Opublikowano 19 lutego 201510 l Fabuła będzie prosta i bez znaczenia w sumie, za to lore będzie obfite i warte poznania jak we wszystkich soulsach.
Opublikowano 20 lutego 201510 l Autor http://uk.ign.com/videos/2015/02/20/bloodbornes-horrifying-monsters-and-mini-bosses-ign-first Przeciwnicy i mini bossowie. Ten ostatni... <ciary>
Opublikowano 20 lutego 201510 l https://www.youtube.com/watch?v=QewbgOGJMbE Nowe wideo (w jakości typowego japońskiego HD), na którym możemy zobaczyć gunrapier w akcji oraz nowy element interfejsu - pod licznikiem dusz znajduje się prawdopodobnie wskaźnik ilości Insight.
Opublikowano 20 lutego 201510 l gunrapier, obrzyn, być może także ten gatling gun. co dalej? dynamit? Qjon wiem że niniejsze pytanie to piąta woda po kisielu, ale doświadczyłeś zrąbanych hitboxów w alphie? bo to chyba jedyne co może nie wypalić w mechanice rozgrywki, a o co się aktualnie martwię najbardziej. Edytowane 20 lutego 201510 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 20 lutego 201510 l ciekawe czy grając pvp będzie równie dobrze. no to została obawa o poziom pełnego ukończenia produktu na premierę. gra praktycznie jest już na dniach w tłoczniach.
Opublikowano 20 lutego 201510 l Nie, na szczęście nie było typowego soulsowego aż takiego phantom range z dupy (choć hitboksy dalej sobie przenikały przez ściany itd), ale za to występował niewielki problem w drugą stronę - battle axe, zwłaszcza w formie halabardy miał hitboks mniejszy niż można było tego od niej oczekiwać (wizualnie też jakoś dziwine było "wyczuć" tę broń), przez co była najgorszą dostępną w Alfie No i ogólnie bronie wydawały się mieć raczej mniejszy zasięg niż w Soulsach. Edytowane 20 lutego 201510 l przez Qjon
Opublikowano 20 lutego 201510 l Ten boss na moscie mial kilka atakow ktore z dupy mogly Cie trafic, ale poza tym, osobiscie nie zauwazylem zadnych zgrzytow z hitboxami. Bylem w sumie zaskoczony nawet jak fajnie niektore ataki wchodzily, szczegolnie te z comba. @Qjon Ten Saw Cleaver mial dosc fajny zasieg jak sie go rozlozylo.
Opublikowano 24 lutego 201510 l W tej ofercie jest sam steelbook czy również gra? http://www.amazon.de/Bloodborne-Limited-Steelbook-exklusiv-Amazon/dp/B00TE2XFC0/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1424525539&sr=1-1&keywords=Steelbook Edit: ok już skumałem, że gra jest w to wliczona, w Auchanie francuskim również dodają tek kozacki steelbook, ale nie da się zarejestrować na Polskę Edytowane 24 lutego 201510 l przez Pure Bladestone
Opublikowano 24 lutego 201510 l Czasem sprzedają bardzo rzadkie steelbooki osobno. Kurde jestem już gotowy złożyć pre order za 80 euro z wysyłką, ale nie wiem czy w paczce będzie gra w blu rayu + steelbook czy płytka w steelbooku, wolałbym pierwszą opcję.
Opublikowano 25 lutego 201510 l No jak Blu ray + Steelbook ... Dostaniesz gre w steelbooku i arbook razem w kartonowym opakowaniu.
Opublikowano 25 lutego 201510 l No jak Blu ray + Steelbook ... Dostaniesz gre w steelbooku i arbook razem w kartonowym opakowaniu. Zestaw z art bookiem i steelbookiem nazywa się collector's edition i kosztuje więcej. Moje to wydanie standard + steelbook. Podobnie CDP.pl dorzuca gratisowy steelbook do zwykłej edycji Wiedźmina 3.
Opublikowano 27 lutego 201510 l rozgladam sie już powoli za BB, pojawiło sie troche nowych ofert, na razie najlepsza cena 245zł z przesyłką tylko wszędzie jest "wersja polska" nie chce znowu trafić tak jak w Orderze - czy wiemy już coś o wersjach jezykowych, będzie angielskie audio i pl napisy? - jest potwierdzony polski dubing? - są zapowiedziane już jakieś DLC? jeśli tak to kiedy mają sie pojawić? - cyfrowej nikt nie bierze? do tej pory oglądałem tylko same gameplaye, ale zaczynam sie bardziej wkręcać Edytowane 27 lutego 201510 l przez Fanek
Opublikowano 27 lutego 201510 l przy Order też tak wszyscy mówili i je.bali jeszcze po co sie pytam jak nie będzie pewności bede szukał angielskiej dystrybucji
Opublikowano 27 lutego 201510 l Będą tylko napisy. Lepiej opłaca się zamówić edycje kolekcjonerską, od zwykłej, raptem 30zł różnicy.
Opublikowano 27 lutego 201510 l nowy boss, SPOILERY http://uk.ign.com/videos/2015/02/27/bloodbornes-darkbeast-boss-gameplay-ign-first
Opublikowano 27 lutego 201510 l <walczy z samym sobą by nie kliknąć> Gra jeszcze nie wyszła a z powodu tych kilkań widziałem już z pięciu. - wielki wilkołak na moście - bydlak na cmentarzu - płonący wielki pies - jakieś mackowate (pipi) - wysoki, chuderlawy wilkołak - olbrzym na schodach Dla por. w Demon's Souls było ich łącznie ok. 18. O pięciu za dużo.
Opublikowano 27 lutego 201510 l Do tej pory pokazali tylko trzech, na moście, płonący pies i ten dzisiejszy, pozostałe które wymieniłeś to mini bossowie.