Bansai 11 198 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 @up Mi sie za 1 razem udalo, jedyna rada to uzywaj kontry, bardzo podatni sa na nia. W spoilerze filmik z bossa, jak widac praktycznie samymi kontrami go pocisnalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Około 45 poziomu, przy tej walce bardzo przydaje się Hunters Axe ze swoim mocnym atakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 @up Mi sie za 1 razem udalo, jedyna rada to uzywaj kontry, bardzo podatni sa na nia. W spoilerze filmik z bossa, jak widac praktycznie samymi kontrami go pocisnalem. to wydaje się takie proste na twoim filmie Cytuj Odnośnik do komentarza
IrenicuS 7 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Własnie zaraz do nich idę odzyskać swoje 40 k dusz Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Wiecie, ze na Blood-Starved Beast można użyć Pungent Blood Coctail? Wtedy boss leci do zapachu krwi i wystawia się na mocny atak na plecy. Gra jest wielka. Po pokonaniu Blood-Starved Beast powinienem kupić ten itemik za 10k i iść dalej w Cathedral Ward, czy może wbić w to nowe odblokowane przejście po prawej od lampy w kaplicy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 @up No własnie próbowałem tego motywu i nie leciał do tego coctaila Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 @estel łaź i zwiedzaj, bramę otworzysz z 2giej strony bez kupna tego przedmiotu. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Już kupiłem ;/ Właśnie chodzę i zwiedzam, ale ciężko mi ocenić gdzie powinienem być, a gdzie nie bo wszędzie dostaję w dupę Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 @up No własnie próbowałem tego motywu i nie leciał do tego coctaila Jaki masz level? Moge Ci z nim pomoc jak chcesz. Moja 2 postac ma 38 level wiec jak masz podobny to zapraszam, przed chwila go sztyletami sam ubilem 2gi raz wiec mam wprawe Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Nie no rozwalilem go juz wczoraj, tylko chodzilo mi o to ze nie leciał za koktajlem lvl 37 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Udało się i to uczucie euforii jak po n tej próbie w końcu pada boss . Zaraz potem mnie znowu kutafon z workiem złapał i powiedziałem sobie dość Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Gościu z workiem jest spoko. Dla mnie to akurat był benefit, bo parę ciekawych itemów można było pozdbierać z dalszej cześći gry, co pozwolilo mi podbić sworda na wyższy level Tylko ciężko było wrócić stamtąd Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Granica koszmaru w Auli to jakaś dalsza miejscówa? Bo mam 37lvl i w sumie jest .. ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Poszedłem do pewnej jaskini, potem po dwóch drabinach w górę i do pewnego budynku a tam poczułem się jak w dobrym horrorze Iosefka you bitch Prawie ją pokonałem ale potionów mi zabrakło teraz mam skrót to wrócę i się zemszczę Za to kocham tą grę. Jak to się wszystko ładnie zazębia i po takim czasie możesz w takim miejscu wylądować Edytowane 29 Marca 2015 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Chciałem dzisiaj wkoncu przysiasc do Bloodborne. Niestety Pijany nie jestes soba. Myslałem ze jestem niezwyciezony a tu klops. Jutro na trzeźwo pierwszy raz usiade realnie do tej gry Edytowane 29 Marca 2015 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Mógłby ktoś jeszcze raz napisac jak grać ze sobą? chodzi o to dzwonienie, haslo itd... Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Przez tego huntera z ostatniej części questline'u kruczycy to chyba wyłysieje. Zrobiłem teraz drugą postać i gram skill/blood z Reiterpallasch. Gra się fajniej,ale i trudniej niż tym lamerskim mieczem Ludwiga. Edytowane 29 Marca 2015 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Chyba z bita GODZINE z typami walczylem, filmik skrocilem do samej koncowki, od poczatku latali na mnie z ciezkimi broniami i jak tylko dostali dmg to sie leczyly lamusy wiec musialem sobie jakos radzic skoro fair play nie chcieli, nigdy w zyciu nie mialem jeszcze tak zacietego pvp https://www.youtube.com/watch?v=ET78q_iaCn4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Hehe, nieźle to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 No ale to przecież ty zainvade'owałeś, więc czemu mieliby się nie leczyć i ratować? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 No ale to przecież ty zainvade'owałeś, więc czemu mieliby się nie leczyć i ratować? Bo bylo ich 2? No mieliby troche rozumu i godnosci czlowieka Ale najwazniejsze ze zaorani, gdybym mial wybor nie invadowalbym takich lamusow ale nie mam niestety, inwazje moga ci wybrac kogos kto szuka co-opa albo kogos kto tak jak ty szuka pvp, niestety nie mamy na to wplywu, liczylem ze ten covenant co daje katane cos zmieni ale lipa. Brakuje jakiejs areny. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) To raczej ty jestes niezły janusz bo jak sytuacja staje się nerwowa to robisz szpagat z potworami. W ogóle pograłem u kumpla i jestem zniesmaczony tym całym PvP. Biega dwóch Van Helsingów z batami i nawalają się póki fiolki się nie skończą. I to wygląda mniej więcej tak: Ja walę 2-3 razy goscia, potem on odskakuje za jakies skałki, leczy się, wraca i to samo (sam robię podobnie). Potem, jak już nie mamy leczenia każdy czai się jak rak do jebania. Emocjonujące! Dla mnie PvP w tej grze to straszny fail. Edytowane 30 Marca 2015 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Przy bossach są checkpointy czy za każdym razem trzeba się przebijać przez taką samą drogę do nich ? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Otworzysz skróty to do każdego bossa w 5 min dojdziesz a w niektórych przypadkach i w 2:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jestem po ubiciu dwóch pierwszych bosów i mam wrażenie, że gra z początku jest dużo przystępniejsza dla świeżaków od DSów. Ilość potionów powoduje, że ciężko zginąć. System walki na nagradzający agresywny styl (zawsze można się odkuć). Zwłaszcza bosowie wskazują na tryb "tutorialowy", walki z nimi prowadzimy w łatwym terenie (nie ma ryzyka, że się przeturlamy do jakieś przepaści, a i łatwo odbiec i się uleczyć) i jedynie ta kamera w walce z tym typem z mostu daje w kość. Ogólnie jestem zadowolony, ale jednak spodziewałem się więcej... nowości? Blood to tak naprawdę DS3 (dla ortodoksów: DS2) i zmiany w mechanice walki są -po chwili zastanowienia-mniej więcej tak samo odczuwalne jak po przesiadce z DS1 na DS2, reszta (nie licząc innej otoczki) jest niemal identyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi