Fanek 669 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Opublikowano 23 kwietnia 2015 jak bic amygdala w 3 fazie?gdy ma juz swoje lapy w dloniach bijąc w stopy to zdeptuje mnie w koncu, w pysk?wczesniej bilem ciagle po lapach, ale pozniej juz mu dmg to nie robie, bo pewnie w martwe bije Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Opublikowano 23 kwietnia 2015 mozesz dokladnie tak samo, trzymaj sie na obrzezach areny i jak walnie biegnij do lap, ktore jej zostaly 1 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Trzymaj sie jej dupy, mało jej zabierasz HP ale nic Ci nie zrobi, bedzie tylko skakać. 1 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Jak wyrywa łapy to ja siedziałem za jej plecami i nic mi nie zagrozila Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Czy te loadingi nie mogły być takie od samego początku. Gra się jeszcze przyjemniej! Rapier to świetna broń PvE i gra się mega dobrze już trzecia postacią zaraz 200h z gra mi pęknie o_O Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Tez 200h już pyklo u mnie Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Oglądając takie filmiki czuje wstyd że gram jak fajfus :| Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Spotkałem po raz trzeci Kruczycę. Była ciężko ranna, a sprawca czekał w kościele obok, gdzie wcześniej ubiłem Amelię. Mam ponad 70 lv, a za cholerę nie mogę ugryźć. Co gorsza leczy się, a z sześciu likwidujących odnawianie hp fiolek została mi tylko jedna. :< Komuś z was udało się go rozwalić podczas pierwszego walktrough? Jak na razie to mój najgorszy przeciwnik. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 jest na innym nagrobku 1 Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Powiedzcie mi, bo złapał mnie jakiś potworek z workiem na plecach do ukrytej wiosku. Znalazlem tam lampę i ją zapalilem , ale gdy chcę tam wrócić ze snu to nie mam jej w menu wyboru. Da się tam dotrzeć w późniejszej fazie gry? Choćby przez te zamknięte drzwi po obu stronach? Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 jest na innym nagrobkuA dobrze zrozumiałem, że tracę dostęp do tej lampy po zabiciu pająka? Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 tak, ale dostaniesz inną w tej lokacji 1 Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Spotkałem po raz trzeci Kruczycę. Była ciężko ranna, a sprawca czekał w kościele obok, gdzie wcześniej ubiłem Amelię. Mam ponad 70 lv, a za cholerę nie mogę ugryźć. Co gorsza leczy się, a z sześciu likwidujących odnawianie hp fiolek została mi tylko jedna. :< Komuś z was udało się go rozwalić podczas pierwszego walktrough? Jak na razie to mój najgorszy przeciwnik. Możesz go zglitchować na schodach, sam się w końcu wykrwawi. Nie wiem czy nadal to działa po patchu... Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Spotkałem po raz trzeci Kruczycę. Była ciężko ranna, a sprawca czekał w kościele obok, gdzie wcześniej ubiłem Amelię. Mam ponad 70 lv, a za cholerę nie mogę ugryźć. Co gorsza leczy się, a z sześciu likwidujących odnawianie hp fiolek została mi tylko jedna. :< Komuś z was udało się go rozwalić podczas pierwszego walktrough? Jak na razie to mój najgorszy przeciwnik. Tego typa mozna ubic na 50 levelu bez lamerskich sposobow, wiem bo ubilem go mimo iz kladl mnie na 2 hity z pistoletu. U mnie leczyl sie tylko raz, podchodzilem do niego wiele razy i za kazdym razem tylko 1 fiolki leczniczej uzywal. Mozna go fajnie kontrowac, przewaznie jak robi unik w twoja strone zaraz bedzie atakowal, strzelasz, kontra i powtarzasz az do zabicia. Oprocz mnie na pewno jeszcze Ukyo go zagryzl przy 1 playthrough bo na party siedzielismy wtedy o ile dobrze kojarze. btw. na 70 to ja napisy koncowe ogladalem 1 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Ja go zawsze zabijam Robie to innym sposobem caly czas od niego odchodzac czekam az zacznie isc w moja strone i z dobrym timingiem zaleznie od broni robie charge attack z R2 po czym odskakuje do tylu. Trzymasz sie poza zasiegiem atakow Katana a na strzaly reagujesz unikiem na reakcje. Koles leczy sie tylko raz podczas calej walki. Easy Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 ukończyłem Demonsy solo w formie "astralnej", oraz na ng+, a w BB już Bestia Żądna Krwi, czy ten choojek napsuli mi więcej krwi niż niesławny FL i FK razem wzięci. uzależnienie od silnej tarczy i zbroi srogo się mści. nie cierpię uciekać się do wykorzystywania błędów gry, ale ciekawość co do losów Kruczycy chyba mnie do tego zmusi. ;/ dzięki za tipy. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 nobody w ostatecznosci jak skoncze prace i bede w domu przed polnoca czasu PL to mozesz mnie przyzwac i ci go zabije ;f Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 amygdala kto na coopa? teraz/dzis Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 nobody w ostatecznosci jak skoncze prace i bede w domu przed polnoca czasu PL to mozesz mnie przyzwac i ci go zabije ;f wyśle zaproszenie i chętnie przytne na ng+, ale uparłem się że pierwszy raz zawsze solo pewnie dobije do 90-go nim mu napjerdole. :[ Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 No i parry należy robić w zasadzie tylko kiedy ma formę dwuręczną (większe okno na kontrę), jak ktoś bardzo boi się strzelby to warto założyć tarczę Serio, w zasadzie tylko do tego się nadaje, ładnie blokuje pociski Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 (edytowane) no nie moge z ta (pipi), zawsze na koncu mnie wykancza łapami zaczalem stac z tylu w 3 fazie i bic w nogi, ale w koncu mnie zdeptuje (pipi)ana juz z psem lepiej mi szlo Edytowane 24 kwietnia 2015 przez Fanek Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Stój przy samym ogonie - nic Ci nie zrobi. Nie stój pod nogami. Jak grasz noob swordem to walcz tą jego lżejszą wersją - więcej ciosów zadasz na jednym pasku staminy. Tutaj masz filmik - no nie da się tego nie przejść. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Opublikowano 24 kwietnia 2015 no dobra padl, bilem go na koncu w nogi tylko ale trudniejszy niz pies dla mnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi