Opublikowano 2 maja 20159 l Shadow of Y. za mną, ja pierdziele. Nie lubię walczyć z kilkoma przeciwnikami w jednym czasie i do tego każdy stosuje atak na inny dystans.
Opublikowano 2 maja 20159 l Plus dla goscia. Od zawsze sam Soulsach uskutecznialem nawet gorsze rzeczy
Opublikowano 2 maja 20159 l Skończyłem dziś bardzo fajna gra ale do tych lochów chyba nie dam rady zrobić, za bardzo odstają od reszty gry i szkoda mi czasu na to.
Opublikowano 2 maja 20159 l Własnie dzięki lochą gra nabrała rumienców, do końcowej oceny dodaje 1+.Jaram się nadal i nie chce odstawiać jej na półke za dużo czeka jeszcze na mnie nieodkrytych sekretów, pvp i czekam jak nigdy na dlc.
Opublikowano 2 maja 20159 l pierwsze lochy są izi, jazda zaczyna sie gdzieś od 3 poziomu, 4 poziom i bossowie tam to już hardcore w czystej postaci
Opublikowano 2 maja 20159 l Przed chwila streamowalem najciezsze lochy na lvl 100 czyli Cursed/Fetid/Rooted Pthumeru Ihyll. Jestem na ostatnim bosie. Ciezko bedzie.
Opublikowano 3 maja 20159 l U mnie od jakiegoś czasu już wszystko płonie, czyli czeka ostatni boss, ale przeciągam to zakończenie jak mogę, teraz czas na lochy. Po zakończeniu i tak biorę się za NG+, cudowna gra, Miyazaki król! Edytowane 3 maja 20159 l przez YETI
Opublikowano 3 maja 20159 l Skończyłem dziś bardzo fajna gra ale do tych lochów chyba nie dam rady zrobić, za bardzo odstają od reszty gry i szkoda mi czasu na to. U mnie od jakiegoś czasu już wszystko płonie, czyli czeka ostatni boss, ale przeciągam to zakończenie jak mogę, teraz czas na lochy. Po zakończeniu i tak biorę się za NG+, cudowna gra, Miyazaki król! Na http://bloodborne.wikidot.com/możecie sprawdzić co was ominęło podczas pierwszego/ dotychczasowego walktrough. Najlepsze że większość npc i bossów jest kompletnie opcjonalna, a część całkiem nieźle poukrywana. Tylko uważajcie na grube spoilery.
Opublikowano 3 maja 20159 l Za okolo godzinke postreamuje. Jak ktos chcialby bym cos pokazal, przeszedl czy cokolwiek to piszcie. http://www.twitch.tv/raikoh81
Opublikowano 3 maja 20159 l Pokaż jak się kasuje postać na setnym levelu, jeszcze nigdy nie widziałem.
Opublikowano 3 maja 20159 l Moglbym skasowac swoja pierwsza, bo uzywac nie bede - tez jest na 100lvl, ale sensu brak. Zatem sorry mugen, ale to odpada.
Opublikowano 3 maja 20159 l Postac na 100 lvl robi sie w 5/6h wiec to nic wielkiego Ale jak bys Jeromo konto na forumku skasowal to byloby cos!!!
Opublikowano 3 maja 20159 l 5/6 godzin to do lvl 100, a tutaj to tylko czastka tego co konczy build, czyli - najlepsze runy, bron pod build, gemy, zbroje itd, a to juz wychodzi sporo wiecej godzin.
Opublikowano 4 maja 20159 l Co do zakończeń. Gra ma ich trzy, dwa pierwsze odblokujemy za pomocą wybrania dwóch odpowiedzi przed ostatnią walką, a tą trzecią w jaki sposób należy odblokować?
Opublikowano 4 maja 20159 l po pokonaniu Mergo zdobyleś przedmiot One Third of Umbilical Cord musisz znaleźć kolejne, wiem, że jeden jest w starym workshopie a drugi ma Iosefka", która leży na łóżku w klinice po dojsciu tam przez skrót w lesie a trzeci to nie wiem sam będę szukał hehe
Opublikowano 4 maja 20159 l Rozumiem, tak czy siak do tego zakończenia potrzebuje 3 części. Edytowane 4 maja 20159 l przez easye
Opublikowano 4 maja 20159 l Ale są 4 hehe i wiem gdzie jednak Arianna może ci dać jesli wyślesz ją do Cathedral Ward
Opublikowano 4 maja 20159 l Jak dojdziesz do kliniki Losefki zabierz list i wróć na rozdroże prowadzące do chatki wiedźmy w pobliżu obelisku za dwoma bydlakami z toporami.
Opublikowano 4 maja 20159 l Platyna właśnie wpadła. Zdecydowanie lochy to najbardziej wymagający element gry. Teraz czekam z niecierpliwością na dlc, oby jak najkrócej.
Opublikowano 4 maja 20159 l Ja robie ng++ wlasnie. Kielichy wymaksowane, ale wroce tam - jednak najpierw chce isc do ng+++ i tam zostac.