mu pokazać na TV soczysty gp. Tematu nie śledzę, przejrzałem wstecz kilka stron teamtu ale nie znalazłem. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 Spróbuj coś stąd: http://www.gamersyde.com/game_videos_2994_en.html 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 Będę zawiedziony jak nie będzie łopaty jako broni w tej grze. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 Nowe wiadomości 18 grudnia, min. ujawniony będzie nowy przeciwnik. Na rynek japoński będzie przygotowany taki plakat, nie wiem czy to będzie dodawana do gry, ale chętnie bym to widział u siebie w pokoju. 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 (edytowane) wydaje mi sie, że nie było, kilka zdjęć nowych bossów: - gość z łańcuchami - ognisty cerber czy co to, był na nowym video z coop, - boss z czaszek Co jak co, ale Sony potrafi świetnie promować gry, te screeny robią klimat Edytowane 17 grudnia 2014 przez Fanek Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 (edytowane) We wpisie na oficjalnym blogu PlayStation, oprócz zrzutów, zamieszczono znane już z PlayStation Experience zasady działania losowego lochu Chalice Dungeon. Loch ten zabierze gracza do położonych pod miastem Yharnam podziemnych ruin. Mając specjalne kielichy, otworzymy portal i wkroczymy do wielopoziomowej lokacji. Każde takie otwarcie zupełnie zmienia rozkład miejscówki, wiec wchodząc, gracz nigdy nie wie, na jakie potwory i pułapki się tam natknie. Wspaniałe nagrody czekają na śmiałków, którzy dojdą do końca - samotnie lub z pomocą innych łowców przez Sieć. Chalice Dungeon to nie tylko wyjątkowy w wystrój (zobaczcie te ogromne ostrza gilotyn zwisające z sufitów!), ale również niespotykane nigdzie indziej bestie. M. in. Mistrzowie Rytuałów o bladej skórze i ogromny, płonący pies stróżujący. Będzie się działo. http://www.pssite.com/news-38488-bloodborne_przestawia_swiezutka_galerie_i_nakresla_losowo_generowane_lochy.html Edytowane 18 grudnia 2014 przez YETI Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Czyli tak jak pisalem w grupie - ze bedzie zapewne jedna taka lokacja. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Nowe screeny. Genialny design i klimat, same projekty potworów zresztą też. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 26 grudnia 2014 Autor Opublikowano 26 grudnia 2014 no tak, oczywiście, że tak. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 (edytowane) Data premiery to 25 marzec ? Edytowane 12 stycznia 2015 przez easye Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 (edytowane) Czy ktoś z From potwierdził, że ten szary - biedacki steelbook to ostateczny koncept? Preorderowcy Nightmare Edition(tylko USA) mają dostać taki oto piękny steelbook Jak tu nie czuć się wydymanym? Btw ciekawe po ile te lepsze steelbooki będą chodzić na ebay. Edytowane 13 stycznia 2015 przez Pure Bladestone Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 Naprawdę, bardzo bym chciał kupić Nightmare Edition, ale ta wersja jest chvjowa (po co mi jakiś dzwonek?), gdyby dodawali jakąś epicką figurkę, to nawet bym się nie zastanawiał, a tak kupie collectors edition. Dwa nowe szkice. Wyglądami to na 2 w 1, miecz będzie wychodził z młota. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 No przecież "miecz wychodzący z młota" był dostępny a Alfie/Becie, większą nowością jest prawdopodobny LS>GS widoczny na 1 obrazku. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) Ta bron mi sie strasznie nie podobala w alfie, bo kiedy wyciagamy miecz (sliczny) to ta czesc mlota zostaje nam na plecach i dosc ohydnie to wyglada z takim kowadlem z tylu jak biegasz i walczysz, a podczas roll'owania to myslalem że ze smiechu pekne. Edytowane 14 stycznia 2015 przez Bansai Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Czasem mam wrazenie ze ludzie zapominaja ze gry to gry, a nie prawdziwe zycie Mi jakos ten mlotek na plecach nie przeszkadzal, a wrecz podobala mi sie animacja jak skladal miecz w mlot, lepsze chyba to niz wyciaganie mlota z kieszeni? Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 14 stycznia 2015 Autor Opublikowano 14 stycznia 2015 Ta bron mi sie strasznie nie podobala w alfie, bo kiedy wyciagamy miecz (sliczny) to ta czesc mlota zostaje nam na plecach i dosc ohydnie to wyglada z takim kowadlem z tylu jak biegasz i walczysz, a podczas roll'owania to myslalem że ze smiechu pekne. Nie wiem czemu, ale parsknalem śmiechem z tego posta, gdy po przeczytaniu zobaczylem avatar. Nie wiem czemu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi