Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@nobody

Czyli gra będzie łatwiejsza od Dark Souls?

Bo jak zagrałem w Demon's Souls po Dark Souls to zabiłem 3 bossów ani razu nie ginąc przez ten czas tak jakbym nie miał żadnego wyzwania. :[

Opublikowano

ale to chyba zależy od tego od której części zaczynałeś. po praktykach zdobytych z DkS pewnikiem było ci już dużo prościej. w DeS cholernie podobał mi się motyw rozpoczynania całego levelu z respawnujacymi się przeciwnikami po przegraniu z bossem (no trochę też wkurwiał, ale czuło się to presję). mam nadzieję że powróci też w BB.

Opublikowano

@nobody

Czyli gra będzie łatwiejsza od Dark Souls?

Bo jak zagrałem w Demon's Souls po Dark Souls to zabiłem 3 bossów ani razu nie ginąc przez ten czas tak jakbym nie miał żadnego wyzwania. :[

W drugą stronę działało to tak samo :) Ja leciałem po kolei z soulsami i tak jak demon był zaskakująco trudny w dobie łatwych gier to po ogarnięciu mechaniki wszedłem w dark jak nóż w masło.

Metal, Xenoblade? ^^

Racja mgs5 to też na chwilę obecną kosa bez widocznych wad.Xeno z kolei ma tak paskudny design postaci,że się chce rzygać(te twarze!).

Opublikowano

well jrpg to taki gatunek że sporo mogę wybaczyć designowi jeśli klimat i gameplay podejdą (tak miałem np. z DQ8 i NNK).

on top:

suteq żałuj że nie spróbowałeś w DeS new game+ :) walka z takim FL z 2.2 na tym poziomie to był niezły survival horror.

Opublikowano

Jeszcze Zeldunia na WiiU zapowiada się równie epicko, ale BB powoduje mimowolną erekcję.

Opublikowano

@nobody

No ja najpierw zaczynałem z Dark Souls, przeszedłem i tak mi się spodobało, że zrobiłem calaka. Potem spróbowałem Demonsy, ale po tych 3 bossach odpuściłem i już do gry nie wróciłem. Jakoś przez tyle godzin z DkS ten rodzaj gry mi się przejadł, miałem odruch "wymiotny".

Przy Bloodborne znowu mi wraca chęć na taką gierkę. :)

Opublikowano

Ja szczerze powiedziawszy odpuściłem DkS1 właśnie ze względu na ten sam setting, oraz spadki framerate. Plus aby ogrywać go na odpowiednim poziomem na kompie musiałbym wpierw zakupić słuchawki i dobrego pada (ds3 przez ładowanie się na kablu usb zżera żywotność baterii). Chciwe choojki z FS zapowiedzieli remaster DS2 w rock solid 1080/30, a o opcji DS1&2, lub jeszcze lepiej DeS & DkS1 to już nie łaska pomyśleć. :[   

Opublikowano

Pojawiło się na hiszpańskim amazonie.

SSnn7fd.jpg

http://blog.eu.playstation.com/2015/01/30/might-playing-bloodborne-long-long-time-2/

And one final thing: for those of you that don’t yet have a PS4 and are looking forward to Bloodborne – we’ve got you covered! Hitting stores across Europe from launch day, the Bloodborne PS4 bundle includes the following:

• Bloodborne
  • Black PS4 console
  • Black Dualshock 4

Check your local retailers for the chance to pre-order now.

Gość suteq
Opublikowano

Ten dźwięk ok. 7 minuty i już bałbym się iść dalej bo wyobraźnia by pracowała co tu zaraz na mnie wyskoczy. :D