Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Niestety poza podium Qjon xD

Bawię się w PvP postacią Str w +10 Kołem xD jak trafisz rozlozonym z R2 z Bliska stun lock i damage jest tak wielki ze zabijasz 3 hitami wszystko xD trzeba czekać na swoją okazję Ale rajcowne to jest dużo lepsze niż Noob Sword

Opublikowano

Noob Axe

Janusz Sword

MC Hammer

Pro Cleaver

Godly Chikage

Uber Scythe

YOLO Koło

Tak bym to widzial :kiss:

Niby broni jest mniej w BB ale z kazda mialem 15 razy wiecej zabawy niz z broniami w poprzednich soulsach, niby bylo ich duzo, ale wiekszosc to bylo to samo lub jakies slabe giewno ktore tylko lezalo w inwentarzu, tutaj kazda sie diametralnie od siebie rozni.

Opublikowano

Na jakim levelu zdobyliście platynę?

Dzisiaj w końcu, po tygodniu przerwy, wracam do domu i będę mógł pograć.

Ja niby na 125 Ale ze po(pipi)alem wartość Hard Capa i dałem 60 w skill mogłem spokojnie na 110 zrobić

Opublikowano

Bardzo nie podoba mi się, że Bansai pominął Rifle speara :/ Bardzo przyjemna w użyciu i ciekawa broń, w niektórych sytuacjach w PvE jest wręcz imba. Jedyny jej minus to to, że nie można jej zbuffować ani pod kątem melee (papiery) ani pod kątem strzelania (Bone marrow ash).

Opublikowano

Fuj, ten pad od Xboxa psuje cala kompozycje. ;)

POLSKIE NAPISY :yao:

i właśnie dlatego odpuściłem tego bundla, czy osobno kupowaną zwykłe wersję na rzecz steelboxa + gierka z bundla nosi pewnie obciachowy znaczek nie przeznaczone do sprzedaży osobno. :/

upiekło mi się bo jedyne miejsce w Polsce gdzie można trafić na nową limitkę to teraz alledrogo. :obama: 

Opublikowano

Fuj, ten pad od Xboxa psuje cala kompozycje. ;)

POLSKIE NAPISY :yao:

i właśnie dlatego odpuściłem tego bundla, czy osobno kupowaną zwykłe wersję na rzecz steelboxa + gierka z bundla nosi pewnie obciachowy znaczek nie przeznaczone do sprzedaży osobno. :/

upiekło mi się bo jedyne miejsce w Polsce gdzie można trafić na nową limitkę to teraz alledrogo. :obama:

Na ten moment to ornit kupił konsolę wraz z grą a ty nadal jesteś teoretykiem. Ciekawe czy do 2016 kupisz.