Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Ok, potrzebuje Living String do wejścia do ostatniego dungeona, wyczytałem ze wypada z Pokaż ukrytą zawartość mother brain, dwa razy juz to zabiłem, ciała nie zlootowałem , akurat mam sam początek NG++, musze znowu prawie całą grę przejść, czy będę mógł kupić u sprzedawcy w Hunter's Dream (podobno sie pojawia) ? Edytowane 13 kwietnia 20159 l przez Jeez_PS
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Zabiłeś w jakim sensie? Jeśli nie tylko zrzuciłeś, ale też zlazłeś doń i utłukłeś to powinno być też do kupienia za 10 insajta.
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Dokladnie po zrzuceniu Mother Brain musisz zejsc tam gdzie spadl mozesz dostac Rune za zrobienie gestu Make Contact a pozniej mozesz po dostaniu Runy to ubic
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Czyli jak zrzucilem to cos to nie zginelo i mam tam do tej dziury jeszcze zejsc?
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l W dniu 13.04.2015 o 09:36, Guernica napisał(a): Czyli jak zrzucilem to cos to nie zginelo i mam tam do tej dziury jeszcze zejsc? Jak zrzucisz to winda pojawia się tam gdzie ci neutralni ludkowie przestają być neutralni.
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Odkrylem nowa klase w Bloodborne. Jest to drwal, niestety nie opanowalem jej jeszcze do konca bo przegrałem walke z deską jak widac na filmiku. (nic nie dalo sie robic, nawet itemow uzywac xD)
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Sa jasyc chetni do coopa? Edytowane 13 kwietnia 20159 l przez Codename
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Postac mi wpadla miedzy deski i zablokowala sie na amen. Zaczela nagle walic konia i zdechła. Nic nie bylo mozna zrobic
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Kupiłem i nie wiem za co się najpierw zabrać Zbyt dużo czasu minęło od kiedy ostatni raz grałem w Demon's Souls Co polecacie najpierw iść w kanały po drugiej stronie mostu(tona szczurów) czy bawić się skrótem gdzie są te wszystkie pozamykane psy?
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Polecam iść gdzie chcesz i czerpać przyjemność z odkrywania świata gry. Mam nadzieje że pomogłem.
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l W dniu 13.04.2015 o 14:14, McDrive napisał(a): Kupiłem i nie wiem za co się najpierw zabrać Zbyt dużo czasu minęło od kiedy ostatni raz grałem w Demon's Souls Co polecacie najpierw iść w kanały po drugiej stronie mostu(tona szczurów) czy bawić się skrótem gdzie są te wszystkie pozamykane psy? Na uj takie pytania od razu na poczatku? Daj komus ps4 z gra i za Ciebie przejdzie, bedzie podobnie.
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l W dniu 13.04.2015 o 14:24, Jerome napisał(a): W dniu 13.04.2015 o 14:14, McDrive napisał(a): Kupiłem i nie wiem za co się najpierw zabrać Zbyt dużo czasu minęło od kiedy ostatni raz grałem w Demon's Souls Co polecacie najpierw iść w kanały po drugiej stronie mostu(tona szczurów) czy bawić się skrótem gdzie są te wszystkie pozamykane psy? Na uj takie pytania od razu na poczatku? Daj komus ps4 z gra i za Ciebie przejdzie, bedzie podobnie. Odpada, Janusze których znam nigdy w ręku pada nie mieli
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Czy tylko ja mam wrażenie że Sen Tropiciela wypada nieporównywalnie słabiej od Nexusa z DeS? Brak w nim większej ilości osób, zajmujących się np. naprawą broni, magazynowaniem stuffu, czy znajdowanych w czasie kampanii npc, z którymi można byłoby zamienić parę słów więcej. Lalka ma klimatyczny, hipnotyzujący głos, ale przy Maiden Astrei wypada dużo słabiej, a i sam rozmiar miejscówki względem oryginału nie porywa. Cała reszta poza loadingami wypada fenomenalnie, choć czy BB przebił u mnie Demonsy zdecyduje się dopiero po spędzeniu z nim dobrych 30h więcej. Jej, przez to upiorne miasto aż zamarzył mi się action rpg, z większym naciskiem na elementy platformowe, puzzle, i możliwość pływania wzorem kozackiego Soul Reaver. Niech Miyazaki nie zamieni się w drugiego Kojimę. Jego talent jest zbyt dobry na powielanie jednej formuły. Edytowane 13 kwietnia 20159 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Nexus nigdy nie zostanie pobity. Tylko, ze tutaj calkiem inny klimat i inna historia - imo idealnie pasuje to co mamy w HD.