Opublikowano 25 marca 201510 l w PvP na flaskerów jest broń palna - tak pisze internet. strzelając w animacje leczonka zapodajesz stuna i dokładasz krytyka. także równowaga w przyrodzie chyba zachowana. ciekawe jak kwestia braku poise, bo biorąc pod uwagę regaina, to może być maszeriada troche, chyba, że jest jakiś sztywny limit do staggera
Opublikowano 25 marca 201510 l Na dzis daje sobie spokoj, lamka ze mnie niezla albo ta gra jest mega trudna. Vicar Amelia daje mi niezle w kość i po 23 próbach mowie dosyć, 6h mi na nia zeszlo i nic poza stratami nie wynioslem z tej walki, za maly dmg output mam zeby to cos ubic jak patrze na filmiki na youtube to kolesie klepia ja znacznie mocniej.
Opublikowano 25 marca 201510 l 30 minut w edytorze postaci i wlasnie zabilem 1 potwora za 1 podejscie, golymi rekoma, zobaczymy jak daleko piesciami zajade. Filmik: Moja pierwsza potyczka, wiec bylo intensywnie spieprzyłeś podobno tą walke "należy" przegrać, tak jak piereszego demona w demons souls Edytowane 25 marca 201510 l przez Yano
Opublikowano 25 marca 201510 l Yano, on o tym wie Swoją drogą - w grze występuje "magia" pod postacią używalnych itemów, choć bardziej możemy mówić o Miraclach. Edytowane 25 marca 201510 l przez Qjon
Opublikowano 25 marca 201510 l Panowie przegapiłem coś czy najszybsza trasa do ojczulka to z "ogniska" na moście potem przez kanał ze świnią ? Mam z 5h na liczniku i i świetnie się gra, nawet te loadingi idzie jakoś przeżyć. Jak w Soulsach miałem czasem problemy żeby zrobić parry tutaj idzie mi aż za dobrze:D Nie jestem pewny ale spotkał się ktoś z zniknięciem itemów? Podniosłem krople przy których jak byk pisało 5 zużyłem sobie 1 i wszystko poszło.
Opublikowano 25 marca 201510 l Przed tym mostem, po którym przetacza się płonąca kula przegapiłeś windę (na lewo patrząc na wprost mostu, tuż obok drabiny od świni z kanału) - winda ta prowadzi niedaleko pierwszej latarni Yharnam.
Opublikowano 25 marca 201510 l Coop działa bardzo fajnie. Właśnie nie radziłem sobie z Cleric Beast i dwóch jakiś ziomeczków mi pomogło. Nawet w trójkę walka była zacięta, ale daliśmy radę
Opublikowano 25 marca 201510 l Ja levelować postać? Serio jakoś nie mam pomysłu. Dotarłem do pierwszego bossa.
Opublikowano 25 marca 201510 l W hunter's den jak wrocisz tam raz jeszcze to pojawi sie nowa postac, ktora umozliwi ci rozwoj statow. Ja pakuje w sile na razie i zycie.
Opublikowano 25 marca 201510 l Ktos kto juz ubił Vicar Amelia moglby mi podpowiedz jaki mial lvl? Moze mam za niski i dlatego tak sie mecze.
Opublikowano 25 marca 201510 l Ale pytasz jak levelowac czy jak rozwijac postac? Tzn. wydawać te tętnienia w statystyki postaci, tak jak wcześniej dusze w DS. Czy tu jest jakoś inaczej?
Opublikowano 25 marca 201510 l Ktos kto juz ubił Vicar Amelia moglby mi podpowiedz jaki mial lvl? Moze mam za niski i dlatego tak sie mecze. Tak, coś koło 35 lvlu
Opublikowano 25 marca 201510 l Ja miałem coś koło 30-35lvl jak ubiłem Amelię, miałem za to Greatsworda +6 który robił robotę.
Opublikowano 25 marca 201510 l HAAA Umarłem raz po zabiciu wilka na gołe pięści przegrałem z wieśniakiem . Clerica za jednym razem miałem 20 flasków wykorzystałem 10 . Gra jest cudna gdyby nie praca to bym dłuugo grał
Opublikowano 25 marca 201510 l 30 minut w edytorze postaci i wlasnie zabilem 1 potwora za 1 podejscie, golymi rekoma, zobaczymy jak daleko piesciami zajade. Filmik: Moja pierwsza potyczka, wiec bylo intensywnie spieprzyłeś podobno tą walke "należy" przegrać, tak jak piereszego demona w demons souls Nie trzeba
Opublikowano 25 marca 201510 l Jak sie save robi w bb.Jestem w centralnym yharnam ? no pewnie gra autosejwuje jak poyebana po każdej czynności, żebyś przypadkiem nie wpadł na cwany pomysł załadowania wcześniejszego sejwa
Opublikowano 25 marca 201510 l Ja (pipi)e, ta gra ma tak smart level design, że głowa pęka Wędrowałem sobie jakimiś cmentarzami, lasami, coraz dalej i dalej od Yharnam, po drodze znalazłem wejście do pewnej jaskini wypełnionej trującą wodą i pływającymi robalami z Prometeusza. Przebijam się przez nią i znajduję drabinę, dłuuuugą drabinę na powierzchnię. Tak więc wspinam się i wspinam i... Wychodzę na powierzchnię tuż obok samiuśkiego początku gry, zaraz po wyjściu z kliniki Iosefki, za tą zamkniętą od początku gry bramą po prawej. Naprawdę chciałbym zobaczyć model 3D całego świata :banderas: :banderas: Edytowane 25 marca 201510 l przez Qjon
Opublikowano 25 marca 201510 l Panowie jak wzmacniać broń tymi kawałkami kryształów, i samymi kryształami ? I jakbyście mogli dać mini tipa co robić i gdzie iść w starym Yharnam ? Edytowane 25 marca 201510 l przez cotek