Soban 4 102 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Na tym lvl pająka nie możesz ubić O_o. Dawaj ogień na broń i nawalasz. Jestem pod koniec 2 przejścia i mam taką małą rozkminę:-build str jest za(pipi)isty na bossów,bo często nie mamy czasu nawalać serii ataków i lepiej przywalić wolne bułe i łokieć za ogromny dmg. Build za to słabo sprawdza się na trash,bo brakuje szybkości atakom. -build skill-blood jest za(pipi)isty na trash i humanoidalnych bossów,których łatwo zestunować pif pafem. Męczarnia zaczyna się z wielkimi bossami,bo dmg niewielki przy 2-3 git combo i trzeba czasu by wywalić konkretną serię,czasu, którego nie ma. Build skill-blood dużo fajniejszy,ale przy niektórych bossach miałem ochotę wywalić pada przez okno(Amelia,Ebrietas,cienie). Drugie przejście wydaje mi się trudniejsze bez noob greatsworda. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 no mam z nim kłopot bo mnie kilkanaście pająków obłazi. W pewnym momencie nie mam jak do bossa podejść Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 hehe pozdrowienia ze wczasów Najbrzydsza wiktoriańska madam jaką w życiu widziałem. Widzę że Gender zawitało już nawet do gier FS. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Tez tak mialem, probuj do skutku. Mozesz tez sprobowac taki myk, ale nie wiem czy zadziala Jak juz jestes u Rom'a, strzel mu raz w pysk zeby zainicjowac walke i tylko raz, zacznie sie odsuwac i wezmie pajaki ale nie powinien w ogole atakowac. Rozwal pierwsza fale pajakow (przewaznie sie je ignoruje)) i pojdz go napieprzac ile wlezie, wal nawet jak zacznie sie teleportowac. W ten sposob bedziesz mial te 5-10 (zaleznie od insight) pajakow mniej na mapie i moze Ci to troche pomoze . No i Fire enchant. 1 Cytuj
IrenicuS 7 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 To kiepsko sie rozgladasz bo polowa questow na samym poczatku gry do zgarniecia Miejscowka tez jakos po pierwszym bossie, jak cos to druga miejscowka jest: Klonika Iosefka, teleport do lokacji gdzie zaczales gre i idz do drzwi za Toba ktora podczas tutorialu byly zamkniete Reszte questow sie zbiera z okien ludzi itp. Też tak pomyślałem, więc dziś od razu tp do centralnego i śmigałem po lokacjach i pukałem do drzwi... No ale nic. Albo jakieś jęki, albo kij wie co... Znalazłem jakąś małą dziewczynkę która Płacze za mamą, domyślam się,że ta osoba bierze udział w jakimś queście I tyle. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 To kiepsko sie rozgladasz bo polowa questow na samym poczatku gry do zgarniecia Miejscowka tez jakos po pierwszym bossie, jak cos to druga miejscowka jest: Klonika Iosefka, teleport do lokacji gdzie zaczales gre i idz do drzwi za Toba ktora podczas tutorialu byly zamkniete Reszte questow sie zbiera z okien ludzi itp. Też tak pomyślałem, więc dziś od razu tp do centralnego i śmigałem po lokacjach i pukałem do drzwi... No ale nic. Albo jakieś jęki, albo kij wie co... Znalazłem jakąś małą dziewczynkę która Płacze za mamą, domyślam się,że ta osoba bierze udział w jakimś queście I tyle. Tak, chce brozke mamy, brozka lezy zaraz za Father Gascogine na balkonie, to ten quest o ktorym pisalem z Sobanem. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Ogólnie to nagrody wartościowe są tylko z 3 questów: kruczyca,paladyn i królowa. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 panowie wyrzuciłem na ziemie lunete ta którą znajduje sie przy tym typie z miniganem nie moge jej podnieść nigdzie jej nie ma, po prostu wybrałem z equip zrobiłem zoom, nie mogłem oddalić to chyba ją zniszczyłem pytanie czy to będzie jeszcze potrzebne w grze? czy ogólnie używaliście tego, jest przydatne? mam save na penie sprzed, ale troche lvl w plecy by było Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 P.S. Kto pomoże damie w ubiciu Roma ? lvl 55 więc od 45 do 65 odważni bohaterowie proszę się zgłaszać do jutra wieczora Moge pomoc, moja druga postac ma 68 level wiec podbij troszke i go zaoramy razem, sprawdzalem z Ukyem dzisiaj i jak bylismy levelem blisko to sie odnalezlismy uzywajac hasla. A o to kawalek z mojego dzisiejszego PvP, zrobilem sobie 2 dni temu nowa postac pod skilla i katane/blades of mercy i poki co jestem zadowolony, mialem chyba z 40 inwazji z czego jakies 30 wygrane, wiec mocno insighta nafarmilem, ale nie chce mi sie wrzucac i ciac fimiku powyzej 15 minut, pewna osoba bedzie ze mnie zadowolona jak jej przyniose itemy do rank up'u w Covenancie Podtrzymuje swoje zdanie, PvP jest swietne, tylko czuc troszke lagi, mam nadzieje ze jak lemingi puszcza gre na allegro sytuacja sie poprawi. Poki co inwazje mozna co 5 minut jak nie szybciej znalezc w... Nightmare Frontier Uwielbiam katane <3 - spoilery zwiazane z pewnym NPC i 2 bossami: 4 Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 No oba Nightmare'y to chyba najłatwiejsze i najszybsze punkty do inwazji - ja na 80lvlu mam co 30-60 sekund. Podoba mi się też to, że przy inwazji plansza nie wczytuje się od nowa, tylko chwilkę doczytuje pozycje wrogów przeciwnika, co trwa 5-10 sekund, chyba nawet szybciej niż w Soulsach. Ofiarowywanie itemów w Vileblood covenancie podobno nie odblokowuje żadnych nagród Kolejna bieda pod tym względem w BB porównując je do DaS. Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Prawda to że w: Old Yharnam frame rate leci na łeb w porównaniu do pierwszej miejscówki? Czy są jakieś inne miejsca gdzie zaczyna ostro klatkować? Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Jakoś Ci nie wierzę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Zabiłem Micolasha mam Chicago +9 i strój cainhurst. 5 walk pvp, każda wygrana. Dziś ruszam dalej i muszę lvl bloodtage dla katany. Gra miażdży jajca! Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Naughty Dog Sony Santa Monica Sucker Punch Insomniac Respawn Nelson Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Czy w grze możliwy jest griefing jak w dks1? Tzn można na low lvlu wymaxowac gear i męczyć nowych graczy? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Wszystko mozna, tylko, ze tutaj jest zdecydowanie ciezej cos takiego uskutecznic jesli chodzi o to o co pytasz Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Nie można podbijać armorkow jedynie bronie więc pewnie nie Yeti zabiles już jakiś bossów czy może ktoś ci w co op zabija? Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Ja jeszcze ani razu nie mialem invade ani nie gralem w co-op, jak sie prezentuje granie online w porownaniu do DkS? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Nie można podbijać armorkow jedynie bronie więc pewnie nie Yeti zabiles już jakiś bossów czy może ktoś ci w co op zabija? A co maja armory do tego? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Ja jeszcze ani razu nie mialem invade ani nie gralem w co-op, jak sie prezentuje granie online w porownaniu do DkS? coopa już miałem i w trójkę w większej zadymie to takie dropy są czasem, że Blighttown to małe miki. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Ja pvp gram i mialem tez walki 2v1 i wszystko cacy jak narazie. Oby tak caly czas. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Też grałem w 3 przy cieniach Yharnam i Amelii i wszystko było ok, żadnych dropów. Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Ja jeszcze ani razu nie mialem invade ani nie gralem w co-op, jak sie prezentuje granie online w porownaniu do DkS? coopa już miałem i w trójkę w większej zadymie to takie dropy są czasem, że Blighttown to małe miki. Dropy spowodowane słabym połączeniem host-klient. Grałem ze znajomymi i nie mieliśmy żadnych dropów, później dołączyłem do jakiś randomów i była tragedia Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Ja mam problem z Wielka kupa (pipi) w Unseen Village postacia z Janusz Swordem i 30 Vit nie mialem problemu ale nowa postacia z 40 skilla, 25 Vit i Chikage/Blades of Mercy mam straszne. Jakies porady? Build Str/Vit to Janusz w tej grze ;f Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi