II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Info stąd, że są duże problemy z dostępnością, a już na 100% były w dniu premiery. Np. taki Order można w Satrunie kupić w 50 egzemplarzach, a Blooda na premierę nie mieli nawet sztuki. To co to za Saturny? U siebie to moglem plywac w pudelkach w day one. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nie wiem, ale kumpel obdzwonil chyba wszystkie sklepy w Gdyni i nie maja nigdzie ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Tak, są problemy z dostępnością gry, dużo ludzi żali się na fb PS Polska. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Cleric i Gascoine R.I.P na NG+ [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Info stąd, że są duże problemy z dostępnością, a już na 100% były w dniu premiery. Np. taki Order można w Satrunie kupić w 50 egzemplarzach, a Blooda na premierę nie mieli nawet sztuki. To co to za Saturny? U siebie to moglem plywac w pudelkach w day one. W Galerii Krakowskiej. W ogóle oprócz tego w Empiku za 270 (zwykła edycja) obszedłem kilka innych sklepów i nie było nawet jednego pudełka, tzn. w jednym były, ale jak ktoś sobie zamówił wcześniej. Jak panowie oceniacie grę na tle poprzedników? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Wypas Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Tamashi 4 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zacząłem NG+. Cleric Beast, podobnie jak na zwykłym NG, padł za pierwszym razem bez większych problemów. Bardziej obawiam się Ojczulka, który dał mi mocno w kość na NG i z tego co pisał fameros, na NG+ też daje w kość . Do tego teraz przez tydzień nie usiądę do gry i boje się, że jak do niej wrócę to wypadnę z wprawy xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ej pytanko co do questline'a Babki Kruka. Czemu wszędzie do tej pory widziałem, jak przed katedrą leży dogorywająca a u mnie 1. na cmentarzu znalazłem martwego kolesia którego za(pipi)ała, a teraz żyje w katedrze (tam gdzie powinna leżeć) i mówi że musi mnie za(pipi)ać ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tamashi 4 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Też tak miałem. Zgaduje, że jeśli nie zaczniesz tego questa dostatecznie szybko to dzieje się właśnie taka akcja .Ja się o nim dowiedziałem późno i potem już nie dałem rady go zainicjować. To jest chyba tego efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 No mi sie wydaje ze ja go zaczalem przed walką z Ojczulkiem. Więc raczej tak jak powinno sie go zacząć. A potem gadałem z nią obok katedry i normalnie mowila zebym nie szedl na cmentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Plamek A pomagales jej w wcale na cmentarzu przeciwko hunterowi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 nie bo jak przyszedłem na cmentarz to leżał martwy i wpierdalały go robaki Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Czyli pewnie przegapiles ten moment i quest poszedl w cholere Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Ale jak ją ubije to dostane co ma dostać? dostalem, oprocz gestu Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Plamek Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ale jak ją ubije to dostane co ma dostać? dostalem, oprocz gestu Jak ubijesz bedziesz mogl kupic to co bys normalnie dostal za koniec questa, za wyjatkiem runy ktora pozwoli dolaczyc do jej covenantu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 oo.. o runie nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja dzis jak down zabilem tego rycerzyka od logarius wheel, nie wiem co mi sie urodzilo w glowie, bo myslalem ze ja dostane. Zeby ja zdobyc trzeba zrobic z nia questa No nic, moze jak do ng++ dojde to w koncu ja zdobede :] Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez FARMEROS Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ja go zabilem i dostalem kółko, ale zrobilem to podczas questa Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ja kruczycy nie spotkalem w katedrze, ale widze ze stoi na jakims cmentarzu na przeciwko jakiegos typa. Mam teraz isc jej pomoc czy moge najpierw zrobic ta miejscowke z wiedzma? Nie zabilem jeszcze tego bossa w Cathedral Ward (Vimal/Vermal/Vormal Amelia czy cos). Chce zrobic najpierw wszystko przed bo slyszalem, ze sie zmienia pora dnia i placement przeciwnikow Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 No doczytalem ze dostaniesz kolo ale jak go dojedziesz juz w zamku. Damn Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nawet nie wiedzialem, zabilem go bo zachowywal sie jak psychol ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Szukam kogoś do NG+ lvl 124 Zabiłem już Clerica Gascoina Blood Beasta Wiedzme Pearla Amelie Cienie Roma Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ja z kruczyca mam teraz motyw ze lezy rozwalona pod katedra a w środku tam gdzie była walka z Amelia jest jakiś przechuy hunter z katana i shotgunem co mnie leje okrutnie ;[ Wcześniej ja spotkałem wejscie na wprost od lampy w kościele po lewej stronie! pózniej pomogłem jej w walce tam gdzie była walka z gacgoinem Pierwsze przejście gram całkowicie bez wiki - jedyne porady to od friendsow z party Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) @bartiz mega lamerski pro tip na tego huntera. jeśli używasz włóczni lub noob sworda to koleś łyka bez popity charge R2 przy 2h. Jak używałem pistol-szpady to mnie z 10 razy zabił,a potem przełączyłem na słabszą wlócznię by sprawdzić i padł od razu. Chalice dungeon lepiej zostawić na ng+ ? Nic się w nich nie zmienia z trudnością ? Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 @bartiz mega lamerski pro tip na tego huntera. jeśli używasz włóczni lub noob sworda to koleś łyka bez popity charge R2 przy 2h. Jak używałem pistol-szpady to mnie z 10 razy zabił,a potem przełączyłem na słabszą wlócznię by sprawdzić i padł od razu. Chalice dungeon lepiej zostawić na ng+ ? Nic się w nich nie zmienia z trudnością ? Koleś katuje mnie tym shotgunem, jednym shotem zabiera mi grubo ponad polowe HP - do tego s(pipi)iel sie leczy. Używam noob sworda i spróbuje ten charge z r2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi