Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Nexusa najbardziej broni kojący, sakralny klimacik świątyni osadzonej gdzieś pomiędzy światem żywych i umarłych. Tym niemniej żałuje że rozmiar jego odpowiednika w BB jest tak mały. Praktycznie wpadasz i wypadasz z drugiej strony.
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Pewnie większość o tym wie, ale w menu głównym gry nic nie ruszajcie, pojawi się pierwszy trailer z E3.
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Ktory level mniej wiecej wypada miec, by rozpoczac 1 rytual kielicha by nie ginac na kazdym kroku?
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l kosmita ubity, mam 3 trofea za zakończenia gry do platyny brać sie teraz za dungeony czy coś innego powinienem? przekładam save z pena i jestem przed ostatnim bossem znowu:) - Defeat Yharnam, Blood Queen of the Old Labyrinth. - Acquire all hunter weapons. - Acquire all special hunter tools. - Acquire a weapon of the highest level. - Acquire an extremely precious blood gem. brakuje mi 5 trofy i nie chciałbym czegoś zepsuć, choć w dungeonach pewnie i tak bede sobie włosy wyrywał z głowy jak Ukyo Easye - ja mam w tej chwili 85lvl i coś czuje, że na dungeony to będzie za mało Edytowane 13 kwietnia 20159 l przez Fanek
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l - Acquire a weapon of the highest level. To juz powinienes miec reszta to Chalice Dungeons
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l ok dzieki, już widze ominąłem gem +10 do broni, teraz to znalazłem zaraz tam pojde to w sumie powinny 2 trofy wpaść, bo mam w tej chwili broń na +9 alez ta gra jest dobra! Edytowane 13 kwietnia 20159 l przez Fanek
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Pierwsze 3 to spokojnie na 85lvlu można zrobić (mówię o Pthumeru), 4 i 5 na 100-110 jest optymalnie imo.
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Pierwszy kielich wypada z Blood-Starved Beast i powinno się od razu iść do dungeona, który się tworzy za jego pomocą, czyli na jakimś 30 poziomie. Ja za Chalice Dungeons wziąłem się dopiero po zrobieniu NG+, gdzie mam 130 level i to był błąd. Przeszedłem 3 pierwsze i aż odechciewa się dalej brnąć bo wszystko pada na hita a same poziomy są strasznie schematyczne i wszystko się powtarza.
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Tego nie da się wyrzucić/sprzedać, więc jak go miałeś i zniknął to jakiś glitch. Ewentualnie sprawdź czy mozesz go kupić u bath messenger - tego, który sprzedaje rzeczy za insight.
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l 85lvl starczy na wszystkie lielichy. Jedynie na Cursed to jakis 110-120 wtedy na spokojnie.
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Pierwsze 3 to spokojnie na 85lvlu można zrobić (mówię o Pthumeru), 4 i 5 na 100-110 jest optymalnie imo. rzeczywiście przez pierwszy dungeon 1-3lvl jak przez masło, broń +10, 85lvl trzeba iść spać i już nie moge sie doczekać aby jutro po pracy do domu wrócić dawno już tak nie miałem z żadną grą Edytowane 13 kwietnia 20159 l przez Fanek
Opublikowano 14 kwietnia 20159 l Czwarty lvl dungeona (Defiled Chalice), Watchdog of the Old Lords boss i nawet 150 lvl nie pomógł, 30+ podejśc jak nic potrzebowałem.
Opublikowano 14 kwietnia 20159 l Ale piszecie o wszystkich nagrobkach ? Jak wejde do 1szego, to tez na 4-5 poziomie jest tak trudno ?
Opublikowano 14 kwietnia 20159 l Czwarty lvl dungeona (Defiled Chalice), Watchdog of the Old Lords boss i nawet 150 lvl nie pomógł, 30+ podejśc jak nic potrzebowałem. Ło Jezu, to czym on Cię zabijał? Po pierwszej walce powinieneś już mieć opanowane jego ataki i wiedzieć, że chyba tylko szarża jest groźna Szczerze to właśnie Watchdog i Amygdala z defiled były dla mnie najłatwiejsze z tych ostatnich Dungeonów. Za to nienawidzę Bloodstarved Beast. Jebać jej trzecią fazę.
Opublikowano 14 kwietnia 20159 l @SzczurekPB Zanim się nauczyłem to wyglądało to tak: Później już nie będzie trudniej c'nie? Bloodstarved Beast? bez większych problemów teraz. Za to Rom........... prawie zawsze na farta Edytowane 14 kwietnia 20159 l przez Jeez_PS
Opublikowano 14 kwietnia 20159 l Niepotrzebnie schodzisz z pozycji równoległej do jego osi - w tedy nie przychodzi mu w ogóle do głowy używanie dashataku
Opublikowano 14 kwietnia 20159 l Wy tak serio ? Mam 50 lvl i z palcem w tyłku 1wszy i 2gi poziom poszedł. Z psiakiem wystarczy trzymać się cały czas jego lewej strony, jak macha mordą to roll do przodu (będąc po lewej stronie). Przeskoczyłem do kielichów z racji, że zaciąłem sie przy tym s(pipi)olu w Unseen Village. (tam gdzie te (pipi)y z góry strzelają). No nie radze sobie Zawsze miałem problem z wielkimi bossami.
Opublikowano 14 kwietnia 20159 l On jest bardzo prosty Plamek Wbiegasz na gore sciagasz 6 lasek z dzwonkiem zbiegasz na dol wbiegasz centralnie w bossa od boku tak pomiedzy te jego male nozki i napierdalasz az padnie True Story
Opublikowano 14 kwietnia 20159 l Tylko że chara na ziemie jakimś gównem i zanim zdąże odrollować to padam -.-
Opublikowano 14 kwietnia 20159 l Może się nie lockuj na nim, wtedy będzie łatwiej uciec przed tymi rzygami