Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Shadow of Y. za mną, ja pierdziele. Nie lubię walczyć z kilkoma przeciwnikami w jednym czasie i do tego każdy stosuje atak na inny dystans.

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 874,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Skończyłem dziś  :obama:  bardzo fajna gra ale do tych lochów chyba nie dam rady zrobić, za bardzo odstają od reszty gry i szkoda mi czasu na to.

Opublikowano

Własnie dzięki lochą gra nabrała rumienców, do końcowej oceny dodaje 1+.Jaram się nadal i nie chce odstawiać jej na półke za dużo czeka jeszcze na mnie nieodkrytych sekretów, pvp i czekam jak nigdy na dlc.

Opublikowano

pierwsze lochy są izi, jazda zaczyna sie gdzieś od 3 poziomu, 4 poziom i bossowie tam to już hardcore w czystej postaci :)

Opublikowano

Przed chwila streamowalem najciezsze lochy na lvl 100 czyli Cursed/Fetid/Rooted Pthumeru Ihyll. Jestem na ostatnim bosie. Ciezko bedzie. 

Opublikowano

U mnie od jakiegoś czasu już wszystko płonie, czyli czeka ostatni boss, ale przeciągam to zakończenie jak mogę, teraz czas na lochy. Po zakończeniu i tak biorę się za NG+, cudowna gra, Miyazaki król!

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Skończyłem dziś  :obama:  bardzo fajna gra ale do tych lochów chyba nie dam rady zrobić, za bardzo odstają od reszty gry i szkoda mi czasu na to.

U mnie od jakiegoś czasu już wszystko płonie, czyli czeka ostatni boss, ale przeciągam to zakończenie jak mogę, teraz czas na lochy. Po zakończeniu i tak biorę się za NG+, cudowna gra, Miyazaki król!

Na http://bloodborne.wikidot.com/możecie sprawdzić co was ominęło podczas pierwszego/ dotychczasowego walktrough. Najlepsze że większość npc i bossów jest kompletnie opcjonalna, a część całkiem nieźle poukrywana. Tylko uważajcie na grube spoilery.  

Opublikowano

Pokaż jak się kasuje postać na setnym levelu, jeszcze nigdy nie widziałem.

Opublikowano

Moglbym skasowac swoja pierwsza, bo uzywac nie bede - tez jest na 100lvl, ale sensu brak. Zatem sorry mugen, ale to odpada. 

Opublikowano

Postac na 100 lvl robi sie w 5/6h wiec to nic wielkiego :( Ale jak bys Jeromo konto na forumku skasowal to byloby cos!!!

Opublikowano

5/6 godzin to do lvl 100, a tutaj to tylko czastka tego co konczy build, czyli - najlepsze runy, bron pod build, gemy, zbroje itd, a to juz wychodzi sporo wiecej godzin.

Opublikowano

Co do zakończeń.

Gra ma ich trzy, dwa pierwsze odblokujemy za pomocą wybrania dwóch odpowiedzi przed ostatnią walką, a tą trzecią w jaki sposób należy odblokować?

Opublikowano

po pokonaniu Mergo zdobyleś przedmiot One Third of Umbilical Cord musisz znaleźć kolejne, wiem, że jeden jest w starym workshopie a drugi ma Iosefka", która leży na łóżku w klinice po dojsciu tam przez skrót w lesie a trzeci to nie wiem sam będę szukał hehe

Opublikowano

Rozumiem, tak czy siak do tego zakończenia potrzebuje 3 części.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale są 4 hehe i wiem gdzie jednak

Arianna może ci dać jesli wyślesz ją do Cathedral Ward

Opublikowano

Jak dojdziesz do

kliniki Losefki

zabierz list i wróć na rozdroże prowadzące do chatki

wiedźmy

w pobliżu obelisku za dwoma bydlakami z toporami. 

Opublikowano

Platyna właśnie wpadła. Zdecydowanie lochy to najbardziej wymagający element gry. Teraz czekam z niecierpliwością na dlc, oby jak najkrócej.