Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tych na piątej głębokości jest sporo, plus mowię o cursed i wszystkich ofiarach. Platynę tutaj może zrobić noob, nic ona tutaj nie znaczy, tymbardziej, ze i tak te nooby oszukują z saveami i nie robią nawet ng+, nie mówiąc o dalszych.

• Minusik 1
  • Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Po 40 do kondycji i punktów życia. 50 do zabarwienia krwi. Po 25 do siły i umiejętności. 10 do wiedzy tajemnej.

Mam taką postać na 150lvl i gra się świetnie zarówno na pvp jak i pve. Dobrze mieć też oprócz katany jakaś inną broń na +10 z dużymi obrażeniami fizycznymi. Do tego Evelyn jako broń palna na +7 (styknie, bo na tym lvlu masz już bonus od zabarwienia na S).

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano (edytowane)

Zawsze lubiłem mieć dużo kondychy a punkty życia olewalem. Podobnie było i tutaj do 100lvlu nie rozwijalem prawie wcale pż. :D Dopiero później dowalilem sobie na równo. Zmusiła mnie do tego katana oczywiście.

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano (edytowane)

Ja tez, ale tutaj zbędna. Rób na 100lvl, dam ci swój build bo akurat mam zrobiony pod karane i Ewelinę. Będę w domu to ci wyślę na pw. Już jestem na 160 miejscu w rankingu i pierwsza dziesiątka bedzie na 100% legenda zawsze na szczycie :)

Edit: jak ktoś chce potrenować to zapraszam, będę robił kielich dla grupy i powalczymy.

Edytowane przez Jerome
  • Minusik 1
Opublikowano

NG+ wcale nie jest wymagane do platyny, równie dobrze można przejść grę 3 razy na NG (patrząc na wyczyny speedrunerów to łącznie zajmie to ze 3.5h :P). W NG+ nie ma nic ciekawego.

Raikoh - jak tak Cię mierżą "oszukane" platyny to zacznij biczowanie od siebie i swoich oszukanych buildów do PvP w Soulsach, gdzie miałeś sprzęt dropowany z mułów :facepalmz:

Opublikowano

Dan mylisz pojęcia. Pierw jakaś bzdura ze speedrunerami których jest mało i nie maja nic wspólnego z casualami, a potem wyskakujesz z kulkami do pvp które dobrze wiesz do czego słuzyły, nikomu do platyny tylko do zaoszczędzeniu czasu w robieniu buildow. Ja nie oszukałem z saveami i nie rzuciłem gry w kat chwaląc się ze mam platynę.

Tacy gracze jak my trzymali pvp community przez lata w każdej części. W dks2 nie było mułłów i nie ma ich tutaj, a ja wciąż gram swoimi buildami zrobionymi od zera. Porównanie zatem ludzi od pvp do graczy o których wyżej wspomniałem to niezły facepalm.

• Minusik 1
Opublikowano

Dan mylisz pojęcia. Pierw jakaś bzdura ze speedrunerami których jest mało i nie maja nic wspólnego z casualami, a potem wyskakujesz z kulkami do pvp które dobrze wiesz do czego słuzyły, nikomu do platyny tylko do zaoszczędzeniu czasu w robieniu buildow. Ja nie oszukałem z saveami i nie rzuciłem gry w kat chwaląc się ze mam platynę.(...)

Czyli mówisz, że oszukiwanie, żeby sobie w godzinkę zrobić dopakowaną postać do orania graczy którzy sobie po prostu uczciwie pykali jest ok, ale wgranie dwa razy sejwa dla platyny którą robi się właściwie dla siebie to zbrodnia na ludzkości. Grubo.

Gość _Be_
Opublikowano

Nie obrażaj LEGENDY NAJLEPSZEGO GRACZA W  SOULSY HISTORII

Opublikowano (edytowane)

Po raz setny. Muły są dla ludzi walczących w fight clubach. Sku.rwysyństwem jest używanie ich w randomowych inwazjach na lokacje gdzie takie organizowane pvp nie wystepuje (zwłaszcza na niskich levelach). W DkS pojawiły sie w idealnym momencie a w dwójce zbyt szybko, przez co (między innymi) rzuciłem to wpisdu. Raikoch, zawsze olewałes platyny wiec co Cie to, że innym zależy? Akurat zgrywanie savów przed końcówką gry to pikuś. Dużo smieszniejsze sa dropy całego stuffu potrzebnego do platyn (no może na Pure Bladestone mógłbym przymknąć oko).

Edytowane przez Lipert
Opublikowano

Wy nie rozumiecie! Jak ktoś zrobił ng oraz kielichy, ale i tak skopiował sejwa to platyna się nie liczy, b-bo na pewno nie dałby rady na ng+! (pomijam wspomnianą już kwestię tego, że ng+ nie jest wymagane do platyny).

Opublikowano

Lipert dobrze to napisał. Muły były do fight clubow gdzie każdy walczył tylko pvp. Nikt z nas nie najeżdżali randomowy tylko graliśmy na mapach do pvp jak motyl, burg czy kiln. Dlatego pisałem, ze to było porównanie z pupy i jeszcze dana który jak ja czy lipert nawalił w pvp 4 cyfrowe godziny.

• Minusik 1
Opublikowano

Moje porównanie jest zaje.biste, bo korzystasz z logiki Kalego: jak ja sobie korzystam z save'ów (w dodatku shaxorowanych LOL) na własne potrzeby (bez znaczenia jakie) to jest cacy, ale jak ktoś inny korzysta z wbudowanej w PS4, ogólnodostępnej opcji odtwarzania save'ów, żeby osiągnąć jakiś inny cel, to jest niegodzien i w ogóle do więzienia z takim!

Idę kupić drugą konsolę, jeszcze jeden egzemplarz BB. Może tym razem nie spartaczę i uda mi się wbić prawilną platynę :sorry: