Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 20.03.2015 o 16:55, Bartosz Szuja napisał(a):

W dniu 20.03.2015 o 16:46, pajgi napisał(a):

W pewnym wieku jaranie się gierkami jest lekkim obciachem,

Chyba jaranie się barceloną :>

:frog:

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie ma to nic wspólnego ze slasherem, każde uderzenie ma swój "ciężar" i czas animacji, której nie można przerwać. Trzeba uważnie wyprowadzać ciosy (absolutnie zero mashowania), robić uniki, uczyć się zachowań przeciwników. W BB co prawda From postawiło na balans w kierunku ofensywy (co za tym idzie doszły nowe techniki i akcje), ale rdzeń walki pozostał z serii Souls. Rdzeń, który albo się kocha, albo nie rozumie(nie napiszę nienawidzi, bo za bardzo go lubię :Coolface: )

P.S
Dla mnie warto zapoznać się z grą tak czy tak, nawet bez wcześniejszego kontaktu z serią Souls.

Opublikowano

Warstwa rpg to dość rozbudowany system rozwoju bohatera i ekwipunku (no i masa drobnych rzeczy budujących klimat). Co za tym idzie warto było budować się pod konkretny styl walki/ oręż. Nie mniej na eksperymenty przychodzi czas po oswojeniu się z grą.

Mała anegdota: Moja dziewczyna po jakimś czasie (i patrzeniu jak ja gram) sama zaczęła swoją przygodę z Soulsami, poczytała trochę, popytała mnie i ostatecznie przełamała się i pocisnęła pierwszą część Dark Souls, przy drugiej już wiedziała co i jak, więc żadna pomoc potrzebna nie była. Seria po prostu wynagradza spędzony przy niej czas. I każdy jest w stanie sobie z nią poradzić :)

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 21.03.2015 o 09:11, wet_willy napisał(a):

Do kogos tam wczesniej gry z game.co.uk przychodza zawsze w dzien premiery :(

Anulowalem u nich konsole, bo maja cos z(pipi)anego z paypalem, potem zaplacilem karta, ale znowu anulowalem i znalazlem szybciej i taniej. Przyrekinowalem :Coolface:

W dniu 21.03.2015 o 09:29, kubson napisał(a):

Nie zawsze, ale jak komuś zależy na czasie to polecam shopto.net 1-2 dni przed premiera zawsze.

Zawsze w shopto.net kupuje, ale nie mieli bundli z BB teraz, ani samych PS4. Kupilem oddzielnie i obie rzeczy dostane 25-26 marca. Razem mnie wynioslo 314 funtow. :)

Edytowane przez Jerome
Opublikowano (edytowane)

niektórzy już grają:

Pokaż ukrytą zawartość

----------------------

Panowie a co do coopa, to nie będzie można przejść całej gry od początku do końca we trzech?
już nie pamiętam na czym stanęło

Edytowane przez Fanek
Opublikowano (edytowane)

nie będzie można. podobnie jak w soulsach, po pokonaniu area bossa koopiarze wracają do swoich światów. ale jako że teraz będzie można zapraszać (chhhhyba), to teoretycznie da się przemierzać grę ekipą. z tym, że teraz będzie jakiś myk, że jak przyzywasz do coopa, to zwiększasz szanse na invade, coś takiego   

Edytowane przez Kazub
  • Plusik 1