Ad!ck 15 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Dziś od 23:00 nocny maraton w Przeklętym Splugawieniu Pthumerów [loch, gdzie mamy pół paska HP] i jak się uda to do Ihyll na Królową Yharnam sie zapuszczę. Gdyby ktoś miał ochotę na wspólną wyprawę to PSNid adik007 lvl ~115. właściwie cały najbliższy tydzień mogę nocki z BB zarywać, więc chętnie mogę z kimś lochy opanować Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Adick - a jutro po 18 ci pasuje? i moge grac do polnocy dokładnie w tym samym miejscu jestem co ty Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Właśnie walczyłem z najprostszym bossem w całej serii (gra włączona od godziny, więc to żaden błąd) https://www.youtube.com/watch?v=NwOBdsTHE0I Cytuj
Xenon 73 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Shuhei Yoshida wbił platynę w BloodBorne o_O !!! Tego bym się nie spodziewał. Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 chyba pstryknięciem palców Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Najgorszy do tej pory bos dla mnie to Odrazajaca Bestia - raz przeszedlem ja na mega farcie, obecnie mecze sie po raz kolejny. Chyba nawet z 500 levelem ten boss bylby nie do przejscia - cala walka polega na modleniu sie by sie nie odwinal gdy choc raz w niego uderzymy... On ma w ogole jakies slabe strony ? 1 Cytuj
mugen 1 956 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Jeśli to abhorrent beast to rzucasz w niego zatrutymi nożykami (zatruwa się już po jednym, jak energia przestanie spadać powtarzasz) i spier*alasz przed nim aż padnie czasem rzucając mołotowem czy co tam masz na podorędziu jak nadarzy się dobra okazja Cytuj
Xenon 73 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Pokonał ktoś Abhorrent Beast na trzeciej warstwie pierwszego Loran bez tego taniego triku z zatrutymi nożami? Ja nie byłem w stanie. 1 Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 (edytowane) LoL, no ja 2 razy jakims cudem. Przede wszystkim zadajesz mu maks 1 cios,jak 2 uniki Ci wyjda to mozesz sprobowac 2-3, 24 fiolki i +20% do atakow brutalnych. Dla mnie jest mega trudny. Edytowane 20 kwietnia 2015 przez easye Cytuj
Xenon 73 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Szacun. Ja nie miałem tylu nerwów. Dla mnie to zdecydowanie najbardziej wredny boss ze wszystkich w "Soulsach". Tak wredny, że sami twórcy o tym wiedzieli i specjalnie wrzucili mu ten handicap na truciznę? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 ja właśnie przy tym bossie aktualnie potrzebuje pomocy, wczoraj po rzucaniu nożami z poison i zwykłymi, mołotowami i co tam jeszcze miałem zostaje mu troche mniej niż połowa hp, ale po tym dostaje w(pipi) i zaczyna bardziej szaleć zjechałem go pare razy normalnie z broni do 3/4 hp i pozniej mógłbym go dobić poison, ale już na prawde nie chce mi sie z nim (pipi)ić i dziś w coopie powinno być easy 1 Cytuj
Xenon 73 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 (edytowane) Swoją drogą - ubijanie go w sumie do niczego potrzebne nie jest Loran po osiągnięciu trzeciej warstwy i znalezieniu dwóch bastard of loran można całkowicie olać. No o ile ma się kielich ISZ i robi się lochy ze względu na platynę. Edytowane 20 kwietnia 2015 przez Xenon Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 No drugie spotkanie z Abhorrent beast jest dość spier.dolone Jedyna "zaleta" to to, że jako jeden z niewielu bossów w tej grze nie powinien robić problemów w coopie, bo większość stworów w grze jest stosunkowo trudno bić dzieląc aggro na jednego gracza (zwłaszcza jeśli nie ogarnia gry), a Abhorrent nie ma jakichś zasięgowych ataków dookoła siebie, arenę przy drugim spotkaniu ma dość sporą, tylko (pipi)aka prawie w ogóle nie przestaje atkować Cytuj
DaN3000 80 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 LoL, no ja 2 razy jakims cudem. Przede wszystkim zadajesz mu maks 1 cios,jak 2 uniki Ci wyjda to mozesz sprobowac 2-3, 24 fiolki i +20% do atakow brutalnych. Dla mnie jest mega trudny. +20% do brutalnych ataków na abhorrent? Jego da się w ogóle sparować? Próbowałem kilka razy i nic nie wchodziło. Jak dla mnie to też jeden z najtrudniejszych bossów, jego ataki mają strasznie porąbane hitboxy i na początku w ogóle nie mogłem do niego podejść na bezpieczną pozycję. W końcu jednak utłukłem go tak jak easye - doskok, jeden szybki cios i unik. Chociaż jak na koniec dostawał małpiego rozumu to nawalałem mu Evelynem aż padł Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 (edytowane) ktoś pomoże na teraz z p dungeon 4lvl - tam gdzie mamy polowe hp? mam 110lvl na teraz lub na dziś wieczór? Edytowane 20 kwietnia 2015 przez Fanek Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Pokonał ktoś Abhorrent Beast na trzeciej warstwie pierwszego Loran bez tego taniego triku z zatrutymi nożami? Ja nie byłem w stanie. Ja na 100lvl. Kielichy zrobione i jakis tam nikogo pucharek wpadl mimo, ze jeszcze bede robil rooty i sinister. Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 A tego na 2 poziomie cursed z połowa hp jakieś rady? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Blisko głowy. Tylko nieczaj się, ataki i uniki w odpowiednim momencie. Cytuj
Xenon 73 Opublikowano 21 kwietnia 2015 Opublikowano 21 kwietnia 2015 Tak ja Jerome pisze. Bądź cały czas w okolicach zasięgu R2 toporem, wyczuj timing i nie bądź chciwy. Jak rzuca głową na lewo i prawo, to na powrocie wal mu R2 z "długiej" broni. Jak rzyga to masz czas na trochę więcej ciosów. Ze spokojem, wyczuciem po kilku dobrych minutach takiego "tańca" i treningu timingu powinieneś go pokonać. Świetny boss, tak przy okazji. Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 21 kwietnia 2015 Opublikowano 21 kwietnia 2015 (edytowane) Dajcie jakies rady, jak grac poczatkujacemu. Np. Czy musze zabijac wszystkich, nawet jesli sa ode mnie mocniejsi, a ja nie czuje sie na silach(gosc z toporem na poczatku)? Inny sprawa, ze od tego powtarzania stracilem wszystkie fiolki zycia i co teraz.. Grac od nowa, czy jak? Co z save'ami? Dosc daleko doszedlem ostatnio, ale nic nie znalazlem Edytowane 21 kwietnia 2015 przez MEVEK Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 21 kwietnia 2015 Opublikowano 21 kwietnia 2015 Fiolki to najmniejszy problem, bo sporo przeciwnikow je dropi i na poczatku sa tanie do kupienia 180 kosztuja. Kazdy grozniejszy mobek moze czasami dropnac cos ciekawego, ale jak czujesz, ze nie dasz rady to odpusc, ewentualnie podpakujesz to wrocisz pozniej. Save'y sa caly czas automatyczne, takze jak wylaczysz konsole to i tak zaczniesz w tym samym miejscu gdzie byles przed wylaczeniem. Poczatek moze wydawac sie trudny, ale spokojnie, dalej nabierzesz doswiadczenia i bedziesz coraz mocniejszy - bedzie ciezko, ale poradzisz sobie napewno Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 21 kwietnia 2015 Opublikowano 21 kwietnia 2015 Czytałem opinie to, tak własnie piszą. Żeby sie nie poddawać, a za jakiś czas gierka odwdzięczy sie z nawiązką. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 21 kwietnia 2015 Opublikowano 21 kwietnia 2015 Zgadza sie Nic dodac nic ujac. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 21 kwietnia 2015 Opublikowano 21 kwietnia 2015 (edytowane) A tego na 2 poziomie cursed z połowa hp jakieś rady?Ja trzymalem sie caly czas dalek i gdy tylko wykonywala mocny atak podbiegalem i uderzalem z R2, jak nie siegnalem glowy, to chociaz w rece. Edit: a nie sorry, to chyba piesek? To jak nauczysz sie jego atakow i zrozumiesz kiedy podbiegac to nawet Cie nie dotknie. Edytowane 21 kwietnia 2015 przez easye Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 21 kwietnia 2015 Opublikowano 21 kwietnia 2015 (edytowane) Level gdzie walczymy z Odrodzony, w jednym z pomieszczeń z dwoma olbrzymami i dziadkiem na wózku jest przedmiot (siedzące zwłoki), z tego co widzę, można się do tego dostać jakoś z góry. Orientuje się ktoś jaki to przedmiot? Edytowane 21 kwietnia 2015 przez YETI Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi