KOŁD 1 101 Opublikowano 21 kwietnia 2015 Opublikowano 21 kwietnia 2015 (edytowane) Bydlak padł solo ale ciężko było Fanek czekaj aż będzie zygac lawą i wtedy po nogach tnij, u mnie wtedy po prawie 4k tracił za jeden taki manewr I staraj sie mieć hp na full bo u mnie minimalnie zostawało po szarzy na klatę Edytowane 21 kwietnia 2015 przez Codename Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Codename - o której dziś będziesz online? mam 114lvl, myślałem nawet aby dobić z 10, to miałbym przy nim z 80hp wiecej lol xd wiem wiem, ale przy nim zupełnie nie można popełnić żadnego błedu bo kaplica, ja w tej chwili mam 780hp i przy szarzy padam Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Szarza jest prosta do ominiecia, plus gdy macha glowa to wiadomo, ze bedzie biegl Cytuj
Xenon 73 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Pies swoim zachowaniem jest po jakimś czasie wręcz transparentny jeśli chodzi o ataki, które będzie robił. Warto parę razy zginąć by go sobie dokładnie prześwietlić. Potem to już praktycznie taki, swego rodzaju, Quick Time Event Timing, Timing, niezachłanność i jeszcze raz timing. Po kilku próbach może się okazać, iż piesek to najprostszy boss do zrobienia "no hit challenge" Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Timing, Timing, agresywny atak i jeszcze raz timing. Fix Cytuj
Xenon 73 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Pierwszy dobry fix, jaki przeczytałem na tym forum. Choć i tak wersja pierwotna była jakby lepsza Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Mnie pare razy zalatwil. Ale idzie szybko poznac jego ruchy i jak jest chwila to ostro cisnalem, potem defensywy z kontrami. Ale ponad 4min z nim walczylem zanim padl. Tez postac na 100lvl, ale juz zrobiona pod cos, bo do pvp i pyklo ok Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Jeżeli chodzi o PVP, gracze już ustalili ile można się leczyć? Raz trafie na gościa, który w ogóle nie korzysta z potionów, więc gram tak samo jak on, raz walka może trwać kilka ładnych minut, bo cały czas idzie leczenie. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Podobno bez limitu jednak. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 (edytowane) ktoś dziś na psa? bedzie cieżko sie połączyć, ale spróbowałbym Edytowane 22 kwietnia 2015 przez Fanek Cytuj
Marczello 23 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 (edytowane) no i w koncu! po 3 tygodniach farmienia i pakowania postaci dzisiaj udało mi się w koncu pokonać...bestie kleryka Podstawowa bron, ktorą aktualnie gram to topór (poziom +2). Powiedzcie mi pany, czy ta nowa bron - mieczomłot, jest godna zainteresowania? Jak sobie przegladałem fora to najczęściej napotykałem się na opinie, że najlepszą bronią lub tez najczęściej używaną jest właśnie topór i Ludwig (kiedy bede mial do niego dostęp tak na marginesie? w sklepie dalej go nie ma). O mieczomłocie nie mogłem znaleźć żadnej opinii. Warto w nia inwestować? Jak już pisałem, toporem gram od samego początku i mam tą broń w miarę opanowaną tzn. znam już zasięg każdego ciosu, czas jaki potrzebuje na wyprowadzenie ataku itd. Nie chciałbym na nowo uczyć się nowej broni jeżeli nie jest ona jakaś zdecydowanie lepsza. Pzdr. Edytowane 22 kwietnia 2015 przez Marczello Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Nie warto - kirkhammer nie będzie mocniejszy ani poręczniejszy od topora 1 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Merczello moge zapytac jaki ty lvl wbiles na tych wiesniakach po 3 tygodniach O_O? Cytuj
jacoPL 11 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Ludwiga polecam, znacznie ulatwil mi gre (chyba nie bez powodu zostal nazwany "noob swordem"). Bedziesz mogl go kupic jak znajdziesz odznake, ktora jest na terenie odblokowanym po pokonaniu trzeciego bossa (te drzwi na prawo w katedrze, bedziesz wiedzial jak wejdziesz ) 1 Cytuj
Marczello 23 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Merczello moge zapytac jaki ty lvl wbiles na tych wiesniakach po 3 tygodniach O_O? E spokojnie, troche podkoloryzowałem. Z powodu braku czasu nie gram za często przez co nie mogę się za bardzo "wgryżć" w gre. Do premiery Wieśka 3 mam zamiar skonczyć ten tytuł więc mam zamiar podkręcić tempo, szczegolnie w łikendy. Mój level to 23. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 (edytowane) pies kur.w@ ! ubiłem go właśnie solo, ale duma edit: Co robicie po skoku amygdala, stoicie w miejscu czy uciekacie pod ściane? zgniotła już mnie pare razy jak stałem w miejscu edit2: bossowie z całej gry to jest nic w porównaniu z tymi dungeonów! dziś z Codename udało nam sie połączyć dokładnie po 8 minutach! przy bossie zgon i łączenie od nowa 8min zapewne ten element gry jest totalnie zepsuty tak jak loadingi - punty karne za to sie należą do oceny szkoda, że nie ogarneli tego do premiery gry Edytowane 22 kwietnia 2015 przez Fanek Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Czemu ta gra jest taka łatwa? Ubiłem drugiego bossa i zero wyzwania, nie polecam tej gry dla dzieci. 2 Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Gratuluje - ubiles najlatwiejszych! Fanek - trzymaj sie caly czas z tylu, jak walnie lapami o ziemie, podbiegasz i jeden mocny cios w glowe, jak nie dobiegniesz do glowy wal w rece! 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 3 tygodnie żeby ubić kleryka mi po formacie został w chumrze save przed shadow of yharnam i cygańskim pajakiem na szczęscie dało się dojść tam w 30 minut i ich ubić tylko szkoda mi fajnego kamienia, ktory skalowal ze skillem +14. W ogóle po utracie save odpalilem grę od nowa, nową postacią i w ogole zero znużenia mógłbym od nowa grzać hehe. Cytuj
Xenon 73 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Amygdala w lochu to wbrew pozorom jeden z łatwiejszych bossów w ogóle. Jak ktoś ma czas i chce zrobił łatwiutkie "no hit challenge" niech looknie w spoiler Poruszając się na krawędzi areny, jest się praktycznie niewrażliwym na jej ataki. Ważne by ciagle biec przed siebie.i nigdy nie dawać "lock on" na bossa Kamerę ustawiamy tak, by biegnąc przed siebie na skraju areny widzieć co robi Amygdala. Jak zabiera się do walnięcia rękoma w ziemię /stunuje się na kilka chwil/ podbiegamy i walimy w nie kilka szybkich ciosow. Szybki odskok na krawedź ekranu i znowu bieg. Można spokojnie ją podpuszczać jeśli odległość do bossa jest zbyt wielka. Wali rękoma w ziemię i się stunuje - my walimy po łapkach. Ot całą filozofia. Do jej trzeciej fazy, w której stracone kikuty bierze w łapy i zaczyna nimi zamiatać. Wtedy natychmiast podbiegamy za nią, i walimy w coś co jest kikutem ogona. Amygdala w tej fazie nigdy nie sklacze do tyłu, tylko przed siebie, więc będąc za nią jesteśmy całkowicie niewrażliwi na jej ataki a Ona zupełnie bezbronna. Taka walka może trochę trwać /10 minut+/ ale jest tak bezpieczna, że aż nudna. 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Chłopacy jest jakieś trofeum za zdobycie najlepszego klejnota. Ktoś coś? Nie chcę mi się w internetach szukać. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Jest. Tylko, ze to i tak nie jest najlepszy. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Opublikowano 23 kwietnia 2015 No dobra, ale ja nie pytam czy jest, bo wiem że jest, tylko w jaki sposób zdobyć. ; Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Kielichy. Dokladnie nie pamietam ktore, chyba ostatni boss w Lower Pthumeru dropi ten do pucharku. Cytuj
Xenon 73 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Opublikowano 23 kwietnia 2015 W głębokich lochach samo wpadnie. W grze nie zdobędziesz. Albo od jakiegos bossa, jak Jerome pisze, albo od mobka. To jest losowe. Na głębi 5 zdobędziesz tych przedmiotów na pęczki... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi