YETI 11 045 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 Obecnie jestem w Starym Yharman, cóż za KLIMAT. Miałem już 11tys dusz i nerwowo szukałem powrotu do lampy, aż wchodzę na drabine, otwieram furtkę i... Mistrz, pisze do kolesia odpowiedzialnego za budowę leveli. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 Ja poerdole.... nie idźcie za niebieskim światłem Czemu? A propos, skonczylem questa pobocznego dla kruczycy, masarka ta ostatnia walka... typek w katedrze mnie z pistoletu na 2 strzaly sciagal, tym razem ona nam nie pomagala bo ... cala we krwi lezala na ziemi przed wejsciem W nagrode dostajemy: rune na postac oraz odznake za ktora mozna kupic jej sprzet. Oraz: wku*wia mnie to pisanie w spoilerach Jak zainicjowac ta druga czesc w Katedrze? Po ktorym bossie mozna zaczac sprawdzac? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 No niebieskie światło mnie wciągnęło i zrobiło kuku;) Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 Ja poerdole.... nie idźcie za niebieskim światłem Czemu? A propos, skonczylem questa pobocznego dla kruczycy, masarka ta ostatnia walka... typek w katedrze mnie z pistoletu na 2 strzaly sciagal, tym razem ona nam nie pomagala bo ... cala we krwi lezala na ziemi przed wejsciem W nagrode dostajemy: rune na postac oraz odznake za ktora mozna kupic jej sprzet. Oraz: wku*wia mnie to pisanie w spoilerach Jak zainicjowac ta druga czesc w Katedrze? Po ktorym bossie mozna zaczac sprawdzac? Pora dnia z nocy na ... fioletowe niebo ma sie zmienic, czyli po ubiciu bossa na tym jeziorze Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 Dobra już za długo dzisiaj gram i zaraz pada roz(pipi)ie xD Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 (edytowane) Nie wiem co Wy macie z tym invadowaniem, ja juz kilkanascie invadow zrobilem, i tez bylem najechany przez jakichs noobków, chociaz w(pipi) mozna czasem srogi dostac. Uzywa sie do tego Sinister Resonant Bell, tylko dosc dlugo wyszukuje jakichs graczy, ale mozna sobie w miedzyczasie pofarmic dusze. Przed chwila zinvadowalem jakiegos typa ktory biegal chyba z kolega, nie wiedzieli co sie stalo, taki rape im urzadzilem HUNTER AXE RZĄDZI! Zdobylem tez ten Ludwig Holy Blade , ale na razie mam go tylko na +6, a hunter axa na +8 wiec jeszcze nie potrafie ocenic, czy lepsze ale ma skalowanie do siły B, a Axe C wiec powinno byc lepiej.Udalo mi sie ukończyć (chyba?) ten watek wlasnie z tą kruczotwarzą laską dala mi bagde ktory odblokowal pare ciuszkow w sklepie, nowa bron left handed i jakis nowy mieczyk za 40k dusz, a no i z tego typa z ktorym sie walczylo dla tej laski wypadla "legendarna" runa, dostalem trofka i bad ass runa, bo zwieksza odnawianie staminy Gierka jest piekna i nie znudzi mi sie chyba nigdy Poki co zrobilem 3 Chalice Dungeon i tak wsumie stwierdzam ze fajna opcja, ale tak naprawde no nie jest to jakos mega wynagradzające, bo tak naprawde poki co no to zebralem sobie troche dusz i zdobylem itemy na nastepne Chalicy, a tak no to zadnych jakichs fajnych itemów.Co do wlasnie tematu samych itemow ja tam nadal sie trzymam tego samego, ze jest tego strasznie malo i niewazne ze kazda bron ma 2 formy, przeciez mogli zrobic takich broni 100 roznych i tez by nie bylo zle, albo zrobic takie ktore maja zmienne formy, ale mniejszy dmg, a takie bez zmiennych form troche wiekszy dmg i tez jakies tam swoje bonus. A tutaj poki co jak invaduje to spotykam ludzi caly czas z tymi samymi weaponsami/armorami Dla mnie to jedyny minus tego arcydziela Dobra, czas troche pognebic noobkow, jakby co moge puscic stream to sobie obczaicie jak to wyglada w akcji Edytowane 27 marca 2015 przez Krzysztof Tomczak Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 (edytowane) Fajne itemy leca dopiero z Root Chalice. Btw podobno ciezko o te ostatatnie kamyki na upgrade broni wiec lepiej je trzymac jak juz jestescie w 100% pewni czego chcecie uzywac. Edytowane 27 marca 2015 przez Velius Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 A które to te ostatnie ? Fragmenty ? Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 Chyba te ktore upuja bron na +9 lub +10. Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 Boję się, że gierka się skończy Mogłaby trwać bez końca Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 Moze chalice razem porobimy co panowie? Szkoda marnowac te lochy a wyszukiwarka jeszcze ani razu mi z randomami nic nie znalazla. 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 Mam 71 level jakby co, chetnie bym tez sprawdzil czy przy kielonach jest problem jak jest roznica 10 leveli Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 Bansai weź mnie dodoaj do znajomych z konta głównego. Cholera nie wiem czy nie zacząć nowej postaci pod Skill bo już chyba w ogóle przepadła mi ta laska w specyficznym stroju Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 Lochy tak, czy siak trzeba robić do platyny.Do tego grę trzeba 3 razy przejść. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 ech może jednak nie włączajcie na razie online w Zakazanym Lesie http://www.ppe.pl/news-34757-uwaga_na_blad_w_bloodborne_uniemozliwiajacy_ukonczenie_gry_.html Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 Uzylem dzwonka tylko raz w calej grze, dla jaj zeby sprawdzic jak dziala i zrobilem to wlasnie w forbidden forest Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 No ja caly czas invaduje wlasnie w zakazanym lesie, bo najszybciej szuka przeciwnikow Ale lunarium key juz mam takze nie grozi mi nic Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 Ten FF to kawał mapy, przez chwile myslalem ze sie tam zgubilem Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 Ten FF to kawał mapy, przez chwile myslalem ze sie tam zgubilem Ja tam wczoraj jak krazownik patrolowalem chyba 2 godziny, o 3 spac poszedlem, "nie wylacze dopoki nie ogarne miejscowki i nie zabije bossa" @Willy Juz leci zapro Skonczylem ten 1 kielon solo, ostatni boss by mi sporo krwi napsul jakbym nie mial broni ktora go staggeruje Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 Szybkie pytanko, jestem przed walka z ojczulkiem, gdzie jest najbliższy punkt save? Posiadam trzy, ten pierwszy standardowy,drugi po drabinie do gory i trzeci za 1 bossem. Nie chce latać znów przez cale ścieki Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 (edytowane) Za ojcem. Od lampy po drabinie jest przeciez skrot na lewo i do windy. Edytowane 27 marca 2015 przez Velius Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 (edytowane) Jest danke:) Edytowane 27 marca 2015 przez Malibu Cytuj
IrenicuS 7 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 (edytowane) Słuchajcie, dziadek w Śnie Tropiciela kazał mi iść do Kaplicy Oedasa (Czy jakoś tak :> ) Poszedłem tam, wszedłem na szczyt, tam gdzie pełno tych waz do rollowania po nich , heheh... No ale drzwi zamknięte. I troche nie wiem co źle zrobiłem, czy coś pominąłem... Rozumiem, że gry z tej serii dają tylko wskazówki,a resztę muszę zrobic sam.. Więc zabiłem Amelie, przeszedlem się za las, zabiłem wiedźme i nie wiem co dalej. Jeśli ktoś wie, prosił bym w spoilerze (nie zdradzając za dużo) gdzie powinienem się teraz udać. Dzięki z góry.PS: Jak się daje tekst w spoiler? Edytowane 27 marca 2015 przez IrenicuS Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi