Shen 9 635 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Cannon ktoś testował w pvp? Bo na niektorych bossach to działko robi masakre. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Ustawiasz dashboard konsoli na anglik i gra jest anglik Nic nie trzeba ustawić, dashboard może być po polsku, język w grze wybierasz z poziomu gry. A ch.uj wole mieć dashboard w angliku Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Jak to? To nie da się ich wyłączyć ? (polskich napisów) Da sie da, tylko dash musi byc po angielsku caly czas, gratuluje zakupu, mam nadzieje ze sie nie zawiedziesz Bo czytajac cie w tym temacie dosc ostroznie podchodziles do zakupu ps4 dla tej jednej jedynej gry. Przez pomylke dalem minusa zamiast plusa w poscie ze zdjeciem, zaraz naprawie ten blad. Cannon ktoś testował w pvp? Bo na niektorych bossach to działko robi masakre. Mialem PvP gdzie gosc sobie stal, podszedlem do niego i zmienil z pistola na cannon, wyebal mi za polowe HP, potem nie trafil i musial uzyc tego ruchu co pobiera Ci zycie zeby kule zdobyc, udalo mi sie go wtedy dojechac, ale gdyby mnie trafil 2 raz to bylby zgon, chyba ze bym fiolki uzyl po 1 trafieniu, takze opcja ciekawa ale pod warunkiem ze twoj oponent gra "honorowo". Chociaz kto wie, jakby tak build pod bloodtinge trzasnac i uzyc bone marrow ash... Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Ale masz ból dupy ee ja? dlaczego? winszuję zakupu. Fuj, ten pad od Xboxa psuje cala kompozycje. POLSKIE NAPISY i właśnie dlatego odpuściłem tego bundla, czy osobno kupowaną zwykłe wersję na rzecz steelboxa + gierka z bundla nosi pewnie obciachowy znaczek nie przeznaczone do sprzedaży osobno. upiekło mi się bo jedyne miejsce w Polsce gdzie można trafić na nową limitkę to teraz alledrogo. Na ten moment to ornit kupił konsolę wraz z grą a ty nadal jesteś teoretykiem. Ciekawe czy do 2016 kupisz. ale co wy na takim dupuścisku? że niby wywyższam się, bo mam fajniejszy cover? :facepalmz: ps4 miałbym już z końcem marca, ale zwyczajnie brakowało mi kasy. co wy tacy wrażliwi to ja nawet nie. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 a jak wam sie ost podoba? Ten kawałek moim faworytem, podczas walki wiadomo z kim robił robote Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 (edytowane) Pograłem kilka minut bo kompletnie nie mam na to czasu teraz. Dla mnie jest kompletnie inny feel postaci niż to było w DKS. Muszę się przyzwyczaić bo mam problemy z unikaniem najprostszych ataków a w DkS nie biegałem przecież w Havlu . Fajnie jest rushować na całą zgraję mobów i spamować R1 żeby wszystkich wytłuc a potem zginąć od goscia, który wyskoczył z kąta Dobra gra, będzie co robić w weekend/na chorobowym/urlopie. Edytowane 7 kwietnia 2015 przez ornit Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Odpowiedziałby mi ktoś tylko tak lub nie. Jest w grze inna forma pvp niż ten sinister bell, którego zdobywamy na prawie początku gry? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Sinistra na hasło jeśli mowa o fc. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Odpowiedziałby mi ktoś tylko tak lub nie. Jest w grze inna forma pvp niż ten sinister bell, którego zdobywamy na prawie początku gry? Tak pro tip w postaci 1 wyrazu: covenanty Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Bansai jestem w cainhurst i tez jest przez sinister Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 @Jerome Bedac w ... covenancie Eileen jak idziesz na co-opa do osoby ktora zabila npc lub robi inwazje, pojawi ci sie ze dolaczasz do beckonera xxx ale beckoner ten jest "blood addled hunter" i zmienia sie w "adversary", tylko ze on o tym nie wie i mozesz go zaczac naparzac, beda w covenancie Alfreda, jak dolaczasz do kogos kto jest w Cainhurst, automatycznie wlacza sie pvp Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Short Ritual Root Chalice też da się jakoś używać do PvP, nie? Nie bawiłem się nim, bo cosik nie chciał mi działać (próbowałem wyszukiwać przez niego coopa i czekałem, czekałem, czekałem...) Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 (edytowane) gdzieś w temacie przeleciał mi wpis, że po ubiciu ostatniego bossa nie da sie wrócić już do poprzednich lokacji aby sprawdzić czy coś sie omineło tak? nie jestem pewien, wiec wole zapytać coś wydaje mi sie, że już nie dużo zostało, ale nie chce sprawdzać żadnych poradników/opisów Edytowane 7 kwietnia 2015 przez Fanek Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Jak hunters dream się zacznie palić i otworzy się tam brama, to tam jest ostatni boss, po nim juz masz new game + 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 (edytowane) a dungeony są trudniejsza na NG+ czy takie same? zwykłe moby mają tam wiecej hp czy tylko bossowie? Edytowane 7 kwietnia 2015 przez Fanek Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Dungeony są takie same Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Do pvp to sinister chalice Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 (edytowane) Dzisiaj moje pierwsza wygrana z gank squadem Ukłoniłem się, host i summon zaczęli mnie atakować, to poleciałem pod pajączki (ceinhurst) i teasowałem hosta blunderbussem żeby podleciał. Host wpadł w moją pułapkę, zaggrował pajączka i wtedy w coopie z pajączkiem poleciałem na gank. Pająk zaczął atakować summona, ja hosta i zanim summon mnie ubił z cannona to zaszlachtowałem hosta i wyświetlił się piękny napis prey slaughtered. Piękna giera, mam nawet nagranie tej walki, ale nie mogę zuploadować na YT z konsoli, tylko "please wait" się pokazuje na ekranie. Edytowane 7 kwietnia 2015 przez mate5 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Wreszcie w domu, można znowu pograć na konsoli Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 mate5 lol szpagat do mobkow weak ass shit ;( Tak sie to robi Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Petycja odnosnie easy mode ... przeszla Tutaj sneak peek tego trybu: 1 Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 (edytowane) Ech, skandal. Dopiero wróciłem po świętach i wczoraj odpaliłem konsolę. Chyba pierwszy raz od premiery zagrałem dłużej i poraz kolejny z ojczulkiem próbowałem się zmierzyć. Byłem bardzo blisko, ale niestety rzucił się na mnie i nie zdołałem już uciec. Jednak poznałem już mechanikę walki nie tylko z nim, a ogólnie w grze. I jest dużo lepiej. Wiem teraz, że będę w stanie ukończyć ten tytuł. Chociaż łatwo nie będzie i to jest właśnie piękne. Taki poziom trudności jest dla mnie idealny, czyli wyważony w walce z lżejszymi przeciwnikami, którzy nie powinni stanowić problemu pod warunkiem, że w odpowiedni sposób będziemy walczyć, bo przy błędach może być ciężko oraz bossowie którzy napsują nam mnóstwo krwi. Dlatego wprowadzanie easy mode jest żenujące. Zrobi się pewnie z tego slasher dla januszy pokroju tego gościa z filmiku, który do pierwszego bossa nawet nie doszedł. Edytowane 8 kwietnia 2015 przez Cosmos Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Pisalem wczesniej ze z kumpela sie zalozylem o flaszke ze nie przejdzie BB. Wczoraj jej pozyczylem ,pytam dzis jak sie gralo, mowi ze na poczatku ciezko, bo muslala zabijac przeciwnikow piesciami zeby kupic pierwsza bron. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 O bozenko. Dobra dzida Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 No ja nie znalazlem gnata w hunters dream, dopiero po drugim bossie go podnioslem ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi