Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem mało w soulsy, zawsze wolałem rpgi klasyczne, z widokiem z góry. Odnajdę się tutaj? Jaram się tym tytułem pomimo wszystko. Klimat mi się bardzo podoba, oraz to wyrzynanie wrogów, chociaż zdaję sobie sprawę, że nie jest to dmc.

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Myślałem, że grę wysłali wczoraj, ale kurier wyjechał dopiero dziś o 8 :( Smutłem se.
Ale gra mi się już śni po nocach. Ostatni raz na tytuł miałem taką chcice, przy premierze DMC4. Ale to przebije wszystkie gry w jakie grałem do tej pory z tego co widzę :D

Edytowane przez cotek
Opublikowano

Da sie jakos powiekszyc limit fiolek i kul do broni (glownie o kule mi chodzi)? Swoja droga powinni znacznie ograniczyc drop rate fiolek ze zwyklych przeciwnikow, zbyt czesto leca przez co smigam sobie i lykam je jak tabletki nie obawiajac sie o to ze mi braknie.

Opublikowano

Grałem mało w soulsy, zawsze wolałem rpgi klasyczne, z widokiem z góry. Odnajdę się tutaj? Jaram się tym tytułem pomimo wszystko. Klimat mi się bardzo podoba, oraz to wyrzynanie wrogów, chociaż zdaję sobie sprawę, że nie jest to dmc.

Możesz mieć problem z ogarnięciem mechanik panujących w grach od From Software i w Bloodbornie za pewnie też. Ale myślę, że warto spróbować, bo jak już to ogarniesz to nie widzisz po za tym nic lepszego :D

• Plusik 1
Opublikowano

Witam, czy da rade grać w co-opie przed pierwszym bossem bo sie męczę z przeciwnikami. A dopóki nie pokona się pierwszego bossa to postaci nie można rozwijać.

Trzeba mieć jakiś przedmiot żeby koś mógł odwiedzić nasz świat?

Opublikowano

Hej, powiedzcie czy przy starcie gry wybieracie tryb online czy offline? co daje gra online? i czy jesli będę grał w ten sposób to czy przy braku połączenia z netem będę mógł odpalić grę?

Opublikowano

A dla mnie powinni zwiekszyc drop bo w ogole nie leca te fiolki i moze znalazlem 30 przez cala gre dotychczas i biegam z 4 i ciagle gine bo nie mam czym sie leczyc :frog:

przed patchem to dość dużo wypadało mi fiolek, nie wiem jak po bo skasowałem zapis i dziś o 22.00 zaczynam od nowa :)

Być może patch to naprawił

Opublikowano

Z tego co czytalem to mam poprostu mega ultra pecha albo za wysoki level i mobki nic nie dropia. Za to leca mi rzadkie kamienie jak szalone a shiny coins to mam z 40-50...pewnie zamiast fiolek -_-

Opublikowano

Tryby można zmieniać w trakcie gry? Czy jak sie zacznie offline, to jest offline i koniec?

W ogóle co wczoraj odwaliłem to...

Włączam PS4 i fuck that! "kupuje cyfrę!" Klik, klik...preorder, blablabla, klikamy 'dalej', 'dalej', informacje o karcie, boooooring, dalej, dalej...ok ściąga sie!

Jest! Zassane. Licznik. Byle do północy.

BIM! BOM! Godzina duchów. OK! Gramy!

"Nie możesz korzystać z tej zawartości. Proszę przejść do sklepu PS Store w celu zakupu".

Kuurrrrr.... Nie kupiłem. :) Ściągnąłem, ale nie kupiłem.  No ok...do sklepu.

Preorder juz niedostępny bo po północy. Zwykłej kopii jeszcze nie ma dostępnej.

Idę spać! :D

Opublikowano

@up

Mozna zmieniac, przy kazdym uruchomieniu gry masz ten wybor.

A dla mnie powinni zwiekszyc drop bo w ogole nie leca te fiolki i moze znalazlem 30 przez cala gre dotychczas i biegam z 4 i ciagle gine bo nie mam czym sie leczyc

Co chwile mi wypadaja, przed chwila zabilem 1 bossa za 1 podejsciem wlasnie przez to ze mialem 20 fiolek i nie obawialem sie za bardzo o to czy mi braknie. Udalo mi sie nawet 2 razy wsadzic mu stagger attack, boom, prosto w oczy xD

W 3:25 zwroccie uwage jak mna cisnal w dosc niespodziewane miejsce, gra calkiem fajnie sie zachowala.

Przez ten drop rate troche balans cierpi moim zdaniem, tne wszystkich, ktos mnie uszkodzi - fiolka - po chwili z moba drop 2 fiolek - jedziemy dalej, o ile pomysl podoba mi sie bardziej od estus flaskow, o tyle powinni to jakos zbalansowac.
Opublikowano

@up

Mozna zmieniac, przy kazdym uruchomieniu gry masz ten wybor.

A dla mnie powinni zwiekszyc drop bo w ogole nie leca te fiolki i moze znalazlem 30 przez cala gre dotychczas i biegam z 4 i ciagle gine bo nie mam czym sie leczyc

Przez ten drop rate troche balans cierpi moim zdaniem, tne wszystkich, ktos mnie uszkodzi - fiolka - po chwili z moba drop 2 fiolek - jedziemy dalej, o ile pomysl podoba mi sie bardziej od estus flaskow, o tyle powinni to jakos zbalansowac.

Potem te fiolki już tak nie lecą :P Zobaczysz

Opublikowano

Itemy lecą często, ale ewentualne farmienie jest utrudnione przez loadingi bo nie wystarczy, że usiądziesz przy "bonfire" tylko musisz się wyteleportować do hunters dream i potem znowu wteleportować do lokacji