Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 876,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Druga, ta pierwsza popedzilem bo gra mi sie tak spodobala ze mimo wczesniejszych postanowien "koniec z limitkami bo to glupota" ta akurat musialem nabyc. Swietne wydanie, warte pieniedzy :)

Opublikowano

no dobre tylko czemu soundtrack w formie cyfrowej. Taki to se mogę sam 'ściągnąć' i nagrać płytę do samochodu :)

Opublikowano

Limitka byłaby warta tych pieniędzy jakby ost był na płycie, a tak jest tylko umiarkowanie warta. [emoji14]

Opublikowano

To porownaj sobie wydanie standardowe z pudelkiem blu ray niskiej jakosci wartym moze z 2zl i plyta CD gdzie koszt za nowke zamyka sie w okolo 260zl z wydaniem 34,90zl drozszym z grubym kartonowym pudłem, art bookiem i pieknie zrobionym steelbookiem.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

No ja rozumiem ale po Demon's Soulsie i Dark Soulsie jestem przyzwyczajony do ost na cd. Zresztą wydaję mi się że artbook w Dark Souls był lepszy tzn. miał więcej zawartości, ale to muszę jeszcze sprawdzić bo nie pamiętam. Steelbook jest jednym z ładniejszych jakie widziałem ostatnio. Piękna sprawa, to fakt. :)

Opublikowano

Nie no ja nie mowie ze ta edycja Bloodborne to jakis mega wypas i koks na tle wszystkich gier jakie wyszly, poprostu patrzac na obecne biedne wydania gier na PS4 i ich ceny, akurat te edycja jest warta doplacenia bo przynajmniej dostajemy cos solidnego i ladnego :)

Opublikowano

Co do mojego wcześniejszego filmiku - ten boss za każdym razem mi rozpoczyna walkę od tego rzucającego się ataku, choćbym nie wiem jak próbował zaczynać po przejściu przez bramę. Dalej mam 3 rozwiązania do wyboru: źle stajmuję rolla i zostanę OHK jak na filmiku; w miarę dobrze stajmuję rolla i ominę rękę, ale zahaczy mnie nogami/cielskiem, które też mają hitboks i stracę tylko 3/4 hp; stajmuję i spozycjonuję idealnie rolla i nie trafi mnie niczym. A potem już tak do końca walki :kaz:

W ogóle pograłem też randomowe inwazje w Nightmare of Mensis i generalnie ludzie są po prostu scrubami mashującymi R1, dlatego pvp z pozoru może wydawać się gówniane. Nie ma za to nic bardziej satysfakcjonującego niż trafienie go Numbing mist i powolne dziabanie po jednym ciosie gdy próbuje i próbuje użyć fiolki.

Choć phantom range jest na poziomie DaS2 na premierę.

Opublikowano

Muszę na spokojnie ogarnąć lore,bo wydaje się dużo bardziej zagmatwane niż w poprzednikach,a true ending walnął mi srogim WTF prosto w ryj.

@Velius

Chyba rozgryzłem dziewczynkę

Pokaż ukrytą zawartość

Tak w ogóle to jak można ubierać messengera ? W tym pniu nikogo nie ma. 

Edytowane przez Soban

Opublikowano
  W dniu 30.03.2015 o 14:26, Soban napisał(a):

Muszę na spokojnie ogarnąć lore,bo wydaje się dużo bardziej zagmatwane niż w poprzednikach,a true ending walnął mi srogim WTF prosto w ryj.

@Velius

Pokaż ukrytą zawartość

Podobno w NG+

Pokaż ukrytą zawartość

Co do dziewczynki to jest jeszcze alternatywa

Pokaż ukrytą zawartość

.

Ja dzis mialem malo czasu na granie to sobie Cainurst zrobilem i pobilem tam bossa. Strasznie mi sie walka z nim skojarzyla z anime Fate Stay i Unlimited Blade Works :D

Opublikowano
  W dniu 30.03.2015 o 14:41, Velius napisał(a):

W dniu 30.03.2015 o 14:26, Soban napisał(a):

@Velius

Pokaż ukrytą zawartość

Podobno w NG+

Pokaż ukrytą zawartość

Co do dziewczynki to jest jeszcze alternatywa

Pokaż ukrytą zawartość

.

Ja dzis mialem malo czasu na granie to sobie Cainurst zrobilem i pobilem tam bossa. Strasznie mi sie walka z nim skojarzyla z anime Fate Stay i Unlimited Blade Works :D

Jeżeli zrobisz to co w spoilerze to poszukaj przy świni. :)

Opublikowano

Swinie oblukalem przy pierwszej mozliwosci prowadzenia questa...z tego co czytalem sa az cztery.

Opublikowano

Właśnie zaczołem grać ale mam problem. Nie mogę wyposażyć postaci w broń. Daje Inventory->right hand weapons->hunteraxe i mam opcje USE albo DISCARD ale tylko opcja DISCARD jest aktywna ;/

Opublikowano

Wcisnij options i krzyzakiem zjezdzasz w dol na "Arms" / "Attire" i osobno wyposazasz wszystko.

Opublikowano
  W dniu 30.03.2015 o 15:59, Velius napisał(a):

? Napisz cos wiecej w spoilerze.

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Nie robilem tego questa, ale

Pokaż ukrytą zawartość

BTW. ostatni boss, dojscie do niego zajelo mi dokladnie

Pokaż ukrytą zawartość

Zadnych soulsow wczesniej nie ogrywalem, wiec troche dumny z siebie jestem.

I jak go w koncu pokonam, to zabieram sie od razu za new game plus, bo gra rządzi :>

Edytowane przez FARMEROS

Opublikowano
  W dniu 30.03.2015 o 12:06, Qjon napisał(a):

Fajna gra

Spróbuj obniżyć poziom widzenia bo widzę że masz 26 na filmiku. Nie wiem czy to działa na bossach ale u zwykłych mobkach czym wyższy poziom widzenia tym mocniejsze i różne ataki wykonują. Sam o tym patencie dowiedziałem się już po fakcie. Watchdog na przedostatnim dungeonie Defiled Chalice gdzie mamy połowę hp, potrafi zrobić szarżę na którą mamy pół sekundy na unik bo jak nie to K.O przy pełnym życiu.

Opublikowano
  W dniu 30.03.2015 o 16:23, Soban napisał(a):

W dniu 30.03.2015 o 15:59, Velius napisał(a):

? Napisz cos wiecej w spoilerze.

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

No i dupa, trzeciego Bossa już nie pokonałem za pierwszy razem i 15K dodatkowo straciłem =/

Opublikowano

Nie wiem co robie źle, ale tak czytam co tutaj piszecie, i mase kontentu ominąłem. Większość Questów o których mowa nie zrobiłem. Nie wiem czy jeszcze nie doszedłem tak daleko ? Dużo z nich jest dostępnych od początku gry ? Ja jestem po pokonaniu Cieni Yharnam. Np miejsca do którego moge wysylac nieznajomych, mam tylko jedno w rewirze katedralnym, tam również odesłałem tego gościa którego się spotyka po drodze do wiedźmy, bo innej opcji nie miałem. Nie wiem - Zdziwiony jestem, bo zaglądam wszędzie, rozglądam się ... A tu się okazuje , że masa spraw mi umknęła :| 

Opublikowano

To kiepsko sie rozgladasz bo polowa questow na samym poczatku gry do zgarniecia :P Miejscowka tez jakos po pierwszym bossie, jak cos to druga miejscowka jest:

Pokaż ukrytą zawartość

Reszte questow sie zbiera z okien ludzi itp.

Opublikowano

hehe  pozdrowienia ze wczasów :)1957792_935862333120308_3031550247681487

Dzisiaj zamiast bić bossa zrobiłem sobie spacer po różnych ciekawych miejscówkach. Znalazłem to wdzianko w jednej z nich a poza tym zostałem zaproszony w inną ciekawą lokacje. Boże jakie ta gra ma za(pipi)iste sekrety :D Niektóre robią mind fuck :D 

P.S. Kto pomoże damie w ubiciu Roma ? lvl 55 więc od 45 do 65 odważni bohaterowie proszę się zgłaszać do jutra wieczora :D