Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w PvP na flaskerów jest broń palna - tak pisze internet. strzelając w animacje leczonka zapodajesz stuna i dokładasz krytyka. także równowaga w przyrodzie chyba zachowana. ciekawe jak kwestia braku poise, bo biorąc pod uwagę regaina, to może być maszeriada troche, chyba, że jest jakiś sztywny limit do staggera

• Plusik 1
Opublikowano

Na dzis daje sobie spokoj, lamka ze mnie niezla albo ta gra jest mega trudna.

Vicar Amelia

daje mi niezle w kość i po 23 próbach mowie dosyć, 6h mi na nia zeszlo i nic poza stratami nie wynioslem z tej walki, za maly dmg output mam zeby to cos ubic jak patrze na filmiki na youtube to kolesie klepia ja znacznie mocniej.

Opublikowano (edytowane)

30 minut w edytorze postaci i wlasnie zabilem 1 potwora za 1 podejscie, golymi rekoma, zobaczymy jak daleko piesciami zajade. :D

Filmik:

Moja pierwsza potyczka, wiec bylo intensywnie :obama:

spieprzyłeś ;)

podobno tą walke "należy" przegrać, tak jak piereszego demona w demons souls

Edytowane przez Yano
Opublikowano (edytowane)

Yano, on o tym wie ;)

Swoją drogą - w grze występuje "magia" pod postacią używalnych itemów, choć bardziej możemy mówić o Miraclach.

Edytowane przez Qjon
Opublikowano

Panowie przegapiłem coś czy 

najszybsza trasa do ojczulka to z "ogniska" na moście potem przez kanał ze świnią ?

Mam z 5h na liczniku i i świetnie się gra, nawet te loadingi idzie jakoś przeżyć. Jak w Soulsach miałem czasem problemy żeby zrobić parry tutaj idzie mi aż za dobrze:D Nie jestem pewny ale spotkał się ktoś z zniknięciem itemów? Podniosłem krople przy których jak byk pisało 5 zużyłem sobie 1 i wszystko poszło. :/

Opublikowano

Przed tym mostem, po którym przetacza się płonąca kula przegapiłeś windę (na lewo patrząc na wprost mostu, tuż obok drabiny od świni z kanału) - winda ta prowadzi niedaleko pierwszej latarni Yharnam.

• Plusik 2
Opublikowano

Ale pytasz jak levelowac czy jak rozwijac postac?

Tzn. wydawać te tętnienia w statystyki postaci, tak jak wcześniej dusze w DS. Czy tu jest jakoś inaczej?

Opublikowano

Ktos kto juz ubił

Vicar Amelia

moglby mi podpowiedz jaki mial lvl? Moze mam za niski i dlatego tak sie mecze.

Tak, coś koło 35 lvlu

Opublikowano

30 minut w edytorze postaci i wlasnie zabilem 1 potwora za 1 podejscie, golymi rekoma, zobaczymy jak daleko piesciami zajade. :D

Filmik:

Moja pierwsza potyczka, wiec bylo intensywnie :obama:

spieprzyłeś ;)

podobno tą walke "należy" przegrać, tak jak piereszego demona w demons souls

Nie trzeba

Opublikowano

Jak sie save robi w bb.Jestem w  centralnym yharnam ?

no pewnie gra autosejwuje jak poyebana po każdej czynności, żebyś przypadkiem nie wpadł na cwany pomysł załadowania wcześniejszego sejwa 

Opublikowano (edytowane)

Ja (pipi)e, ta gra ma tak smart level design, że głowa pęka :banderas:

Wędrowałem sobie jakimiś cmentarzami, lasami, coraz dalej i dalej od Yharnam, po drodze znalazłem wejście do pewnej jaskini wypełnionej trującą wodą i pływającymi robalami z Prometeusza. Przebijam się przez nią i znajduję drabinę, dłuuuugą drabinę na powierzchnię. Tak więc wspinam się i wspinam i...

Wychodzę na powierzchnię tuż obok samiuśkiego początku gry, zaraz po wyjściu z kliniki Iosefki, za tą zamkniętą od początku gry bramą po prawej.

Naprawdę chciałbym zobaczyć model 3D całego świata :banderas:

:banderas: :banderas: :banderas: :banderas:

Edytowane przez Qjon
Opublikowano (edytowane)

Panowie jak wzmacniać broń tymi kawałkami kryształów, i samymi kryształami ? :(
I jakbyście mogli dać mini tipa co robić i gdzie iść w starym Yharnam ?

Edytowane przez cotek