Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jest lepiej jak było, to na pewno, lecz jak na next gena to dalej nie jest to, nie ma się co oszukiwać.....

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 874,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Te gify przypomniały mi jaki będę miał poważny dylemat w grze - z którą bronią grać, bo każda z dostępnych w Alpha teście (oprócz topora/halabardy) była megafun i widać, że From przykłada się raczej do ich jakości i różnorodności archetypów niż ilości.

Opublikowano

To co dostajemy:

W dniu 19.01.2015 o 13:33, Pikol napisał(a):

zle animacje xD

ilsNB8vHZwEFr.gif

2645526-bloodborne_backstep.gif

Oczekiwania Soula:

giphy.gif

giphy.gif

:kaz:

Opublikowano

Dramat jest z tymi botami, idźcie lepiej PROSTO do cw a nie tutaj robicie jakąś gów.no burze o rzeczy, które nikogo nie interesują. 

Opublikowano
  W dniu 19.01.2015 o 17:54, Soul napisał(a):

Jest lepiej jak było, to na pewno, lecz jak na next gena to dalej nie jest to, nie ma się co oszukiwać.....

Co? Grales w ogole? Widziales grafike? Zreszta kogo obchodzi grafika tutaj mimo, ze chwalona przez wszystkich. Szkoda mi takich graczy :(

Edytowane przez Jerome

Opublikowano

W Cw pisza o rakach branzy chca ambitnych gier a nie tylko pif pafy a wychodzi taki Bloodborne to przylatuja z zarzutami typowo z dupy.

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano
  • Autor

XD

I tu widać czemu mamy gry jakie mamy. Jak chcecie super animacji, to włączcie AC.

Opublikowano

@ niktcienielubi 

super porównanie, fajne gify kontra jakie popłuczyny dla śmiechu, może jak coś porównujesz to staraj się to zrobić fer. 

tumblr_na4er4BKXr1qhz95yo1_400.gif  2008r

Tego oczekuje od gier w których typ macha kosą dwa razy większą od siebie a przeciwnik zachowuje się jak kukła z czerwonym płynem i nie mam tu na myśli samego BB lecz wszystkich nowych gier tego typu .

Cytat
Co? Grales w ogole? Widziales grafike? Zreszta kogo obchodzi grafika tutaj mimo, ze chwalona przez wszystkich. Szkoda mi takich graczy  :(

Tak grałem w sierpniu na GC i ja nie piszę o grafice lecz o animacji, jest lepsza jak była ale nie tego oczekuje od nex gena.

Mi też jest szkoda jak ktoś jest taki wielkim klapem danej gry, że nie widzi jej oczywistych wad.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Wad? Że action rpg nie ma animacji jak w slasherach? WTF DUDU

e4a.jpg

Opublikowano

idź się umyć 

Wraziłem zdanie i na tym kończę nie ma sensu, po za tym to nie ja do gifów BB porównuje gify z DMC4.....

Jak bonanza to bonanza, dla każdego taka sama....

Edytowane przez Soul

Opublikowano

brawo, gierke 2d porównujesz teraz :facepalmz: idź pokemonie do cw i tam sobie walcz

Opublikowano

action rpg to action rpg.

Opublikowano

Typie zagraj sobie w Wiedzmina, Dragon Age, Skyrima, Dragon's Dogme czy nie wiem Risena i zobacz wtedy jak tam się prezentuje system walki w porównaniu do Soulsów czy BB 

Stage2FereldanFrostbackFirehurl.gif

tumblr_lu083edg3R1qkf4s8o1_500.gif

to są dopiero drewna (i oprócz Dragon Dogmy nie są wcale satysfakcjonujące) 

Opublikowano

Wrzucać gify z Ninja Gaiden i porównywać to do Soulsów,które są całkowicie innym typem gier :teehee: 

Niech jakiś admin wywali wypociny Soula i chorągiewki Dave'a do kosza albo CW bo tam ich miejsce.

Opublikowano

Ale jak niktcienielubi wrzucił gify z DMC, to jakoś nikt pretensji nie miał, myślałem, że jak się bawimy to się bawimy no nic kończę ten temat, a gry nie przekreślam, chętnie zagram, mam nadzieje, że kolejna ich gra, będzie miała iście next genową animację i dekapitację tak jak było to 2008 r w NG i mam nadzieje, że ogólnie gry tego rodzaju pójdą w tym kierunku.

Opublikowano

Niezły troling z tymi animacjami. Ja mam tylko nadzieję, że nie będzie żadnego downgoradu graficznego, ale niezależnie od tego i tak kupuję na premierę

Opublikowano

Raczej takiej kaszanki jak z DS 2 nie odwalą. Tamten przypadek to powinien widnieć obok definicji downgradu.

Opublikowano

Dobra wystarczy juz tej blazenady o animacje, nastepne posty bede usuwal bo zaraz raka czlowiek dostanie od czytania tego. Chcecie to kontynuujcie te rozmowe w CW. Za duzy robi sie tu offtop i wklejanie rzeczy niezwiazanych z tematem.

Edit: Posty poszly do CW

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Swoja drogą  możliwe , że zostało to już wspomniane ale zapytam wiadomo może coś już w kwestii tzw. soul memory? Jak planują to rozwiązać czy nadal cisza w tej kwestii?

Opublikowano

Nic nie wiadomo o pvp, poza tym, że będzie.

Opublikowano

Skoro nawet w DaS2 próbują wycofać się z Soul memory w nadchodzącym Scholar of the first sin, to chyba w BB nie odwali nikomu, żeby do tego pomysłu wracać.

Opublikowano

Na 99% nie odwali. Miyazaki nie dal tego ani w DS ani w DkS. W DkS2 tylko dogladal, wiec ktos tam inny wpadl na ten po(pipi)any pomysl.