Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

*delete, nevermind 

Pewnie wynika to z tego ze robia dobre gry

Są dobre, ale nie aż tak IMO. 

Edytowane przez Soul
  • Minusik 4
  • Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przecież napisał,że grał w alfę  :facepalmz:

Soul idź być nieudaną kopią czezkiego gdzie indziej.

Przecież napisał nevermind i daje sobie z tym spokój. 

Duży problem bo ktoś ma inne zdanie, no ale OK rozumiem, pozdrawiam. 

Opublikowano

Ale zeby ktos z twoim zdaniem sie liczyl to wypadalo by je podeprzec jakimis argumentami. Ostatnimi czasy argumenty twoje jak i Yaczesa ograniczaja sie do najsolidniejszego argumentu swiata czyli "Bo tak i (pipi)" wiec nie dziw sie ze nikt nie ma zamiaru brac tego na powaznie.

Opublikowano

Nie bo tak i (pipi) tylko drewno animacja, człeniu, Ty czytasz te posty, czy z góry założenie bla bla pewnie i tak nie ma argumentów. 

Opublikowano

Grałem, raz chcecie, żeby skończyć temat a zaraz sami ciągniecie za język, panowie zdecydujcie się.

Opublikowano

Na oficjalnym fb Playstation pojawił się nowy filmik, w którym producent opowiada o grze, głównie o losowym dungeonie.

Mówi też, że mamy oczekiwać podobnego wyzwania co w Demon's Souls, a nawet jeszcze większego. I chyba w filmiku pokazali nowego bossa, ale nie jestem pewien.

Opublikowano

Ciekawe jak recenzeci przyjma, jakby nie bylo, 4 raz to samo.

Z gearsami i GOWem nie przeszlo.

Rozgrywka jest dużo szybsza i ofensywna w por. z Soulsami. Brak tarcz i zbroi, oraz opcjonalna broń palna to kompletnie odmienny flow względem poprzedników, niż GOW Ascension, czy ostatnie Gearsy. No i tym razem będzie możliwe grać w co-opie ze znajomymi. Wcześniej pozostawało zostawiać randomom prośbę o pomoc na mapach i liczyć że ktoś odpowie na naszą wiadomość (co miało zresztą swój urok).

Opublikowano

Brak tarcz i zbroi, oraz opcjonalna broń palna to kompletnie odmienny flow względem poprzedników

Czyli ida w strone scasualowania serii? No nie wiem czy krytycy to dobrze odbiora.

Opublikowano

Brak tarcz i zbroi, oraz opcjonalna broń palna to kompletnie odmienny flow względem poprzedników

Czyli ida w strone scasualowania serii? No nie wiem czy krytycy to dobrze odbiora.

Tak. Teraz będzie można bezpiecznie ostrzeliwać się zza murka. Duh.
Opublikowano

Karva co za lole.

Powinni dodac wyscigi rydwanow teraz i cos jeszcze? 

Ja chcialem odbanowania Soula na FPE, teraz widze, ze jednak bylem glupi, bo gosc nie ma pojecia o grach.

Opublikowano

Tak. Teraz będzie można bezpiecznie ostrzeliwać się zza murka. Duh.

Bron palna bedzie miala bardzo maly zasieg. Slaby troll, a moze niewiedza nooba. Nikogo.

Opublikowano

To jest bardzo GOTY wiadomość:

Fani Demon’s Souls mogą spodziewać się w Bloodborne dokładnie tego samego poziomu trudności. Podobnie będzie z poczuciem satysfakcji. Będziecie czuli, że z każdym kolejnym bossem coś osiągacie. W gruncie rzeczy uważam, że Bloodborne będzie pod tym względem nawet lepsze.  

Masaaki Yamagiwa

http://www.pssite.com/news-39311-bloodborne_bedzie_trudniejszy_niz_demon_s_souls_.html