ornit 2 988 Opublikowano 11 maja 2015 Opublikowano 11 maja 2015 Z tego co pamiętam to najpierw skaczesz na wystającą ze sciany półkę z beczkami. Potem pójdzie już łatwo. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 maja 2015 Opublikowano 11 maja 2015 Zobacz sobie na YT, tam trzeba trzepnąć rolla i własnie zlądować na półkę wczesniejszą. Jak próbowalem sam dam dotrzeć to chyba z jakies 15 zgonów zaliczyłem xd Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 11 maja 2015 Opublikowano 11 maja 2015 wystarczy spaść z pojedynczej wystającej deski obok wiszących lin. skuteczniejsza metoda, bo nie ma ryzyka odbicia się od niej podczas rolla. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 11 maja 2015 Opublikowano 11 maja 2015 Na YouTube są ryzykowne sposoby, rano moge włączyć streama i pokazać bezpieczny prosty sposób jeśli będziesz potrzebował jeszcze. 1 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 Serio myślisz że koleś będzie czekał na Twojego streama żeby to zobaczyć XD? Filmików na youtubie multum, pierwszy lepszy. Ja w tym samym miejscu zawsze spadałem i zawsze mi się udawało. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 Zapewne jeszcze śpi a ja jestem gotowy, wiec jego wybór 1 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 Dawaj streama chetnie zobacze Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 Dzis juz nie bede mial kiedy grac. Streamowac bede od piatku, takze zapraszam 2 Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 https://www.youtube.com/watch?v=cKbG0T3z4co numer 3 2 Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 To co w co-op najlepsze, wchodzę do świata innego gracza w celu pomocy przy ubiciu bossa. Biegnę prosto do mgły, bo tam zazwyczaj czeka drugi gracz, ale widzę, że już ktoś zrobił inwazje na ten świat. Koleś oczywiście ustawił się przy Hunterze i czekał na ofiarę, miał pecha, bo było nas dwóch. Czasami trafiają się akcje 3 na 1. Tak bardzo goty tytuł. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 Korwa! Rozwaliłem Roma, wreszcie! Przy ostatniej próbie już byłem tak wnerwiony, że najpierw rozpieprzyłem wszystkie pająki, które ją otaczają, a później dopiero dobrałem się do tego robala. Ta satysfakcja ze zwycięstwa Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 to ja na odwrót totalnie. Kilka razy próbowałem smarkac na te małe pająki i zająć sie bossem to mnie przy trzeciej facie dobijał kryształami. Potem kilka prób gdzie wybijałem wszystko co było po drodze ale z racji czasochlonności po podlevelowaniu postawiłem na starą opcje i pękł od razu. Przy bossach to chyba serio kwestia podlevelowania i pyk każdy boss pada w miare lajtowo. Tak samo miałem z Amelią. No jakiś down mi się włączałi nie mogłem sobie poradzić- żmudne levelowanie i boss padł przy kolejnym podejściu a razem z nim za pierwszym razem wiedźmy i cienie. Dopiero Roman napsuł krwi ponownie. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 Korwa! Rozwaliłem Roma, wreszcie! Przy ostatniej próbie już byłem tak wnerwiony, że najpierw rozpieprzyłem wszystkie pająki, które ją otaczają, a później dopiero dobrałem się do tego robala. Ta satysfakcja ze zwycięstwa To chyba najlepsza taktyka, bo właśnie też się z nim niedawno męczyłem. Nadal uważam, że najtrudniejszy był Ojciec G, a potem jest już z górki. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 Przecież na nie new game+ taktyka taka, że podbiegasz walisz strzała i spie.rdalasz najlepsza. Po ch.uja się czaić to ja nie wiem xd Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 to ja na odwrót totalnie. Kilka razy próbowałem smarkac na te małe pająki i zająć sie bossem to mnie przy trzeciej facie dobijał kryształami. Potem kilka prób gdzie wybijałem wszystko co było po drodze ale z racji czasochlonności po podlevelowaniu postawiłem na starą opcje i pękł od razu. Przy bossach to chyba serio kwestia podlevelowania i pyk każdy boss pada w miare lajtowo. Tak samo miałem z Amelią. No jakiś down mi się włączałi nie mogłem sobie poradzić- żmudne levelowanie i boss padł przy kolejnym podejściu a razem z nim za pierwszym razem wiedźmy i cienie. Dopiero Roman napsuł krwi ponownie. Przed kryształami to dawałem radę uciekać, najgorsze to były pająki atakujące gdy wykonywałem atak na Roma. Cytuj
Patoslaw 11 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 Ja własnie mecze sie z tym pajeczym (pipi)cem w lochu i mnie krew zalewa. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 Po pająku iść przed siebie, czy też wrócić się na szczyt workshopa, albo może wrócić się do wioski wiedźmy i zaatakować zamek (tak, tak troszeczkę już w wikię zajrzałem )? Co jest za zamkniętymi drzwiami, w piwnicy, w lokacji z milionem dzbanków, niedaleko kolesia machającego kulą? Jak tam wejść? Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 nobody, było jakieś 2 tygodnie temu, albo i lepiej Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 A ja tam wiem lepiej - za tymi zamkniętymi drzwiami w piwnicy jest sposób jak pokonać tytanów! Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 Coś mi się ciężkie te kielichy wydawały już po kilku pierwszych, okazało się że biegałem tydzień z roz(pipi)aną bronią. Jak w coopie robić kielichy? Zwyczajnie wystarczy uzyć dzwonka jak jestem w środku? Nie mam plusa teraz, to nie mam jak sprawdzić. Cytuj
ornit 2 988 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 Po 28h gry prawie bez spojlerów i na 80 lvlu stoję stoję przed płonącym domem i nie wiem czy chcę już kończyć tą wspaniałą grę. I tu mam do Was pytanie. Isć na bossa i startować w NG+ czy czaić się jak rak do jebania, obczaić FAQ i zaliczyć dungeony? Czy może z dungeonami poczekać na NG+? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 (edytowane) zobacz czy ubiłeś wszystkich opcjonalnych bossów, po trofeach jak platyna to dungeony, jak chcesz dobrze zapamiętać gre to od razu do bossa, bo dolne lochy napsują nerwów 3 części jeszcze zjedz, kopia save Edytowane 13 maja 2015 przez Fanek 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi