wet_willy 2 163 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Juz mam Soban dzisiaj powinna wpaść platyna Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Spotkał się ktoś z zbugowaną windą do Ebrietas czy tylko ja mam takiego farta? Nie idzie żeby na górę wjechała, a spaść żeby ją włączyć z dołu też się nie da.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bansai 11 198 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 No i platynka wpadla, co za gra. Bardzo uczciwa platyna, polega na twoim skillu a nie szczesciu czy grindzie. Poki co, Bloodborne w moim odczuciu gniecie wszystko co wyszlo na current geny, wiecej pisac nie bede bo w sumie nie widze potrzeby, jesli to czytasz i nie masz jeszcze Bloodborne'a to czym predzej lec do sklepu. Remember, no mercy for the wheelchair 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Solidne 3/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Solidne 13/10 Pelna zgoda. Ok, skoro platyna klepnieta postanowilem w koncu zabrac sie za montaz pvp z ostatniego tygodnia (skill build), oczywiscie to nie wszystkie moje walki bylo ich troche wiecej ale sharefactory niestety nie pozwala robic filmikow dluzszych niz 15 minut. Na samym koncu specjal feat. Farmeros Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Lochy kielicha ciezkie solo? Jeszcze sie nie bawilem w to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ciezkie. Troche trzeba sie nameczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 PAAAAAAAAADLA SZMAAAAAAATA Brawo! Już zaczęliśmy tracić nadzieję "Dobra, wychodzę, bo nie dam rady na czacie jej ubić" Masorz z Bansaiem się drą "Ukyo rage quita znowu robi !!!" pół godziny później wraca "Chyba muszę się pogodzić z tym, że nie zrobię platyny w tej grze przez tą (masa wyrafinowanych obelg) :smutnażaba:" Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Willy juz 3 razy skonczyl gre? Ladnie. Ja dzis dalej kielichy, tylko usunalem te gdzie mozna farmic AG i brakuje mi na ponowne otworzenie BT(3) karva. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 @Pajgi Dzisiaj bys go slyszal: pfff padla szmata za 1 razem jak konsole odpalilem rano Ale teraz sie meczy z Bloodletting Beast w ostatnim lochu i znowu ma zalamanie nerwowe, w pewnej chwili poszedl garki myc Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jaki macie level? Karva ja stoje na 100 specjalnie i kolorowo nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 jak skończyłem to miałem ~130 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Wcześniej w temacie chłopaki kłócili się o to, na których przeciwników wpływ ma ilość Insight. Z własnych testów dodam, że oprócz tych strażników w Catedral ward, to przy większej ilości insightu (nie chce mi się sprawdzać dokładnej, stawiam, że powyżej 15) na cmentarzu pełnym strzelających wieśniaków tuż przed latarnią Hemwick Charnel line pojawiają się teleportujące z czerwonego portalu bestie. Nie wyskakują one przy niskim Wglądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ok Platyna wpadła mam dość tej gry na jakiś czas ostatnie kielichy w moim mniemaniu nie były trudne ale ze From Software nie ogarnia co to dobra kamera to walczac z 2 z 3 ostatnich bossów o mało pada nie roz(pipi)alem jak siedząc pomiędzy nogami potwora kamera robi 1080 (pipi) wie po co i nie wiadomo w która stronę unik zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Mi juz tylko kielichy zostały do platyny, ale pozyczam BB kolezance bo sie zalozylem z nia o flaszke ze nie przejdzie. Biedna nie ma nawet plusa oplaconego wiec wszystko solo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ok Platyna wpadła mam dość tej gry na jakiś czas ostatnie kielichy w moim mniemaniu nie były trudne ale ze From Software nie ogarnia co to dobra kamera to walczac z 2 z 3 ostatnich bossów o mało pada nie roz(pipi)alem jak siedząc pomiędzy nogami potwora kamera robi 1080 (pipi) wie po co i nie wiadomo w która stronę unik zrobić Miło że też na to zwróciłeś uwagę, co jak co, ale praca kamery w takiej grze jest bardzo ważna, a tutaj przy większych bosach człowiek nie wie momentami co się dzieje (tzn. nie widać jak stoimy względem bosa). To jak dla mnie największa wada Blooda, zwłaszcza, że w jechanym DS2 wyglądało to lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Okazało się, że jest jakiś bug który strasznie zgłupia AI bossów jak się zostawi grę na ponad 10h nawet w Rest mode. Chyba mi się gra zbugowała i zabiłem tak wiedźmę i amelie, bo pokonałem ich za pierwszym razem. Najprostsze walki jak na razie. Jeżeli to przez buga to trochę niefajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Widzialem to na przykladzie Logariusa, machal tylko bronia, nie uzywal w ogole czarow. Nie wiem czy przez to jakis boss nie byl latwiejszy, bo konsola caly czas chodzila z BB Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Okazało się, że jest jakiś bug który strasznie zgłupia AI bossów jak się zostawi grę na ponad 10h nawet w Rest mode. Chyba mi się gra zbugowała i zabiłem tak wiedźmę i amelie, bo pokonałem ich za pierwszym razem. Najprostsze walki jak na razie. Jeżeli to przez buga to trochę niefajnie. Musiałeś buga złapać, bo wiedźma to jeden z najtrudniejszych bossów w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Wiedzma najtrudniejsza? No bez jaj, easy boss. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jedyne co ona robiła to przyzywała kilku ziomków i używała jakiegoś niebieskiego pocisku Shadowy padły za pierwszy razem. Chyba jestem trochę za bardzo dopakowany (60 lvl), ale to nie moja wina że gra sama zachęca do eksploracji Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ok Platyna wpadła mam dość tej gry na jakiś czas ostatnie kielichy w moim mniemaniu nie były trudne ale ze From Software nie ogarnia co to dobra kamera to walczac z 2 z 3 ostatnich bossów o mało pada nie roz(pipi)alem jak siedząc pomiędzy nogami potwora kamera robi 1080 (pipi) wie po co i nie wiadomo w która stronę unik zrobić No ja tak mialem z Cleric Beast i Paarlem w kielichach, ale wtedy mozna grac bez locka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) No ja myślę, że jak ktoś gra w tę grę od kilkudziesięciu godzin to zamiast stękać raczej dotrze do niego, że bossów warto tłuc bez lockona i wtedy nie ma żadnych problemów z kamerą Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Qjon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 No albo mozna by po prostu zrobic dobrze dzialajaca kamere :facepalmz: Cytuj Odnośnik do komentarza
karol666 6 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Okazało się, że jest jakiś bug który strasznie zgłupia AI bossów jak się zostawi grę na ponad 10h nawet w Rest mode. Chyba mi się gra zbugowała i zabiłem tak wiedźmę i amelie, bo pokonałem ich za pierwszym razem. Najprostsze walki jak na razie. Jeżeli to przez buga to trochę niefajnie. Ponoć ma to związek z "zapychaniem" się pamięci konsoli, więc pewnie dzieje się to w rest mode jedynie jak ktoś zastosuje opcje suspend/resume w bloodbornie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi