Bansai 11 198 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) Czasem mam wrazenie ze ludzie zapominaja ze gry to gry, a nie prawdziwe zycie Mi jakos ten mlotek na plecach nie przeszkadzal, a wrecz podobala mi sie animacja jak skladal miecz w mlot, lepsze chyba to niz wyciaganie mlota z kieszeni? Ja wiem ze to nie jest prawdziwe zycie, ale tak czy siak dziwnie to wyglada jak sie z takim mlotem robi pelne finezji rolle po ziemi, ot tak jak gdyby nigdy nic, wcale nie mamy na plecach 2 tonowego kowadla ktore przenika przez ziemie. Animacja skladania bomba, ogolnie te animacje skladania czy rozkladania broni sa swietnie zrobione, te 2 mieczyki superankco wygladaly, pod tym wzgledem sie popisali, bo kazda bron dostepna w alphie miala jakas transformacje przez co mozna bylo je utylizowac do roznych sytuacji, a nie tak jak w poprzednich soulsach ze masz bron stricte do 1vs1 a jak jest grupa trzeba zmieniac szybko bez pauzy na cos bardziej skutecznego, tutaj postarali sie zeby te 2 tryby mialy swoje zastosowanie do grup lub 1vs1, geniusz. Tak czy siak, po alfie jestem przekonany ze ta gra to bedzie goty, ale do tego mieczo-mlota za cholere sie nie przekonam, jest wg mnie debilny, ogralem wszystkie klasy w alphie i tylko ten mlot mi nie podpasowal @Figaro Problem? Edytowane 14 stycznia 2015 przez Bansai 1 Cytuj
Makot 5 Opublikowano 16 stycznia 2015 Opublikowano 16 stycznia 2015 Panowie wiecie gdzie można już składać preordera na kolekcjonerke? Cytuj
Kosmos 2 741 Opublikowano 16 stycznia 2015 Opublikowano 16 stycznia 2015 O k...przepiękna okładka ! Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 16 stycznia 2015 Opublikowano 16 stycznia 2015 Panowie wiecie gdzie można już składać preordera na kolekcjonerke? Szukałem w kilku sklepach i na chwile obecną nigdzie nie ma takiej możliwości. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 Panowie wiecie gdzie można już składać preordera na kolekcjonerke? Ja tutaj zawsze. I juz jest. http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4BL07-bloodborne-nightmare-edition http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4BL08-bloodborne-collectors-edition Cytuj
Makot 5 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Dawać już marzec! Z tego sklepu shopto dochodzą szybko zamówienia? Wolałbym coś w PL bo nie chciał bym po premierze czekać tydzień na przesyłkę Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Kurde, myslalem, ze kupie znowu ps4 dla tej gry, ale mam wrazenie, ze wyglada to (calosciowo, nie mowie tylko o grafice) coraz gorzej... Cytuj
Makot 5 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Dave dlaczego tak sądzisz? Ja czekam z niecierpliwością na ten tytuł i sam klimat oraz sposób prowadzenia rozgrywki wydaje mi się "cięższy" przy czym jeszcze bardziej hardkorowy Cytuj
Woodknight 83 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Mimo wszystko nadal ta grafika ma swój urok. Póki nie będzie tak jak z Patrz Psy nie ma co narzekać. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Dave dlaczego tak sądzisz? Ja czekam z niecierpliwością na ten tytuł i sam klimat oraz sposób prowadzenia rozgrywki wydaje mi się "cięższy" przy czym jeszcze bardziej hardkorowy No na poczatku jakies to bardziej dynamiczne sie wydawalo, bardziej zywe, ciekawe, niesamowite walki, etc. A teraz wydaje mi sie, ze to bedzie dark souls 3 przez 95% czasu. NIE MOWIE ZE DARK SOULS JEST ZLE, po prostu mi nie siedzi z powodu, ktory ostatnio poruszalem (animacja, design, klimat). Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Ale to chyba od początku było jasne,że bloodborne to gra na fanów soulsów i tych, którzy nie trawią DS raczej nie zachęci. Mi tam nowy setting bardziej odpowiada niż średniowiecze po raz XXXX i jak grę projektuje gościu od demona i darka 1 to jestem spokojny o jej jakość(DS2 to niespójna średniawa ze słabym designem). Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Drewniana ta walka z tymi oszołomami... i animacje śmierci troszkę śmieszne, że cały czas padają na kolana, po czym na twarz. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Drewniana ta walka z tymi oszołomami... i animacje śmierci troszkę śmieszne, że cały czas padają na kolana, po czym na twarz. O to, to! Jak mnie to w wiekszosci RPG denerwuje! Czy typ dostanie hedszota z luku w glowe, czy w kolano, czy dostanie z miecza, czy z topora, czy od tylu, czy z boku, czy z gory - niewazne. Na kolana i do przodu. Nienawidze tego i olewam. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Nie na biezaco z forum? Cytuj
Gość Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Dave dlaczego tak sądzisz? Ja czekam z niecierpliwością na ten tytuł i sam klimat oraz sposób prowadzenia rozgrywki wydaje mi się "cięższy" przy czym jeszcze bardziej hardkorowy No na poczatku jakies to bardziej dynamiczne sie wydawalo, bardziej zywe, ciekawe, niesamowite walki, etc. A teraz wydaje mi sie, ze to bedzie dark souls 3 przez 95% czasu. NIE MOWIE ZE DARK SOULS JEST ZLE, po prostu mi nie siedzi z powodu, ktory ostatnio poruszalem (animacja, design, klimat). Mam identyczne odczucia po powyższym filmiku, z tym, że wcześniej nie wnikałem za bardzo co, jak i dlaczego, także jest to mój pierwszy kontakt z gameplayem z BB. I serio mnie to co zobaczyłem znudziło i niczym nie zaskoczyło. Naturalnie, że gra ładna i z kozackim klimatem, ale jeśli chodzi o mięso to niesmak pozostał i czuję, że by mnie granie w to męczyło. Chciałbym właśnie by po przypjerdoleniu delikwentowi młotem pofrunął na pobliską ścianę i rozsmarował się po niej jak szmata, a po ciach ciach longswordem łeb znalazłbym na jednym końcu sali, a korpus na drugim. Nie ma w tym wszystkim takiego pjerdolnięcia. Nie jestem fanem DSów i bynajmniej nie przez poziom trudności, bo to mnie do gier zawsze przyciąga, ale przez mechanikę i animację szybko zakończyłem swoją przygodę. Jak komuś takie granie pasuje to daj mu Boże zdrowie, napierajcie całymi nocami Ja z potworami to bym z chęcią powalczył w Monster Hunter które szczytem komfortu nie jest ale ma to coś co wciąga i przyciąga by wyrwać z życia setki godzin, tylko czemu nie na "dużych" konsolach ;( Opinia nie podszyta fanboystwem i consolewarstwem, tak to widzę stojąc z boku. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Też jestem zdania, ze mogliby w końcu zmienić tą drewnianą mechanikę bo na razie to kopiuj-wklej z soulsów w innych klimatach. Czuję, że lords of the fallen 2 zje dupom bloodborn. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 To dam wam radę: czekajcie sobie na nowego Elder Scrollsa tam będzie wszystko epickie i z dobrymi animacjami oraz z pięknymi hedszotami w kolano Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Od dynamicznego nawalania mieczykami i innym żelastwem macie Dragon's Dogme. Czepianie się serii Souls,że ma taką, a nie inną mechanikę jest debilne bo równie dobrze mógłbym wpaść do tematu z jakiegoś Halo i beczeć czemu strzelanie nie jest takie jak w serii CoD. 2 Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 To dam wam radę: czekajcie sobie na nowego Elder Scrollsa tam będzie wszystko epickie i z dobrymi animacjami oraz z pięknymi hedszotami w kolano I fotorealistycznymi twarzami xD Do dziś się wzdrygam na myśl o ryjach z elder scrollsow brrrr. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Od dynamicznego nawalania mieczykami i innym żelastwem macie Dragon's Dogme. Czepianie się serii Souls,że ma taką, a nie inną mechanikę jest debilne bo równie dobrze mógłbym wpaść do tematu z jakiegoś Halo i beczeć czemu strzelanie nie jest takie jak w serii CoD. LotF jest jeszcze mniej dynamiczne niż soulsy ale jakoś feeling samego zabijania jest miodniejszy. Czuć siłę i ciężar broni, do tego dochodzi genialne udźwiękowienie podczas wchodzenia cepów w ciała potworków. 1 Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Jednak dobrze że developerzy czasami nie słuchaja uwag niektórych graczy. 2 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 18 stycznia 2015 Autor Opublikowano 18 stycznia 2015 A mnie wkurza jeszcze brak replayów jak walne tym młotem. I jeszcze lektor mógłby krzyknąć BOOM HEADSHOT, MULTI KILL. To by było epickie. 4 Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 fikuśne animacje, efekt pyerdolnięcia, fruwanie na ścianę, dekapitacje.....to mogą być główne kryteria, ale dla noobów i casuali. dla nas, prawdziwych graczy, są to najwyżej miłe dodatki i ubarwienia. jak pomyślę, że przez wzgląd na takie pierdoły, mógłbym olać dark souls, gre absolutnie wyjątkową pod tyloma wzgledami.....mmmm, no właśnie niemógłbym. żeby nie było, gram w bijatyki i slaszery. myslę, że soulsy mają najlepszy system walki w erpegach, jaki powstał. nawet, jeśli bloodborn miałby być taki sam, to dalej będzie najlepszy 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi