Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Czyli jak glownie gram Ludwikiem i Tenitrusem nie ma sensu w nie inwestowac? Noob Sword Skaluje sie z Str Skill i Arcane ale jak masz juz np to 40 Str to nie ma sensu inwestowac dalej w skalowanie z Skill czy Arcane.
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Czemu ludwig jest noob swordem? Nie wiem, bo nie dawałem punktów w siłę i ani chwili nim nie grałem.
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Da się, nie widzisz belki bo masz za mały brightness ustawiony. kek? xD chciałem by było odpowiednio mrocznie. Dzięki Mate.
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l @mate5 Bo nie potrzebuje Buildow ma bardzo dobry Move Set jako Miecz i Great Sword swietny Charge Attack ogolnie jest swietna PvE bronia
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l przy pasku staminy mam zielona ikonke i strzałke do dołu samo spada mi życie, nie mam żadnego poison na sobie, od czego tak sie dzieje?
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: Pewnie masz jakiegos Cursed Blood Gema w broni :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz:
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l 45h tej fenomenalnej gry za mna. Kielichy sa dla mnie najslabszym jej elementem, ale skoro tylko one zostaly, a ja nadal nie moge sie od gry oderwac, to od razu zapytam. By zabic Yharnam musze te wszytskie kielich zrobic raz jeszcze w odpowiedniej kolejnosci ? 1. Pthumeryski Kielich 2. Kielich Środkowego Pthumeru 3. Kielich Niskiego Pthumeru 4. Splugawiony Kielich Edytowane 18 kwietnia 20159 l przez easye
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Jeszcze będziesz musiał zrobić jeszcze jeden loch Loran by zdobyć Bastard of Loran w dwóch egzemplarzach. No i gdzieś będziesz musiał znaleźć dodatkowe Red Jelly x2. Mozna w kolejnym Loran, można na NG+, że skrzyni, z której zdobyles je w NG, choć wg mnie najlepiej i najszybciej zdobywa się je na trzecim poziomie ISZ. Świetne są lochy ISZ swoją drogą
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Ktos powie z ktorego ISZa moze nam spasc/pojawic sie skrzynia z Blood Rock?
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Ja znalazłem w sinister - w tym najczęściej można znaleźć. Mozna z wyszukiwarki lochow wpisać :wbgypzky - tam jest zaraz w pierwszym korytarzu między pierwsza a druga lampa. 3 minuty i go masz. Trzeba wpierw samemu taki loch postawić by mozna bylo wyszukiwać. Kielich na sinister Isz kupuje się na trzecim poziomie ISZ-trzeba tylko znaleźć tam studnie z poslancami i zapłacić 20000.
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Dzięki wiem że muszę postawić kielich zanim mogę szukać Glyphem, no nic pobawie się w Farmienie tego Sinistera bo chce mieć wszystkie 4 bronie których używam i Evelyn z Ludwig Rifle na +10. Chyba będzie szybciej niż robienie jeszcze NG+ 3x Plus jakieś dobre PvP Blood Gemy wpaść powinny.
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l TU masz fajną rzecz, gdzie ludzie wpisują info o dropach w stworzonych przez siebie lochach. Może być pomocne. Uważaj z tym kamieniem - jeśli masz jakiś w ekwipunku, drugiego nie znajdziesz. Chyba można na raz mieć tylko jeden. Po ulepszeniu/użyciu oczywiście problemu nie ma. Edytowane 18 kwietnia 20159 l przez Xenon
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Kupiłem gre, a jest to pierwsza z tego gatunku w mojej bibliotece. Moje pytanie.. da sie rzucać mołotowem, bez wchodzenia w inventory(to jakaś porażka normalnie) ? Gra jest trudna i wymagająca, a loadingi za długie. Poza tym gram i nie poddaje sie, bo klimat mi sie b.podoba.
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Mozesz przypisac wszystko pod szybkie przedmioty (przycisk options) i zmieniac je podczas walki krzyzakiem. Jeszcze będziesz musiał zrobić jeszcze jeden loch Loran by zdobyć Bastard of Loran w dwóch egzemplarzach. No i gdzieś będziesz musiał znaleźć dodatkowe Red Jelly x2. Mozna w kolejnym Loran, można na NG+, że skrzyni, z której zdobyles je w NG, choć wg mnie najlepiej i najszybciej zdobywa się je na trzecim poziomie ISZ. Świetne są lochy ISZ swoją drogą Okej - widze, ze nawet tajemnej mgly mni bedzie brakowac, ale wlasnie, jak juz znajde to wszytsko, to musze te kielichy jeszcze raz przechodzic w odpowiedniej kolejnosci ? W sensie jeszcze raz wszystkie zdjac i ponownie te 4 przechodzic ? Bekartow Lorana nadal nie mam, ale widze ze juz mi sie pojawil kielich korzenia, wiec pewnie trzeba tluc do poki nie znajde...
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l da sie rzucać mołotowem, bez wchodzenia w inventory(to jakaś porażka normalnie) ?XD W dzisiejszych czasach jeśli gra w ciągu pierwszej godziny nie wyjaśnia każdej najprostszej mechaniki pauzując się i podając na ekranie button prompt bez naciśnięcia którego nie da się jej kontynuować, to sprawia najwyraźniej problemy nawet ludziom grającym w gry wideo od lat
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Mgłą się nie przejmuj - jak sprawdzasz dokładnie lochy to w trzecim czy drugim Pthumeru znajdziesz urządzenie do jej ekstrakcji (używa się go tam gdzie ulepszasz bronie). Bękart jest w skrzyni na trzeciej warstwie pierwszego Loran, choć z dobrym runem to i z przeciwnika wypadnie. Korzennymi kielichami, jeśli komuś spieszno do platyny, nie warto się przejmować. Progres w lochach jest stały, nie zmienia go w żaden sposób NG+ etc. No i się nie skaluja - poziom przeciwników jest stały.
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Spoko, zeratul nie umiał wyekwipować pistoletu xD No jakiś tam tutek jest przecież zawarty w notkach na ziemi w szpitalu i hunter's dream, lameriada dzisiejszych gejmerów jest zatrważająca
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l da sie rzucać mołotowem, bez wchodzenia w inventory(to jakaś porażka normalnie) ?XD W dzisiejszych czasach jeśli gra w ciągu pierwszej godziny nie wyjaśnia każdej najprostszej mechaniki pauzując się i podając na ekranie button prompt bez naciśnięcia którego nie da się jej kontynuować, to sprawia najwyraźniej problemy nawet ludziom grającym w gry wideo od lat Ostatnio dosc rzadko, a BB to tak, jakby mnie rzucic od razu na gleboka wode. Mam prawo sie motac. Edytowane 19 kwietnia 20159 l przez MEVEK
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Właśnie walczyłem z najprostszym bossem w całej serii (gra włączona od godziny, więc to żaden błąd) https://www.youtube.com/watch?v=NwOBdsTHE0I
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Właśnie walczyłem z najprostszym bossem w całej serii (gra włączona od godziny, więc to żaden błąd) https://www.youtube.com/watch?v=NwOBdsTHE0I Juz przestan zartowac. Kolega wyzej nawet dal przyklad. Do tego zeby ocenic sprawiedliwie bossow to wypada isc do ng+ i grac caly czas (jak w pvp) na tym samym lvl z kazdym bossem. Jest sporo latwiejszych bossow.
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l 110lvl jestem w dungeonach 4lvl, szukam kogos do pomocy przy 2 bossach na jutro po 18, ktos pomoze?
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Widać na One Reborn świetnie sprawdza się stunowanie toporem, bo praktycznie nic nie robił na tym filmiku. Ale jest on raczej pozornie łatwy, bo to jeden z bossów, który dosyć często kończy seedruny w tej grze.