Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Tak, czesi mieli premiere jako pierwsi na swiecie dzis rano, oni od 8:00 napieprzaja w BB -.- Jutro UK a pojutrze dopiero PL ma premiere.

Naklejka jest na pudełku :dafuq:

Edytowane przez Velius
Opublikowano

E tam czeski szit, pogram odrazu a te wydania gier na PS4 sie prawie nie nadaja do kolekcjonowania, coraz gorsze pudełka, brak instrukcji i sama plytka...tylko collectors edition ma byt imho. Moze kupie potem :frog:

Opublikowano (edytowane)

a to kutachy ze sgv. cene sobie podniesli i jeszcze czeskie wydanie wciskają. dobrze,że zostałem w domu.

Już tak nie sap na ten SGV, konkurencja duża, trzeba wykorzystywać każdą okazję ;) wilk syty a i owca cała:)

Edytowane przez Soul
Opublikowano

a to kutachy ze sgv. cene sobie podniesli i jeszcze czeskie wydanie wciskają. dobrze,że zostałem w domu.

Już tak nie sap na ten SGV, konkurencja duża, trzeba wykorzystywać każdą okazję ;) wilk syty a i owca cała:)

Nie kazdy lubi byc dymany na czeskie wersje po cenach wydan w oficjalnej krajowej dystrybucji. Ale jak widac niektorym to nie przeszkadza.

Opublikowano

Mi to zwisa czy czeska, rumuńska czy japońska. Język w grze można sobie zmienić na angielski albo polski a gry i tak nie zamierzam sprzedawać

Opublikowano

prosze was chyba nie będziecie teraz nawijać 5 stron o nalepkach na pudełku i czy wersja czeska czy rumuńska?

ci co grali napiszcie coś o samym gameplayu i oprawie, jak muzyka? bo po streamach nic nie słyszałem, ale tak było też w DC

jak wrażenia z gry, bardzo trudna? oświetlenie jest tak jak było na wcześniejszych gameplayach?

• Plusik 2
Opublikowano

Muzyke słyszałem do tej pory tylko raz czy dwa, jest bardzo klimatyczna. Co do trudności to ciężko powiedzieć. Walka jest bardziej dynamiczna i osoby przyzwyczajone do siedzenia za tarczą będą miały ciężko. Jak dla mnie jest to świetna zmiana bo gra się inaczej i można fajne kombosy robić z gunem i zmianą na dwuręczną broń. Pierwszy boss był strasznie wytrzymały i bił mocno ale to pewnie dlatego, że doszedłem do niego na 2 levelu. 

No ale ten klimat, miejscówki, wygląd przeciwników :banderas: FS to absolutni mistrzowie pod względem designu

• Plusik 2
Opublikowano

GameInformer 9.75/10

EGM 9.5/10

RPGFAN 95/100

DigitalSpy 10/10

Gamesradar 9/10

Destrucoid 9/10

God is Geek 10/10

Gamespot 9/10

CGM 9.5/10

Kotaku "20 hours in, i'm obsessed whit Bloodborne"

fd6275779c3547cf13b073f9140971fe14007046

https://login.gg.pl/rd_login?IMToken=93151405007e34c2dcb3140evqVWyT4X9oM2ItrB&redirect_url=http%3A%2F%2Fi.minus.com%2FiblgjgaemFj48G.gif

Opublikowano (edytowane)

IGN jeszcze zastanawia się nad oceną, pewnie nie mogą się zdecydować, 9 czy 10 ;)

[Editor’s Note: Due to the late arrival of review copies, our Bloodborne review is not yet complete. Above, you’ll find our impressions after the first 40 hours of play - we estimate there’s as much as 40 more where that came from. You can expect to see our completed review later this week.

Edytowane przez YETI
Opublikowano

Możecie napisać parę zdań o tym na jakiej zasadzie działa tu PVP?

Do tej pory, jak na typowego Janusza przystało, grałem tylko trochę na PC w jedną z tych gier (nawet nie pamiętam czy Dark, czy Demon Souls) i nie miałem okazji spróbować.

Czy jak ktoś nie chce uczestniczyć w PVP to może tego uniknąć, czy zawsze można graczowi zrobić ten wjazd do gry, o którym pisaliście? Czy zabijając graczy można coś zyskać, czy tylko czysty fun?

Opublikowano
Metacritic: 93

Stevivor - 7.5

Gaming Age - A

Gamespot - 9

Jimquistion - 10

Destructoid - 9

RPGSite - 9

GamesRadar - 4.5/5

MMORPG - 9

Game Informer - 9.75

NZGamer - 8.9